Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
connor
Jugador d'estrella

2013.12.21. 11:39:08

Bob_Marley írta:Alapból Rosell szerintem jól csinálja, amit csinál, de ez az egész Neymar ügy (s nem 1 év), egészen kriminális tőle. Teljesen egyértelmű, hogy mert "szerelmes" belé vette meg, óriási vezetői hiba. Egy vezető nem érzelmekre kéne támaszkodjon. 57 millió, többször leírtam baromi sok, ennyit pláne nem ért, s szakmailag meg máshova kellett volna invesztálni ( ez nem az ő sara, neki a gazdasági oldalt kell megteremtenie, amit meg is old, ezért is hiba, hogy mit "szól" bele ki kell a csapatnak...mint anno Laporta megvette Henryt, mert szerette....), de hogy ráadásul gyakorlatilag nem lehet tudni 57 millió (vagy több..) hogy jött össze, mókás.
Nem akarok személyeskedni, de a Neymar elleni "hadjáratod" a kriminális... Tehát sok az 57 millió? Mire sok? Adott egy fiatal tehetség, aki lassan a jelen Brazil válogatottjának a húzóembere és az ősszel nekünk is szinte a legmeghatározóbb figuránk volt Messi sorozatos sérülései miatt. Mindezt úgy, hogy fél éve sincs a csapatnál és európai tapasztalata 0 volt. 23 meccsen 11 gólt és 10 assistot hozott össze. És akkor nem is beszéltem még a cseleiről, amivel színezi a játékunkat és az alázatáról, mezőnymunkájáról. Messze felülmúlja Sánchez, Pedro és Tello teljesítményét. Aki ezt nem látja az vagy vak vagy nem is akarja. 57 millió még mindig sok? Akkor az nem volt sok amit Csigára, Ibra-ra, Fabregás-ra vagy Villa-ra költöttünk? Mi az Bale 100 milliójához vagy Kaká 65 milliójához képest, de akár említhetném Torres 50 millióját vagy Fellaini 28 millióját, stb. Messze nem volt olyan vészesen sok ez az 57 millió. De most kit kaptunk volna meg jóval olcsóbban, aki megfelelő lett volna a csatársorba? Senkit...
Persze az más kérdés, hogy ha valami turpisság volt a szerződésben, akkor arra ráfázhatunk, de azért ezzel még várjuk ki a végét a történetnek.
Initom
Entrenador del Barça

2013.12.21. 11:32:32

Bob_Marley írta:Alapból Rosell szerintem jól csinálja, amit csinál, de ez az egész Neymar ügy (s nem 1 év), egészen kriminális tőle. Teljesen egyértelmű, hogy mert "szerelmes" belé vette meg, óriási vezetői hiba. Egy vezető nem érzelmekre kéne támaszkodjon. 57 millió, többször leírtam baromi sok, ennyit pláne nem ért, s szakmailag meg máshova kellett volna invesztálni ( ez nem az ő sara, neki a gazdasági oldalt kell megteremtenie, amit meg is old, ezért is hiba, hogy mit "szól" bele ki kell a csapatnak...mint anno Laporta megvette Henryt, mert szerette....), de hogy ráadásul gyakorlatilag nem lehet tudni 57 millió (vagy több..) hogy jött össze, mókás.

Tehát akkor te szívesebben néznéd Pedrot meg Tellot...értem...mégis mit gondolsz ? :D
Az előttem írónak adok igazat,a mai árak mellett még "olcsó" volt.Kellett Messi mellé még valaki előre ,az más tészta ,hogy abban igazat adok,vannak csapatnak olyan részei(hátvéd) amire ráfért volna az erősítés.

Neymar képviseli a 2000 es évek elejének fociját.Amibe sokan beleszerettünk,cselez,váratlan megoldásokat csinál , és van benne valami Ronaldinhóbol is ami nagyon nagyon ritka.Afféle ösztönös zseni. Nem tudom megérteni miért vagy ennyire ellene,lassan teljesen magadra maradsz ebben,hál égnek minden kritikus hangot elnyom. Csak az utóbbi hetekben 2 fontos meccset nyert meg nekünk "egymaga".
Abi & Tito
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.12.21. 10:44:44

