USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2014.01.02. 16:10:07

Game90 írta:LBJ-nek most volt a 29. szülinapja.

Career scoring by 29th birthday:
1. James 21819
2. Bryant 19296
3. Chamberlain 18837
4. Jordan 18073
5. Abdul-Jabbar 16486
Boldog születésnapot utólag is neki, viszont ezeket a 29 éves koráig mennyit dobott ( vagy más statisztikák), nagyon nem bírom, és tudod Te is, hogy miért. Kit hány éves korában draftoltak? Bryanttel él a párhuzam, bár ott sem teljesen korrekt, mert Bryant második opció volt fiatalon, míg James köré csapatot építettek. Ráadásul amikor ilyenek előkerülnek, sokkal jobban szeretem a meccsekre levetítettet. A karrier statisztikában rendben van így, de ez, hogy 29 éves koráig, vagy láttam múltkor olyat, hogy első 8 playoff szereplése alatt... Ezeknek mind-mind semmi értelme nincs, csak számbűvölés. Nem kérdés, hogy napjaink legjobbjáról beszélünk. Múltkor még benne ragadt, amikor Bosh Lakers elleni jó meccse után valamelyikőtök azt mondta, hogy ezért kell centerben játszatni... Ezzel nem értek egyet, a Lakers Karácsonykor a Heathez hasonlóan igazi kemény center nélkül állt fel. Persze, hogy működött Bosh gyűrű alatti támadójátéka. De ti el tudjátok képzelni, hogy pl egy Hibbert-féle védőszörny, vagy nyugatról Howard, Marc Gasol, Ibaka-Perk ( az utóbbi 1-1 elleni keménysége még most sem megkérdőjelezhető, Ibaka meg rásegít óriási blokkokkal), Bogut, D. Jordan, vagy akár az öregedni nem hajlandó Tim Duncan ellen ilyen hatékonyan tud a gyűrű alatt támadni, pozíciózni? Szerintem esélytelen. Akkor teszi jól, ha behajigálja a középtávoliakat, triplákat, széthúzza ezzel ( és kihúzza a centereket) a védelmet Jamesnek és Wadenek, a sebességével belép a lyukakba, esetleg a 4-5 méteres tempónál bemutatja a dobócselt és 1-1ben megveri a védőjét stb-stb. Ez működött és működni is fog. Ha Hibbertet bent tartja a gyűrű alatt, azzal komoly pontokat vehet el Jamestől és Wadetől is, valamint a támadpattanók megszerzése sem lesz egyszerű...
Eazzy
Entrenador del Barça

2014.01.02. 13:54:58

http://www.youtube.com/watch?v=RufXbJ0F5WI" target="_blank

Turner is elindulhatna a zsákoló versenyen, ez kőkemény volt :D
PCsabi
aka Game90

2014.01.01. 15:47:16

LBJ-nek most volt a 29. szülinapja.

Career scoring by 29th birthday:
1. James 21819
2. Bryant 19296
3. Chamberlain 18837
4. Jordan 18073
5. Abdul-Jabbar 16486
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.31. 11:04:53

John Wall's Top 10 Plays of 2013
http://www.youtube.com/watch?v=dXVTd272fho" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2013.12.30. 14:35:18

Chris Bosh Video Bombed by LeBron and Wade after Portland Game:
http://youtu.be/-BExEtAJ1JQ" target="_blank
Csak a szokásos.
miihii
KHAL

2013.12.30. 12:24:37

Bob_Marley írta:
szerk: Dallas előtt le a kalappal, mindent megtesznek, hogy fordítsanak, kár hogy a hősies védelem kicsit kezd fáradni.

