Barcelona are willing to pay 10-12M for goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (21). Monchengladbach want at least 20M. [el9 express]

recrea írta:Ez a Verthongen mit tud?! Kifejezett kérésem, h erre NE GT válaszoljon.![]()

recrea írta:Ez a Verthongen mit tud?! Kifejezett kérésem, h erre NE GT válaszoljon.![]()
A kérdés számomra mindig az, h mennyire tudna illeszkedni a mi rendszerünkbe. Ezt amúgy nagyon nehéz lehet meglátni. Azt látjuk, h kontrajátékossal, erőcsatárral, technikátlan hátvéddel nem tudunk mit kezdeni, más típus kell. Szerintem mondjuk Reus vagy Gündogan kifejezett erősítés lenne, nem kell kezdőnek lenni mindig, Tata ráadásul jól alkalmazza a rotációt. Most is hirtelen jött 4-5 kulcsjátékos sérülése.shutterisland írta:na, azért előrelépés lenne bármelyik név (már ha csak pedro vagy tello helyett jönnek, akkor is) viszont nem érné meg jelenleg, ez biztos.
kapustéma : ter stegen egyre közelebb, remélem, lezárjuk majd minél hamarabb.
a német kapusiskola is jó, mindig termelnek ki jó és klasszis kapusokat is.
illgner,köpke,kahn,weidenfeller,butt,lehmann,enke,neuer,stb.
reméljük, pont belenyúlunk a jóba, én sokat látok a srácban.
azt pedig a csoportban olvastam, hogy vidicre lehet lecsapnánk, ingyen.
hát ha puyol szögre akasztja, szerintem elférne.
rutinos védő, aki levegőben gyilkos, bár pénzt már nem adnék érte.
Vertonghen.sörvirsli írta:Én úgy vagyok vele,hogy vagy Hummels vagy senki.
Sánchezt én semmiképpen sem adnám el, Pedro viszont mehetne, ha a PSG vagy valaki más jön egy 30-35 körüli ajánlattal. De azzal sem lenne bajom ha maradna, Tello távozna és Deulofeu visszajönne. Messi-Neymar-Alexis-Pedro-Deulofeu, ez így bőven elég szerintem.kamcore írta:11-11 gólos a Pedro-Alexis kettős. Nevetségesen sok tavalyhoz képest, DE még így is el akarják páran cserélni/adni, stb.
palesz77 írta: Ja hát úgy még talán, ha Pedro menne. De akkor is miért pont őt? Miért nem mondjuk Hazardot pl? (Ő érzésem szerint még passzolna is ide.) Szóval mitől jobb Reus, mint bárki más?Annyival, hogy mozdíthatóbb, vagy képességekben veri a szélsőmezőnyt? Engem ez érdekelne.. (Hazardot csak példának hoztam, tudom, hogy szóba se hozták velünk, de ő volt az első szélső aki eszembe jutott, és még talán el is nézegetném itt.)
Őszintén mondva én azért mondtam, mert szimpatikus játékos. Párszor láttam csak játszani (BVB bl meccsei), de nem ezen meccsek miatt mondtam.palesz77 írta: Reus tényleg erősítés lenne ide? .
Ja hát úgy még talán, ha Pedro menne. De akkor is miért pont őt? Miért nem mondjuk Hazardot pl? (Ő érzésem szerint még passzolna is ide.) Szóval mitől jobb Reus, mint bárki más?csababarca írta:
Én akkor hoznék előre bárkit is,ha Pedroért beesne valami őrült összeg egy PSG-től pl, 35-40M. Annyiért elengedném és akkor hoznám Reust.