Nem ért ennyit?Nézed is a meccseinket,vagy csak nyomod itt a sznob szöveget?Ha Ő nem lenne akkor valahol a 2 madridi csapat mögött lennénk a tabellán.Messi távollétében Ő az egyetlen aki képes gólt szerezni.A mai világban ahol ilyen Joao Moutinhok meg James Rodriguezek 45 millióba kerülnek,Higuain meg 37-be,akkor szerinted ez az 57 sok volt érte?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.21. 10:15:27

Alapból Rosell szerintem jól csinálja, amit csinál, de ez az egész Neymar ügy (s nem 1 év), egészen kriminális tőle. Teljesen egyértelmű, hogy mert "szerelmes" belé vette meg, óriási vezetői hiba. Egy vezető nem érzelmekre kéne támaszkodjon. 57 millió, többször leírtam baromi sok, ennyit pláne nem ért, s szakmailag meg máshova kellett volna invesztálni ( ez nem az ő sara, neki a gazdasági oldalt kell megteremtenie, amit meg is old, ezért is hiba, hogy mit "szól" bele ki kell a csapatnak...mint anno Laporta megvette Henryt, mert szerette....), de hogy ráadásul gyakorlatilag nem lehet tudni 57 millió (vagy több..) hogy jött össze, mókás.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.21. 09:27:43

StickyFingaz írta:Neymar összes gólja 2013-ban.

https://www.youtube.com/watch?v=fsLFh0H5-68" target="_blank
És az összes gólpassza:
http://www.youtube.com/watch?v=FryRjeXOEmQ" target="_blank
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.12.20. 22:57:12

Neymar összes gólja 2013-ban.

https://www.youtube.com/watch?v=fsLFh0H5-68" target="_blank
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.12.20. 18:18:22

Annyira nem izgat valahogy, hogy kihez és mennyi pénz ment... Kissé sarkítva az sem mozgatna meg különösebben, ha kiderülne, hogy minden egyes eurocent néger rabszolgák könnyes munkája árán került előtte a klub kasszájába... Engem egy dolog érdekel, hogy nálunk van, és úgy játszik ahogy ! Ha Bale egy 100 millás játékos, akkor ennél a mi brazil csodakölykünk nevetve többet ér egy 50-essel ! Öröm nézni a legegyszerűbb mozdulatait is, mert van benne valami ami a mai fociból kihalt (stílus és elegancia) ez mindent megér !
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.20. 17:56:07

shutterisland írta:jah, nem egyszerű.

ugye azt lehetett olvasni, hogy 17 milliót kapott a santos (vagyis 9.35 milliót, a maradék a többi társtulajé) a játékjog 100%-ért, de volt még egy 2 milliós opció arra, hogy ha neymar a világ 3 legjobbja között lesz majd, és 2 barátságos meccs, gondolom a bevétel itt a santosé, legalább is nagyobb arányban.
olyat is lehetett olvasni, hogy volt már egy 10 milliós foglalónk rá, most ha ez igaz, akkor valóban több volt, mint 57, de akkor perez véleménye, mi szerint NEKIK 100 akárhány millióba fájt volna neymar, lehet, hogy igaz, hiszen volt valami előzetes biznisz a barcelonával, így a realnak valóban lehet, hogy csak ilyen irreális összegekért lett volna elérhető.

volt szó az aláíráspénzről, 40-ről beszéltek, ami ment neymar papához, vagyis a céghez.
de arról is volt szó, hogy neymar a fizetésébe építve kapja (egy részét?) ennek az aláíráspénznek.

az igazságot csak a bennfentesek tudják, egy kezemen biztos nem tudnám megszámolni az összegeket, amik a médiában az 57 millióval együtt megjelentek, mint valósnak vélt vételár, vagy amennyi verzió megjelent az összegek eloszlásáról.

engem őszintén szólva ez a része nem érdekel, 57-ért is jó biznisznek tartom a már megbeszélt dolgok miatt, ha 50 volt, ha 65, ez nagy arányban nem fog változtatni nálam a megítélésen.
az pedig kizárt szerintem, hogy ilyen 100 meg 140 milliókról van szó, holott ezt az 57-et is keresik, ezekről sincs meg minden pontos adat, papír, bla-bla.
hol lenne már a többi 50-90 miller...

tőlem mehet rosell, a könyvelőnk, vagy akárki a börtönbe, ha stiklik voltak, csak neymarral ne legyen semmi probléma, nehogy megsemmisítsék a szerződését vagy valami ilyesmi.
Picit félreértelmezed a dolgokat sztem. 57 millió lett lekommunikálva, mint a valós ára. Abból 10-et 1 évvel korábban teljesítettünk is. Itt nem 57 plusz x összegről van szó, hanem hogy merre ment el az az 57 millió. Biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen transzfernél pont az adóból adódó okok miatt pontosan mindent papírra vetettek.

