2014.01.08. 16:44:12
Real győzelemről: az első félidőben 20 percet láttam a meccsből, ennél többet nem is bírnék megnézni, mivel semmilyen módon nem kötődöm a csapathoz. Kicsit úgy éreztem, tehetetlen a Madrid, de tartották magukat úgy néz ki, és gólt így se kaptak. Viszont győztek, amit nem kell megmagyarázni, főleg 3-0 után. Ha objektíven nézzük a dolgokat, volt már párszor a szezonban, mikor nekünk is meg kellett izzadni, vagy mázlisak voltunk, pl. a Sevilla ellen, ahogy az előző szezonban is Thiago kezezése után.
Ronaldoról: a 400 gólja akárhogy is nézzük, nem akármi, mondom ezt úgy, hogy számomra sose volt egy atom különleges játékos, csupán egy gép, akibe bele van iktatva a tempó, az iram, a gól, meg a biciklicselek. Amit csinál, azt kétségtelenül a legjobban csinálja. Csak hogy ne maradjon ki az összehasonlítás, egy formában lévő Messihez hasonlítani nem hiszem, hogy ér, teljesen elfogulatlanul tudom mondani, hogy ő mindenkitől más kategóriát képvisel, ő maga a futball. Idén azonban egyértelműen fölé nőtt a portugál, ami betudható sok mindennek, Messi a sérülések, a formája, és még ki tudja mi miatt egyszerűen nem tudta felvenni vele a versenyt, az idei versenyfutást C. nyerte, meg a nyakamat rá, hogy az aranylasztit is.
Ami még kiderült:
A Real idén nem fogja tudni felvenni a versenyt a legjobbakkal, egy bajnoki címhez vagy BL-győzelemhez továbbra sem lesz elég ez a csapat.
(ez pedig nem Messin, vagy Ronaldon múlik)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc