bence-barca írta:Srácok lenne egypár kérdésem.
Igen, elő kell fizetnek Gold-ra, ha akarsz online játszani. Alapból is tudsz Live-ozni az alap Silver csomaggal, ami annyiból áll, hogy g*cire belassul az xbox menüje amikor bekapcsolod, de tudsz előzeteseket nézni meg ingyenes demókat leszedni.
Viszont néha szoktak lenni ingyenes hétvégék, amikor mindenki tud multizni, pl. most is volt a Fifa 14, GTA 5 megjelenésekor, hogy rászoktassák az embereket
Másolt játékokkal lehet live-ozni, de vagy letiltanak vagy nem. Az új flash-ek elvileg biztonságosabbak, nekem is vannak ismerőseim, akik évek óta játszanak neten és semmi gondjuk nem volt még.
A másolt játékok valahogy így vannak:
2 opciód van:
1, Flash
Ilyenkor csak a meghajtót piszkálják, felismeri majd az írott játékokat.
Az újabb játékokhoz viszont kell venned a gépedbe (már ha magadnak írod ki) egy duplarétegű dvd-írót (van egy külön lista, hogy melyik modellek a jók, amit szintén ki kell flashelned, de ez jóval egyszerűbb, mint amit az xbox meghajtóval kell csinálni, ezt pl. én is magamnak csináltam.
2, RGH
Erről keveset tudok, a lényeg az, hogy nem a meghajtóval hanem talán az alaplappal babrálnak valamit. Ilyenkor nem kell lemez se, csak letöltöd a játékot a gépre, kirakod pendrive-ra vagy küldő winchesterre / az xbox winchesterére és úgy játszhatsz. (talán ez a másolás is egy kicsit bonyolultabb, mint ahogy leírtam, erről nem tudok sokat, nekem flashelt van)
Ennek az a hátránya, hogy itt amint felmennél Live-ra egyből letiltanak, szóval ha szeretnél másokkal pl. fifázni, akkor a flashelős megoldást kell választanod.
Most pont kicsit unatkozom, úgyhogy próbáltam minél részletesebben leírni a dolgokat. Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan, nem tartom magam egy zseninek, de talán tudok segíteni!