Ejj és nem sikerült a kétpontos :? De kivédekezték, innentől egy apró mezőnygól, aztán csoki. Orton eladja, így vége. Kár a Dallasért, idén hány és hány ilyen ki-ki meccset buktak el??? Philly erősebb talán (Romo nélkül meg a többi sérült pláne), megérdemelték, de a Dallas hatalmasat küzdött.
Dallas Cowboys Style :oops:

A védelem nagyon ott volt a szeren, ők kellőképpen rápörögtek a meccsre, csak sajnos nem lehetett végig bírni. Ellenben a támadószekció már korábban meg-megremegett, a végére meg megint fújtunk egy lufit, ami kipukkant :evil:

Elképesztő ez a csapat, ismét sikerült megverni magunkat, pedig a veszett fejsze nyelébe még többször is bele lehetett volna kapaszkodni, kaptunk egy újabb és újabb esélyt, h meglegyen és felnőjön végre a társaság. De neeeem, egyszerűen képtelenek átlépni ezt az árnyékot és megint a tipikusan ránk jellemző baromságokkal eldobtuk az utolsó lehetőséget is.

Annak az egynek örülök, h tényleg egy pillanatra sem izgultam, vhogy érezhető volt, h megint ki fog siklani az egész. Ha nem így álltam volna neki, még most is törnék-zúznék mérgemben. De hát ugye ismerem a csapatomat és h tőlük egyelőre erre lehet számítani, ideggyenge alakulat...

Pedig sokkal jobb meccs volt, mint amit előre vártam, igyekeztünk megnehezíteni a PHI dolgát. Csak éppen az utolsó döfés már nem sikerült, bár erre nekik is megvoltak a lehetőségeik, de dadogott ott is a dolog. Szerencséjükre vélünk játszottak, így a Cowboys faktor azért betolta a Philly-t a rájátszásba.

Szép volt fiúk... #-o :roll: ](*,) [-(
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.30. 12:08:05

ryan succop nevét ezentúl minden imámba bele fogom foglalni. mi izzadás volt itt tegnap a gép előtt te jó ég :D

po-ban jöhet a bengals, kb 20% esélyt adok magunknak. lusta vagyok megkeresni de az elmult 3-4 évben talán volt 4-5 meccsünk ellenük és csak egyet tudtunk nyerni. veszteni valónk nincs, izguljon a bengals :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.12.30. 08:54:45

Ma a Suns-Clippers nagy meccsnek igérkezik :)

Nekünk meg a Bucks ellen megy, a Pacers ellen természetesen kikaptunk...
Kedden jön a Sp?rs 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.30. 03:40:14

Idén amúgy sem volt igazi a védelem, ezt betetőzte az egészet....A végén tényleg érthetetlen hogy lehetett ilyen üresen maradni, de óriási momentum csere volt, amikor a fumble után megállt mindenki, s Boykin bevitte...Harmadik labdaszerzés lehetett volna, vezetésnél, ott az döntő volt, s ilyet tényleg csak a Dallas szokott. :D

Innentől nekem már csak a Frisco maradt, aki még úgy közel áll hozzám, de szerencsére azért vannak még jó kis betonvédelmek. :D Jó rájátszás elé nézünk, majd úgy is jönnek a tippek, de pl rekordok ide vagy oda, Manninget összefogja valamelyik védelem törni ebben biztos vagyok. És az is igaz, amiről beszéltek Ricsiék is, aki bejutott lényegtelen hogy jutottál be, Packers-Chargers az utolsó másodpercben esett be, de pont ez lelkileg sokat jelent, ráadásul nekik hetek óta minden meccs PO csata. Pont emiatt a lőtéri kutyát nem érdekli a TD rekord, meg ilyen rekord, 1 meccs bármi lehet. Szerencséjük, hogy kiemeltek, megnéztem volna valahol mínusz húszban őket. :D Félre értés ne essék, nem Denver ellenes vagyok (mondjuk az ilyen sokat passzolok, keveset futok csapatokat nagyon nem szeretem), de itt kőkemény csaták várhatóak, s a kiemelések sokszor semmit sem érnek, meglátjuk. Frisco nagyon megérdemelné, ott vannak a tűz közelében folyamat, remélem idén sikerül odakerülni. De ha pl bejut egy Philly, mindenkire veszélyes lehet, Chiefsnek remek a védelme mindenkire veszélyes lehet, Panthers, Seahawksról nem is beszélve. Szóval tényleg bármi lehet.

szerk: Dallas előtt le a kalappal, mindent megtesznek, hogy fordítsanak, kár hogy a hősies védelem kicsit kezd fáradni.