A kezdeményezés célja gondolom én, hogy kiderüljön, hogy az összeg nagy része nem a átigazolási összeget teszi ki, hanem a Neymar családnak utalták át. Ez most minden bizonnyal kiderül, hogy vagy igaz, vagy nem. De itt plusz összegek már aligha lesznek.

A szerződést meg nem tudják megsemmisíteni. :D Ezzel a Barcelona (továbbra is mondom, ha igaz) semmi olyat nem követett el, hogy ez megtörténhessen... Csupán a pénzt nem az átigazolásra, hanem az aláírásra költötték.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ferninho
Madridista

2013.12.20. 17:17:39

de lehet akár Illaramendiről is beszélni, akiért 39-et fizettek hivatalosan és csak utólag tudtak a szövetségtől 7 milliót visszaigényelni, de mennyivel szebb azt mondani, hogy 32 volt az ára.
30-32be került, csak emellé mindig le kell tenni x% adót a szövetségnek és ezt vállalta át a Real Madrid a Sociedadtól, mert nekik is kellett volna befizetni (lehet az egészet, lehet a felét nem tudom, hogy megy ez) ...
de ezt később visszaadják... ennyi a történet... akkor most miért is lett 39?... :D
a Sociedad elnöke lenyiltakozta, hogy 31-32 millió volt és ezt a plusz 7 milliót is a Real fizeti ki...
Sociedadnak azért hiányzott volna ez az összeg, arra az időre, amíg vissza nem kapják, míg a Real meg van enélkül a 7 millió nélkül is X ideig.
Ennyi a történet.
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.20. 16:46:25

Engem is igazából akkor idegesítene ez a vételár-téma, ha Neymar nem úgy teljesítene, ahogy.
Perez hitelességét meg hagyjuk. Legelőször azt mondta, hogy azért nem vették meg végül mert 150 millióba került volna. Aztán lett az 140, aztán 100 stb.
Zárójelben megjegyzem, hogy szerintem Bale árával sem volt minden rendben, mert gyanúsan sokáig hallgattak, hogy mennyibe került. De ott is volt már 90-93 millióig minden.
Csak fura egy kicsit, hogy mindig minket állítanak be úgy, hogy nem kommunikáljuk rendesen a valós összegeket, meg részletekbe fizetünk stb., náluk viszont Di Maria 25-be került. Holott jött még rá 5+6 millió, de lehet akár Illaramendiről is beszélni, akiért 39-et fizettek hivatalosan és csak utólag tudtak a szövetségtől 7 milliót visszaigényelni, de mennyivel szebb azt mondani, hogy 32 volt az ára.
Csak hát sokkal egyszerűbb ujjal mutogatni, mikor a saját portáján nem néz körül az ember, amellett szigorúan magánvélemény, de lehet Perezben egy kis szálka, hogy Neymart nem tudta megszerezni.
Még ha igaz is lenne, hogy 100 millióért (esetleg többért) tudtáők volna leigazolni, nem hiszem, hogy Pereznek nem ment volna. Ha a szinte zéró marketingértékkel rendelkező Bale-ért (az utolsó pillanatban) kiadott 91-et, akkor Neymarért nem adott volna 10-15 millióért többet? Vicc.