De amúgy nem létszükség, kapus+védő(k) kell, a többi extra, a Messi,Neymar,ALexis, Pedro,Tello 5nek elég kell lenni a következő szezonban is.
palesz77 írta:bence-barca írta:
Reus tényleg erősítés lenne ide? Nem sok Dortmund meccset láttam eddig, azokon is inkább Gündogant figyeltem - na neki én tényleg örülnék-, szóval kb semmi nem maradt meg nekem a játékából. De a hihetetlenül megbízható forrásomból - youtube
- annyira nem nyűgözött le. Mármint ügyes szélsőnek tűnik, ha van területe az emberét is meg tudja verni - itt nem lenne -, de jelenleg szélsőkből nincs hiány, ráadásul amellett, hogy sokan vannak, még jól is játszanak. Alexis bombaformában van, Pedro ha játszik rendre gól(oka)t lő és azért sem panaszkodik hogy nem kezdő folyton, zek mellé meg még egy Tello-Deulofeu csere várható a nyáron, akkor őt is játszatni kéne ugye. Pluszban szerintem igazán nem is ilyen szélsőt játszik a Dortmundban mint itt kéne, szóval igazán posztja se lenne - ez lehet hülyeség volt, akkor bocsi. Szóval minek kéne Reus? Valaki valami részletes jellemzést írhatna róla, hogy ebbe a Barcába ő miért kéne, mert szerintem nála feleslegesebb igazolást nem tudnánk csinálni jelenleg. Max ha tényleg jön Ter Stegen és Pinto(/Reina) mögé még elhoznánk harmadik számú kapusnak Courtoist.
Bendtner 2014-ben több gólt lőtt mint Messi és Neymar összesen, szóval nem lenézni a srácot!bence-barca írta:
De.
Ezt meg tudom/gondolom, hogy viccből írtátok most, de mivel újra pörög a topic, és régebben is feltettem már a kérdést amikor csomóan őt követeltétek a csapatba, csak senki nem válaszolt, ezért újra megkérdezném.Amúgy Suarez felesleges lenne már ide, Reus elég. Bár őszintén ő is sok lenne már.
Mivel Depayt és Masit lefoglaltuk magunknak, ezért idénre több igazolás nem várható.bence-barca írta:Nem hagytál ki valakit?![]()
De.
Amúgy Suarez felesleges lenne már ide, Reus elég. Bár őszintén ő is sok lenne már.
Nem hagytál ki valakit?Gareth Tello írta:
Akkor már csak Vertonghen, Gündogan, Reus és Suárez kell, és meg is vagyunk.
Vagy lehet, hogy nem is viccből írom ezeket? Ki tudja.Varatrix írta:Mintha túl sokat poénkodnál ezzel... (Tudatalatti?)
Örülök ha már most pont kerül a ter Stegen "sagára". Így nyáron kevesebb a probléma.
Kíváncsi vagyok a cserekapus biztosan prioritás e. Örülnék ha Pinto maradna. Mindig jókat vigyorgok rajta.
Mintha túl sokat poénkodnál ezzel... (Tudatalatti?Gareth Tello írta:Akkor már csak Vertonghen, Gündogan, Reus és Suárez kell, és meg is vagyunk.
Helyes.S.Agüero írta:Már majdnem hivatalosnak mondható, hogy hozzánk igazol ter Stegen a nyáron.10 milla körül fogjuk elhozni.
Max Eberl (sports director Borussia Monchengladbach): "Marc informed us that he won't accept our renewal offer."
Eberl (sports director Gladbach): "Marc's decision not to renew doesn't surprise us. I assume he'll join the club he has been linked to." [@borussia]
Talán inkább Rijkaardnál lett kezdő...recrea írta:Ha anno a 20 éves Valdest volt töke valakinek (talán Anticnak, nem emlékszem már) a kezdőbe tenni, akkor Ter Stegent sem túl nagy kockázat.
VV úgy rohangált a 16-oson belül, mint impulzus vásárló a tesco sorok között...
Főleg, hogy Rüstü meg a padon csücsültrecrea írta:Ha anno a 20 éves Valdest volt töke valakinek (talán Anticnak, nem emlékszem már) a kezdőbe tenni, akkor Ter Stegent sem túl nagy kockázat.
VV úgy rohangált a 16-oson belül, mint impulzus vásárló a tesco sorok között...
A hírt a legkevésbé sem felfújva ezzel azt gondolom, már borítékolható, hogy a német érkezik Barcelonába.Erxy írta:A Borussia Monchengladbach a twitter fiókjukon keresztül bejelentette, hogy Ter Stegen nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatukat, és a nyáron elhagyja a csapatot. Hivatalos.
Eberl sportigazgató nyilatkozott is: "Ter Stegen will leave Borussia. Marc informed us he won't accept our renewal offer."