Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az. Tata is azt nyilatkozta, h minden rendben...shutterisland írta:nem akarok senki megijeszteni, de fb-n azt olvastam (fociklub), hogy neymar sérülése súlyos, a vb is veszélyben, délután lesz pontosítás.
nagyon remélem, hogy hülyeség.![]()
Ez most komoly? Mármint nem vagyok orvos, de vannak sérülések, amit nem lehet arra kenni, hogy velük jobb orvosok foglalkoznak, mint velünk ha megsérülünk a grundon. Ez olyan sérülés amit pihentetni kell és tornáztatni, és megjavul amikor megjavul 1-2 hónap szerintem.Game90 írta:Tudom, hogy teljesen más a kettő, de ez NBA-ben általában 1 hét szokott lenni (például Harden).
Valóban, egy edzésen képtelenség rosszul lépni. A ritmust, meccsrutint meg majd megszerzi valahol, végülis december közepe óta amúgy is sokat játszik.visca el barca írta:annyira kellett ezen a fos meccsen játszatni h hihetetlenkutyát nem érdekli ez a nyomorék kupa, felküldtem volna komplett barca b-t
nicandro írta:Official: Neymar has sprained his right ankle, more tests tomorrow #fcblive
Tudom, hogy teljesen más a kettő, de ez NBA-ben általában 1 hét szokott lenni (például Harden).Szuszimester írta:If his injury is confirmed tomorrow, Neymar would be out for at least 3 to 4 weeks #fcblive [via catalunyaradio]
Így gondolom én is. Nem érzem úgy, h hibázott volna Tata a játszatásukkal. Hosszú kihagyás után felhozómeccsnek ideális ez a találkozó. Eddig nem akartak teljes meccset hagyni nekik, de most egy ilyen tét nélküli meccsen jó az ha szokják, h ellenfél ellen játszanakcsababarca írta:Nem biztos,hogy olyan súlyos az.
Egyébként meg ez benne van, megtörténhetett volna a levante ellen is hétvégén.
Igenis játszania kell, most ez pech volt,de edzésen is bármikor megtörténhet,nem lehet búra alatt tartani a játékosokat,mert félünk a sérüléstől.
2-3 hét lesz ez maximum.
Reméljük a legjobbakat!
min 2 hónap!Gareth Tello írta:
Kommentár nélkül...
Mikor mondták, hogy 5 nap múlva mindent be kell szolgáltatni? Az tuti, hogy már rég letelt, de kuss van ismét. Nyilván ez is egy olyan szépen megkomponált összeesküvés-elmélet volt, amiket 2 hetente lehoznak Messiről, Neymarról, Rosellről stb...shutterisland írta:57 ?! volt az 100 miller is.![]()
57 ?! volt az 100 miller is.kristop írta:már megint padozott.. most akkor a padra vettünk 57 millióért?![]()
(ha még emlékeztek sokan milyen hisztit rendeztek az idény elején)