De amúgy lényegtelen. Akkor is jobb vásárt csináltunk volna, ha ugyanannyiba kerülnének. :)
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.20. 16:22:10

jah, nem egyszerű.

ugye azt lehetett olvasni, hogy 17 milliót kapott a santos (vagyis 9.35 milliót, a maradék a többi társtulajé) a játékjog 100%-ért, de volt még egy 2 milliós opció arra, hogy ha neymar a világ 3 legjobbja között lesz majd, és 2 barátságos meccs, gondolom a bevétel itt a santosé, legalább is nagyobb arányban.
olyat is lehetett olvasni, hogy volt már egy 10 milliós foglalónk rá, most ha ez igaz, akkor valóban több volt, mint 57, de akkor perez véleménye, mi szerint NEKIK 100 akárhány millióba fájt volna neymar, lehet, hogy igaz, hiszen volt valami előzetes biznisz a barcelonával, így a realnak valóban lehet, hogy csak ilyen irreális összegekért lett volna elérhető.

volt szó az aláíráspénzről, 40-ről beszéltek, ami ment neymar papához, vagyis a céghez.
de arról is volt szó, hogy neymar a fizetésébe építve kapja (egy részét?) ennek az aláíráspénznek.

az igazságot csak a bennfentesek tudják, egy kezemen biztos nem tudnám megszámolni az összegeket, amik a médiában az 57 millióval együtt megjelentek, mint valósnak vélt vételár, vagy amennyi verzió megjelent az összegek eloszlásáról.

engem őszintén szólva ez a része nem érdekel, 57-ért is jó biznisznek tartom a már megbeszélt dolgok miatt, ha 50 volt, ha 65, ez nagy arányban nem fog változtatni nálam a megítélésen.
az pedig kizárt szerintem, hogy ilyen 100 meg 140 milliókról van szó, holott ezt az 57-et is keresik, ezekről sincs meg minden pontos adat, papír, bla-bla.
hol lenne már a többi 50-90 miller...

tőlem mehet rosell, a könyvelőnk, vagy akárki a börtönbe, ha stiklik voltak, csak neymarral ne legyen semmi probléma, nehogy megsemmisítsék a szerződését vagy valami ilyesmi.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.12.20. 15:17:52

Neymar has taken part in 23 of Barcelona's 26 games this season. In those 23 games, he scored 11 goals and gave 10 assists. [via sport]
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.20. 15:07:24

Sokan hajlamosak ilyen-olyan okokból kifolyólag elfelejteni, hogy Neymar ára annak köszönhetően volt relatíve alacsony, mivel a szerződése hamarosan lejárt volna, ő pedig nem hosszabbította meg, ergo jövőre már ingyen igazolhatóvá vált volna. Itt nem az 57 millióra gondolok, mielőtt valaki itt az aláíráspénzekkel, kenőpénzekkel stb.-vel jön. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a brazil játékjoga sem csak a klubé volt, ahogy általában az igazolásoknál lenni szokott.
Szóval nem olyan egyszerű ez.
Azt amúgy nem hiszem, hogy Rosell nem tudná papírokkal alátámasztani, ahogy alább is írták, egy ekkora volumenű igazolásnál óhatatlanul felmerülhetnek ilyen dolgok és nem hiszem hogy Sanyi erre nem készült fel (ráadásul pénzügyi szakember a drágám). Ha 8-9 millióért vettünk volna valakit akkor még azt mondom, lehet hogy belebukhat, de ezzel nem tartom valószínűnek.
Pereznek is volt valami hasonló dolga a Cr-ügyben csak ott lehetett takarózni, hogy nem ő indította a transzfert.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.20. 11:08:30

ferninho írta:ez a 40 millió Neymáréknak már kb tény, 40 milliót utalt át a Barcelona Neymar apjának, pontosabban az ő cégének.
Arról van még itt szó, hogy ez az összeg a fizetésének egy kis részét is adja, de ezeket a dolgokat nem tudja senki, hogy és miként is van ez, ezért is van bíróságon az ügy és most ezeket kéne Rosellnek tisztáznia a bíróságon.
Vannak itt érdekes dolgok. A totalbarca.com azt is írja, hogy Neymar apja is tulajdonrészese volt a fia szerződésének... Egyébként biztos vagyok benne, hogy Rosellék mindent hivatalosan elrendeztek, mindenhez megvannak a papírok. Egy ekkora klubnál és egy ekkora transzfernél ez az alap. Az egyetlen dolog ami zavar, hogy 57 milliónak egy jó részét kidobtunk aláíráspénz gyanánt (már ha igazak a hírek), ami konkrétan mintha a kukába ment volna. Ha összesen 57-et fizettünk volna a Santosnak, DIS-nek stb. akkor nem zavarna. Ez az 57 millió egyébként reális ár érte (sőt Konföderációs kupa után jóval több lett volna), csak az elosztás nem mindegy...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ferninho
Madridista