Ejj és nem sikerült a kétpontos :? De kivédekezték, innentől egy apró mezőnygól, aztán csoki. Orton eladja, így vége. Kár a Dallasért, idén hány és hány ilyen ki-ki meccset buktak el??? Philly erősebb talán (Romo nélkül meg a többi sérült pláne), megérdemelték, de a Dallas hatalmasat küzdött.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.30. 03:12:51

Bob_Marley írta:Sajnos a Ravens és a Bears is kiesett. :cry: Macik meccse hihetetlen volt....Utolsó meccsre meg inkább a Dallasnak szorítok, esélytelenebbnek tűnnek, hátha most nem jön a "szokásos" balszerencse.
Nem szeretem a macikat, de ma nekik drukkoltam.
Egy ilyen TD-t kapni a végén, ekkora védelmi hibát régen láttam már, ennyire elváltani egymást.... :roll: kár érte, plusz az a komikus TD,ahol 10 másodpercig kb álltak a játékosok,vakaróztak,valaki felkapta a lasztit és bevitte. Ilyeneket a Dallas szokott kapni :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.30. 02:49:04

Sajnos a Ravens és a Bears is kiesett. :cry: Macik meccse hihetetlen volt....Utolsó meccsre meg inkább a Dallasnak szorítok, esélytelenebbnek tűnnek, hátha most nem jön a "szokásos" balszerencse.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2013.12.30. 00:19:12

én most kiégtem...
1st&10, kb 35,40 yardra van a Bills célterülete....
Pats Holding.... 1st&20....
még egy Pats Holding.... 1st&30....
rossz futási kísérlet, 2nd& 35....
3 yardos futás, 3rd&32...
és Brady itt elpuntolta a labdát, úgy ahogy még anno a Broncos ellen...
még nevetnék is ezen ,csak hát ugye történtek más események, igaz az más sportág, de amiatt nem vagyok túl vidám...

szerk:
Szegény Steelers fanok... már úgy érezhették továbbjutottak nagy csoda folytán, erre döntetlennél a Kansas kihagyja a Field Goalt az utolsó másodpercben és ha nyer a Chargers a hosszabbításban...

így is már nagy csoda, hogy még esélye van a Steelersnek, de ez nagyon durva....

na a Kansas továbbjuttatta a Chargerst... az a field goal Succoptól nevetséges volt....
Bears is kiesett ugyebár, érdekes volt...
a Pats előtt meg le a kalappal, az, hogy ennyi sérülttel, az elején kb elkapó nélkül... aztán kiestek a védelemből is elég fontos emberkék... majd Gronkowski is lesérült megint...
Innen már minden meccs ajándék a Patriotsnak, nagyon büszke vagyok rájuk ebben a szezonban, nem hittem volna, hogy ezt így megcsinálják.
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.29. 21:18:14

Bizony nagy meccsek vannak ma, nagyon szurkolok, hogy a két kedvencem közül (Ravens-Bears), legalább az egyik becsússzon. Bearsnek saját kezében a sorsa, óriási meccs lesz a Packers ellen. Ahol úgy néz ki a "halottak feltámadnak". Rodgers-Cobb is lehet játszik, Matthews viszont nem.

http://goingdeep.taccs.hu/2013/12/26/ky" target="_blank ... y-week-17/

Bynummal kapcsolatban Heat-Clippers szóba került. Azért ha a Heat megszerezné a 2 porcelánlábú (Oden-Bynum) játékosból egyik tuti bevethető lehetne. S erősödnének, főleg egy Hibbertre azért még egy "motiválatlan" Bynum is fegyver. Főleg hogy egy Heat-Clippersnél nem a tankról meg az összeérésről lenne szó, hanem nyíltan bajnoki cím. Ez tuti tudna dobni a lelkivilágán.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2013.12.29. 19:34:57

Remélem sokan követitek az NFL maratont 8)
3 derbi egymás után, óriási tétekkel, nagyszerű évzáró ajándék.

