recrea írta:Nagyjából néztem tegnap a meccset, ki a túró ez a Rudi Gonzalez vagy García...nem is emlékszem a nevére, honnan "kukázták". Majdnem olyan jól irányít, mint Luis Enrique.
....
Szerk: most nézem, eddig egy gólt kaptak

garciaról szerintem senkinek sem volt vmi "enciklopédikus" tudása. annyival voltam beljebb, h tudtam, a lillből jön, de azt is csak azért, mert mondták.

mindegy, lényeg, h ott van és elég korrekt melót végez!
ez az egy kapott gól tényleg nagyon durva, de ezzel a hátvédsorral: maicon-benatia-castan-balza, meg lehet csinálni. brutális, h miket melóznak, meg az, h "fejben" mennyire ott vannak, persze de sanctis-szal együtt. az egyébként sem túl tré maicon és balzaretti hipermotivált, benatia akkora tanár, mint az állat (ő pl hol a rákban volt eddig????? mondjuk az udinét nem annyira követtem...), castan meg kemény, mint a vídia. de ugyanez elmondható a kpályáról is és a csatárokról is, és akkor még mindehhez jön totti ferenc, a római pápa. úgyhogy nagyon együtt van a brigád, és mindezekhez magmaradtak a földön, eddig nem "szállt" el senki sem. ha ez így megmarad, akkor nemcsak, h bentmaradunk, hanem lehet, h a pareggio-t is elkerüljük!