2013.12.20. 10:50:13

Barcaman1993 írta:
Egyébként milyen érdekes. Néhány nap leforgása alatt Martino el akar menni, Neymar sokszorosába került, mint amit állítanak, majd Messiék a kolumbia maffiózók drogpénzét játsszák tisztára a világ körüli turnéjukon. Csak nekem gyanús ez egy picit? =D>
Mondjuk ez a Neymaros sztori nem most történt, csak itt nem került még szóba...
kb másfél hete lehetett már arról tudni, hogy lesznek itt bonyodalmak, egy Jordi Cases nevezetű úriember (Rosell egyik legnagyobb ellenfele) szerette volna, ha tisztázza Rosell, hogy és miként volt pontosan ez a Neymar biznisz, mert még a tagok, a sociok számára se hozta nyilvánosságra a Neymaros történet pontos részleteit, illetve, hogy most mégis mennyibe került és ez az összeg, hogy áll össze és ezért van most bíróságon az ügy...
Azóta már vizsgálatot is indított a bíróság, sőt, most Rosellnek át kell adnia pár napon belül a Neymar transzfer hivatalos papírjait a bíróságnak.
Tegyük fel, hogy igaz a sztory. Hogy tudtuk Neymart 17 millióért leigazolni? =D> Mi a francnak szórtak ki 40 milliót Neymaréknak? A szerződések nagy részénél minden bizonnyal van aláírási pénz. De ez az összeg 2 és félszerese az átigazolási összegnek... Óriási felelőtlenségre és pénzszórásra utal.
ez a 40 millió Neymáréknak már kb tény, 40 milliót utalt át a Barcelona Neymar apjának, pontosabban az ő cégének.
Arról van még itt szó, hogy ez az összeg Neymar fizetésének egy kis részét is adja, de ezeket a dolgokat nem tudja senki, hogy és miként is van ez, ezért is van bíróságon az ügy és most ezeket kéne Rosellnek tisztáznia a bíróságon.
madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.20. 10:08:58

Egy picit kutakodtam. Már a nyáron is volt vmi ezzel a témával kapcsolatban.
http://barcarazzi.blog.hu/2013/07/10/17 ... sak_neymar

Tegyük fel, hogy igaz a sztory. Hogy tudtuk Neymart 17 millióért leigazolni? =D> Mi a francnak szórtak ki 40 milliót Neymaréknak? A szerződések nagy részénél minden bizonnyal van aláírási pénz. De ez az összeg 2 és félszerese az átigazolási összegnek... Óriási felelőtlenségre és pénzszórásra utal.

Egyébként Fausék eredetileg 40 millió eurós átigazolásról beszéltek, csak pl. a Real ránk licitált (meg elvileg a City is). Kíváncsi lennék, hogy akkor azt a pénzt milyen arányokban osztották volna el?
mess2009
Director del Fútbol

2013.12.20. 08:22:38

nem lehet, hogy az a szöglet-stikli direkt volt?! a srác (meg talán Martino is) így biztosította be a külön szabit.....bár tény, hogy elég átlátszó trükk lett volna.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.19. 15:26:19

Chino írta:Totál hülyeségeket beszélsz. Ha Perez azt mondta, akkor az egy az egyben úgy az igaz.
Tudom, hogy tilos idézni a túloldalról, de a hitelesség érdekében muszáj ezt a cikket beraknom:
http://madridom.hu/blog/2013/10/08/carl ... ro-nem-90/

Ennyit ér az, amit Perez mond... Egyébként Rosellék is megválaszolták a kérdést:
Ha Florentino Pérez azt mondja, hogy a Madridnak 150 millió euróba került volna Neymar megszerzése, akkor ez minden bizonnyal így is van, ő tudja."
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.19. 15:11:20

[quote="Barcaman1993]

Csak nekem gyanús ez egy picit? =D>[/quote]

Totál hülyeségeket beszélsz. Ha Perez azt mondta, akkor az egy az egyben úgy az igaz.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.19. 14:34:20

shutterisland írta:itt a csúszópénzekkel van elvileg a gubanc.
a santos meg a másik, jogokat birtokló cég ki volt akadva, hogy 57-ről volt szó, holott ők csak 17-et kaptak, tehát akkor elvileg 40 milla lehetett a kenőpénz, hívjuk aláíráspénznek.

viszont egyesek szerint még valahol el van rejtve olyan bő 80 millió euró a bizniszben, nem túl legálisan. :lol:

a másik meg az, hogy elvileg perez azt mondta, neymart nem lehetett elhozni 100 alatt, sokan ebből indulnak ki.
Kicsit nem sok ebben a ha?