Azt sajnálom csak, h pont a hajnali lesz az, amit igazán várok, de délután rápihentem, talán bírni fogom a kiképzést.
Nem mintha túl sok esélyt adnék a Cowboys-nak, h összevakarjuk magunkat erre a döntő párharcra, de azért a remény hal meg utoljára ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2013.12.29. 15:19:31

Hajnalban belenéztem a Heat - Blazers meccsbe, azért nem semmi, hogy LBJ nélkül nyert a Miami. Bosh elmebeteg volt, 37 pont, 10 lepattanó és Chalmers is majdnem összehozott egy tripla-duplát :D

Chris Bosh hits game-winning three-pointer:
http://youtu.be/OYNax9Rm4dU" target="_blank
Chris Bosh is 7-for-10 in his career on potential game-tying or go-ahead 3-point attempts in the final 10 seconds of the 4th quarter/OT.

Azért Bosh egy másik csapatban még mindig lazán 20/10-es ember lenne.
kanty írta: Amúgy, ha valaki most ismerkedik az NBA világával, és mondjuk kedvenc csapatot keres, akkor ajánlom a Warriorst. Elég durván nyomják, ami a látványt illeti, Curry számomra jelenleg kb. a legszórakoztatóbb játékosa a ligának, de Thompsont se rossz nézni, és akkor még ott van Igu, plusz Bogut is.
Ha már Warriors, akkor láttam tőlük egy meccset Igoudala-val és kettőt AI2 nélkül, hát, ég és föld a különbség.
neobarca írta: Na neeeee. Komolyan? :P Meséld el, mivel kapcsolatban? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-" :mrgreen:
socio66

2013.12.29. 11:04:13

Bynum-ot azért nem értem, mert amikor idén Cavs meccset láttam, mindig ügyesen mozgott, a közönség értékelte minden jó megmozdulását, szépen fokozatosan felépítették, menedzselték a perceit, hímes tojásként bántak vele, ezt illett volna viszonozni.
Ilyen testi adottságokkal, és finom kézzel a liga legjobb centerének kellene lennie, dominálnia az ellenfeleit.
Mellesleg el nem tudom képzelni mi lehet jobb milliókért pattogtatni az nba-ben, kíváncsi leszek mit kezd magával, ha tényleg abbahagyja a játékot, bár van egy tippem..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.28. 21:22:30

Olyan mint a Pistons ellen, remek játék nagy előny, leolvadás marad kettő kb 20 mp van hátra. Remélem jön Riving egy triplával. :D Rondo már nagyon edz, kíváncsi vagyok rá, főleg hogy nagyon jó dolgokat írnak róla. De majd kiderül, még nem lövöm le a "poént". :D Ez a meccs meg olyan, amilyen nekünk minden meccs, ajándék, ha nyerünk remek, ha kikapunk se rossz. :D

Bass, not in my house, nyerünk ideje volt, a sok szoros vereség után.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.28. 21:18:44

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Bynum fura, egészségére, oktatjuk is a Cavset otthon. :D
Jó ez a Boston nézem én is. Viszont rejtély nekem a Cavs. Keret alapján sokkal sokkal jobbnak kellene lenniük. Mondjuk kb pont annyit védekeznek mint mi. :mrgreen:
Az viszont tuti, hogy háta Bynumnak, az 1/1-re több teher hárul. Itt lenne az ideje bizonyítani...

Szerk: Itt a végére rendesen magatokra húztátok azért Irvingéket. A bíráskodás meg botrányos. Mintha egy madrid meccset néznék...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.28. 21:08:30

Bob_Marley írta:Bynum fura, egészségére, oktatjuk is a Cavset otthon. :D
Jó ez a Boston nézem én is. Viszont rejtély nekem a Cavs. Keret alapján sokkal sokkal jobbnak kellene lenniük. Mondjuk kb pont annyit védekeznek mint mi. :mrgreen:
Az viszont tuti, hogy háta Bynumnak, az 1/1-re több teher hárul. Itt lenne az ideje bizonyítani...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.28. 20:25:07

Bynum fura, egészségére, oktatjuk is a Cavset otthon. :D
Game90 írta: Így, hogy Horford megsérült, az alapszakasz végén Keleten mennyi 50% feletti csapat lesz? Kettő? :mrgreen:
És keleti lesz a bajnok, s az számít. :P
Ez a Horford sérülés nagyon rosszul jött az Atlantának, nekünk mondjuk jól, erősödik a draftjogunk. :D
Mellesleg Bynum hozzánk jöhetne. :P
De Sanders is eladó a Bukcstól.

