ericco írta:
Az általad említett példából szépen látni, hogy egy tizenegyest, gólt már utólag nem lehet eltörlölni, mint ahogy a hétvégi pirosat sem, nem fogják újrajátszani emiatt a meccset, de a következő meccsre kiszabott eltiltást el lehet, és ha jogos, miért ne tennék meg. Volt már, hogy elutasítottak ilyen kérvényt, sőt, legtöbbször azt teszik a Real javára is.
Engem kb. annyira érdekel, hogy a Realnak hányat törölnek mint amennyit a Rayonak. nem szeretem az összeesküvés-elméleteket -ne vedd sértésnek, de nálatok ezeknek a sokszorosa születik- viszont a véleményem az, hogy, ha bizonyos dolgokat nem lehet utólag befolyásolni, akkor következetesen ezt se tegyék. Ahogy írtam is történnek rossz ítéletek, sok esetben a bíró nem is hibáztatható, számtalanszor csak a sokadik visszajátszásra lehet korrekten ítélkezni. Ezek a dolgok benne vannak. A Pepe vs Alves esettel kapcsolatban is még mindig szidjátok a bírót, mint a bokrot, (holott már a szándékért megérdemelte volna a pirosat) pedig nem egyszer kellett kikockázni, hogy lássák nem találta el. Egy kicsit eltértem a tárgytól. Bocsi, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy ezek benne vannak a fociban, ha valaki ezt nem tudja elfogadni menjen sakkozni.
Amikor azt írtam, hogy közrejátszott a végső ítélethez a sok hiányzó védő, nem a Real ellen irányult, hanem úgy an block. Egy (papíron) rangadóra, főleg, amikor minden egyes pontnak rég nem látott fontosságú szerepe van, valószínűleg kicsit másképp értékelnek.
Viszont minden amit leírtam szigorúan szvsz.