Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ennél szomorúbb dolgot rég olvastam. hülye szemét világsztárjaink, hogy nem játszanak betegség, két hónapos kihagyás után egyből jól a világ egyik legjobb formájában lévő csapata ellenmess2009 írta: természetesen tudom, hogy a Messi, Neymar duó világsztár, de azt is láttam, hogy tegnap ebből semmit a világon nem mutattak! azért ha én fizetnék súlyos milliárdokat ennek a két csávónak, lehet hogy kissé türelmetlenebb lennék az ellenszolgáltatások miatt. az a libikóka ugyanis, hogy sérült vagyok (gyomorrontott?!) aztán lábadozok, aztán aggódom, nehogy lerúgjanak, aztán meccshiányom van,......?! csak remélni tudom, hogy nem ez jön a VB.-ig.
azt, hogy az Espanyol meszorítja a Realt ..? hiú ábránd.

bojankrkic27 írta:kiemelnék egy nagyon fontos dolgot, a csalódott hozzászólások miatt:
Messi jóformán most tért vissza és így is a betörésével és a lövésével majdnem eldöntötte a meccset. (mekkora király is lett volna ha még ez is összejön neki?!)
Arra akarok rávilágítani, hogy egy tökéletes formában lévő, abszolút a legerősebb kezdő11-ét felvonultató atleticoval játszottunk 0-0át, úgy hogy a mi két legnagyobb sztárunk formán kívül a második félidőben szállt be!! Ez egy jó eredmény!
én pont arra gondoltam, hogy ha ugyanígy védekezünk ellenük idegenben, akkor marha jó helyzetben vagyunk. nekik a védelmük nem ennyire jó, mint az atleticonak, ott még be is találhatunk, és ha egy 0-1et vagy 1-1et hozunk kint akkor [auto_cenzúra] van.visca el barca írta:sitty ellen ez nagyon kevés lesz.
Úgy ám, ettől félek én is. Benga erősek fizikálisan, ha nem lövünk kapura, őket az életben nem fogjuk átjátszani. Húznak 2 szép falat 2 szép oszloppal -Yaya és Kompany- , Alves meg majd nyomatja be Messinek fejre, vagy 10 ember közé lábra.visca el barca írta:sitty ellen ez nagyon kevés lesz.
Miért gyávaság? Mert nem rohantunk fejjel a falnak? Egyszerűen csak nem kockáztattunk, ami teljesen érthető, és a kettő nem ugyanaz.csababarca írta:Gyáva csapat lettünk.
Őriztük a semmit,mert a 0-0 az semmi,nem eredmény.
Hogy lehet ilyen mentalitással kimenni,én ezt nem értem.
20 perc után látszott,hogy az AtMa sem akarja erőltetni,akkor miért nem váltottunk? Ezzel az ikszel szépen jót tettünk a realnak,bravó.
Rúgni kellett volna 1 gólt,és azt már lehet védeni,de 0 gólt védtünk, ez egy vicc. A chelsea szokása ez,meg a Mou féle csapatoknak.
Nah mindegy, de ez nem volt barca-hoz méltó.
Iniesta hiánya meglátszott a másodikra, csapkodóbb lett a játék,középpálya is visszaesett.
Lőni nem lövünk továbbra sem,17 méterre is toszogatjuk a labdát a 6-7 védő közé, ostobák.
Már csak azért is lőni kéne néha,hogy a védő fejében megforduljon ez mint opció,és automatikusan lépkedne ki a labdásra 20 méteren, mögötte meg terület megnyílik,és oda lehetne a bogyókat betenni,azokba a lyukakba. De nem,még véletlenül se, ezek inkább a sortűz általi halált választanák, mint sem egyet lőjenek kapura 20 méterről. Feldolgozhatatlan.
Amúgy előzetesen elfogadtam volna az X-et,de nem ilyen gyáva játékkal, farok behúzva, ez így gáz volt.
Amúgy nyílván megpróbálni meg lehetne a jövőben,hátha...Meg benne lenne hogy lövünk egy Real-os vagy Chelsea-s góltcsababarca írta:Bestbarca írta:
Áhhh ez az Atletico túl fegyelmezett ahhoz hogy ki lehesen mozgatni őket...Tiszta lövő helyzetet nem engednek,egész egyszerűen 10állnak a 16 előtt úgy nem is alakulhat ki...
Még mindig él amit írtam, amúgy meg megpróbálni meg lehetne,hátha.
De mostmár mindegy,viszont a jövőben alkalmaznám.
Bestbarca írta:
Áhhh ez az Atletico túl fegyelmezett ahhoz hogy ki lehesen mozgatni őket...Tiszta lövő helyzetet nem engednek,egész egyszerűen 10állnak a 16 előtt úgy nem is alakulhat ki...
Áhhh ez az Atletico túl fegyelmezett ahhoz hogy ki lehesen mozgatni őket...Tiszta lövő helyzetet nem engednek,egész egyszerűen 10állnak a 16 előtt úgy nem is alakulhat ki...Ha meg vmi kitekert szögből vagy marha távolról rászúrjuk arra nem fognak kimozdulni,nem hülyék...Amivel megverhetőek lettek volna az az egyéni játék,ha vki elment volna 1-2ember mellett,akkor megnyílnak a területek...De ma ezt nem tudtuk,de egy pár hét és ezzel se lesz baj,vissza kell szoknia Neymarnak meg Messinek,ennyi...csababarca írta:Bestbarca írta:
Továbbá sok értelme lett volna lőni 16ról,csak 3-4játékos volt rendre a labdát birtokló előtt...
Itt jön be a képbe,amit lentebb megfogalmaztam,hogy nem feltétlen az eredményesség miatt kell lőni,hanem hogy kilépjenek néha mert számíthat rá a védő. Kilép,mögötte ott marad a terület,oda mehetne a bemozgás.

Bestbarca írta:
Továbbá sok értelme lett volna lőni 16ról,csak 3-4játékos volt rendre a labdát birtokló előtt...