"Szerencsére" hasonló meccset hozunk mint a Pistons ellen, remek játék nagy előny, majd felengedés, s leolvad az előny 4 pontra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.12.28. 21:10:03-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.12.28. 19:51:10

Jó arc ez a Bynum gyerek, de tényleg. De, ha nem szeret kosarazni, azt meglehet érteni. És úgy látszik már arra a másik 6 millióra sincs szüksége.

Amúgy, ha valaki most ismerkedik az NBA világával, és mondjuk kedvenc csapatot keres, akkor ajánlom a Warriorst. Elég durván nyomják, ami a látványt illeti, Curry számomra jelenleg kb. a legszórakoztatóbb játékosa a ligának, de Thompsont se rossz nézni, és akkor még ott van Igu, plusz Bogut is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.28. 18:47:32

Game90 írta:Erre mit lehet mondani?
Ez egy igazi barom de tényleg. Biztos vagyok benne, hogy agyilag nincs rendben a srác... Sztem többet nem is fogjuk látni NBA pályán. Kinek kellene egy ilyen motiválatlan barom?
Pénze megvan, mehet bowlingozni...
Game90 írta:Én ezt nem kosárlabdával kapcsolatban szoktam hallani/olvasni... :mrgreen:

Na neeeee. Komolyan? :P Meséld el, mivel kapcsolatban? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Game90 írta:Amúgy belegondolva, egy Bledsoe - Dragic - Melo nagyon sok lenne 1-2-3-as posztra.
Így van. Nem kell ő oda. Még úgy sem, hogy sztem Dragicot még dedline előtt elcserélik...

PCsabi
aka Game90

2013.12.28. 17:52:53

Erre mit lehet mondani?

Adrian Wojnarowski:
About Bynum suspension, league source tells Yahoo: "He doesn't want to play basketball anymore. He never liked it that much in first place."

Adrian Wojnarowski :
It's very possible Bynum's played his final game for Cavs, sources tell Yahoo. In trade, a team can waive Bynum and save $6m of $12m salary.

neobarca írta:Jó katona vérben is harcol.
Én ezt nem kosárlabdával kapcsolatban szoktam hallani/olvasni... :mrgreen:

Amúgy belegondolva, egy Bledsoe - Dragic - Melo nagyon sok lenne 1-2-3-as posztra.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.28. 16:37:30

Game90 írta:3. Viszont egy Melo - Suns-hoz mit szólnátok?
Ajjjj. Nah a másik csapat akit rühellek. Ennél rosszabb SZÁMOMRA már csak a Spurs lenne. :mrgreen: Na de hát szokták mondani. Jó katona vérben is harcol. Ahova megy, oda megyek én is... 8) Mellesleg szerintem nem megy sehova...

PCsabi
aka Game90

2013.12.28. 15:29:24

Bob_Marley írta: #giannisbandwagon
Giannis Antetokounmpo Full Highlights 2013.12.27 at Nets - 16 Pts, 10 Rebs, 3 Blks.
https://www.youtube.com/watch?v=BFLAGNliZmo" target="_blank
Clevelandben évek óta gond a hármas poszt, talán elfért volna ott.....
Greek Freak 8)

1. Ez a Rondo - Knicks teljesen komolytalan.
2. Egy Melo-val felálló Bobcats nem lenne rossz, de legjobb esetben is búcsúznának a 2. körben.
3. Viszont egy Melo - Suns-hoz mit szólnátok?

Így, hogy Horford megsérült, az alapszakasz végén Keleten mennyi 50% feletti csapat lesz? Kettő? :mrgreen:
Válasz küldése