1. Csúszó pénzek: Ha csak az 57 milliós árat vesszük alapul, az már maga egy komoly pénzösszeg, amiből a spanyol és a brazil állam is szépen tejel. Bárki szerint is nem szálltak rá rögtön a Santosra és a Barcelonára, hogy a lehető legtöbb pénzt kicsikarják belőlük? Minimum azért, ha be nem vallott adóról van szó, akkor hatalmas bírságot lehetett volna kiszabni a klubokra.

2. A papírokat az átigazolások után el kell küldeni az UEFA-nak. Sztem nekik is feltűnhetett volna, hogy nem stimmel vmi.

3. 40 millió aláíráspénz? Mintha ezt bárki is megkapná napjaink labdarúgásában... Ez konkrétan Messi 3 évi nettó keresete lenne. Nagyon logikus...

4. Egyesek mit tudnak abból, hogy mi van a szerződésben? A madridi pletyka lapok aligha... Megint vkinek ez kipattant a fejéből.

5. 57 milliót mondtak be transzfer díjként. Azonban mindenki tudta, hogy 1 évvel korábban 10 milliót letettünk foglalóba. Aki meg kívánta venni, annak 40 milliót nekünk kellett volna fizetnie, meg, ha jól emlékszem, akkor a játékosnak is. Utóbbiban nem vagyok biztos, de előbbiben igen, ugyanis ezt is bejelentették. Illetve lekötöttünk 2 barátságos meccset, ami megint pénz mindkét csapatnak. Egyszerű matekkal kijön, hogy ha vki túllicitál minket és legalább 40-et még nekünk kell perkálni, akkor az már 100 millió euró körüli összeg...

6. Ha már itt NOKIA dobozos pénzekről van szó, akkor azt hiszem, hogy mindenhol lehetne vizsgálódni. Gareth Bale kezdésnek, aztán Ronaldo, folytatva Cavanival, Hulk, stb...

Itt az eredeti eurobarca-féle hír:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=14997

Egyébként milyen érdekes. Néhány nap leforgása alatt Martino el akar menni, Neymar sokszorosába került, mint amit állítanak, majd Messiék a kolumbia maffiózók drogpénzét játsszák tisztára a világ körüli turnéjukon. Csak nekem gyanús ez egy picit? =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2013.12.19. 15:12:57-kor.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.12.19. 12:32:38

Szerintetek, ha ez a hír igaz, mennyi az esélye, hogy ez kiderüljön?

Aki adta nem vallja be. Aki kapta, miért tenné ezt?

Nagyjából itt a vége.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.19. 12:25:02

itt a csúszópénzekkel van elvileg a gubanc.
a santos meg a másik, jogokat birtokló cég ki volt akadva, hogy 57-ről volt szó, holott ők csak 17-et kaptak, tehát akkor elvileg 40 milla lehetett a kenőpénz, hívjuk aláíráspénznek.

viszont egyesek szerint még valahol el van rejtve olyan bő 80 millió euró a bizniszben, nem túl legálisan. :lol:

a másik meg az, hogy elvileg perez azt mondta, neymart nem lehetett elhozni 100 alatt, sokan ebből indulnak ki.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.18. 19:52:02

shutterisland írta:állítólag viszik bíróságra az átigazolási ügyét, mert 57 helyett 140 volt... :lol: :lol: :lol:
Mintha nem küldenének el minden papirost ilyenkor a FIFA-nak, vagy UEFA-nak... Vagy mintha a spanyol, vagy a brazil állam nem kezdene egyből kutakodni a pluszt pénzt remélve...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.18. 17:56:29

állítólag viszik bíróságra az átigazolási ügyét, mert 57 helyett 140 volt... :lol: :lol: :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2013.12.18. 15:41:36

Biztos jól jön neki a pihi. Remélem kipihenve, feltöltődve és egészségesen térnek vissza Messivel.
A góllövést pedig remélem ott folytatja ahol abbahagyta, mert elég szépen ráérzett az utóbbi pár meccsen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése