Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk ne abból a meccsből induljunk ki szerintem, pláne nem a kiállítás utáni x percből.Vakmacska írta:Elnézve a Tottenham elleni meccsüket...
Hát igen, tartok egy kemény zakótól. Ugyanazt játsszák, mint mi, csak sokkal direktebben, egy-két húzásból odaérnek a kapu elé. Biztos vagyok benne, hogy keményen le fognak minket támadni, ami nem ízlik a fiúknak. És biztos, hogy keményen oda fognak lépkedni, és nem fognak 10 perc alatt belefáradni.
Szóval tartok attól, hogy megismétlődik a tavalyi BM fiaskó.
Ők ugyanezt elmondhatják rólunk.Vakmacska írta:Elnézve a Tottenham elleni meccsüket...
Hát igen, tartok egy kemény zakótól. Ugyanazt játsszák, mint mi, csak sokkal direktebben, egy-két húzásból odaérnek a kapu elé. Biztos vagyok benne, hogy keményen le fognak minket támadni, ami nem ízlik a fiúknak. És biztos, hogy keményen oda fognak lépkedni, és nem fognak 10 perc alatt belefáradni.
Szóval tartok attól, hogy megismétlődik a tavalyi BM fiaskó.
Szerintem is sok minden kiderülhet. Én nem tartom magunkat favoritnak egyébként sokakkal ellentétben. A bukik sem, mindenhol úgy esik a City odssza hogy öröm nézni. 50-50%-ot gondolok vagy inkább 60-40% nekünk.BarcafanTomee írta:De szép is lenne...S.Agüero írta:Azért ez durva...![]()
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/" target="_blank ... 8320_n.jpg![]()
Várom már a párharcot, sok minden kiderülhet majd a játékunkról, esélyekről a végső célokat illetően.
De szép is lenne...S.Agüero írta:Azért ez durva...![]()
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/" target="_blank ... 8320_n.jpg
A jelenlegi formában Messi-Valdes-Alves sérült, Jordi most tért vissza Xavi hol sérült, hol nem. Náluk mindenki ép állapotban van, kivétel Agüero, aki most sérült le hétvégén.... Jobb is, hogy 2 hónap múlva játszunk velük. Idén megcsaptuk már egyszer a Realt, náluk nem lesznek erősebbek...hady írta:Jelenlegi forma szerint a City "simán" továbbmegy,....de februármég messsze van...
Eddig 6 barátságos mérkőzés vt a 2 csapat között: 3gy 1d 2v.S.Agüero írta:Mikor játszottunk utoljára a Cityvel tétmeccset? Vagy egyáltalán volt ilyen?
Utoljára én a 2009-es Joan Gamper kupára emlékszem, ahol Petrov góljával nyert a City! Már amennyire lehet ezt tétmeccsnek hívniS.Agüero írta:Mikor játszottunk utoljára a Cityvel tétmeccset? Vagy egyáltalán volt ilyen?

Pontosan...Ez a csapat eddig jobban játszik,és jobban hozza az eredményeket Messi nélkül,mint anno a Pep team...Mert ezt sokan elfelejtik milyen egy nulla játék volt anno Pepnél is amikor nem volt Leo...Csak akkor gyakorlatilag mindíg volt Messi...Chino írta:No offense, tényleg csak kíváncsiságból, ha mi nem vagyunk esélyesek, akkor a Real, PSG, Dortmund, City vagy Chelsea miért lenne az. Szerintem ezek ellen minimum ugyanannyi eséllyel indulnánk, de a többségükkel szemben inkább mi lennénk a favoritok.albicelesteX írta:Én nem tartom ezt a csapatot BL esélyesnek...
Vezetjük a bajnokságot egy döntetlennel és egy vereséggel, úgy, hogy a világ legjobb játékosa több mint egy hónapja nem játszik és előtte is sokat volt sérültlistán (a többi sérültről nem is beszélve), Bl-ben csoportelsőként jutottunk tovább.
Nyilván nem jelenthető ki, hogy mi vagyunk a legfőbb esélyesek, de szerintem csapatok többsége szeretne elkerülni minket és ez azt hiszem nem nagyképűség.
No offense, tényleg csak kíváncsiságból, ha mi nem vagyunk esélyesek, akkor a Real, PSG, Dortmund, City vagy Chelsea miért lenne az. Szerintem ezek ellen minimum ugyanannyi eséllyel indulnánk, de a többségükkel szemben inkább mi lennénk a favoritok.albicelesteX írta:Én nem tartom ezt a csapatot BL esélyesnek...
No jah...Ha kikapunk teljes kerettel,akkor ott más gondok vannak...Vagy taktika beli,alias edző kérdés,vagy személyügyi,alias váltani kell néhány poszton...Legalább letisztul,kiderül sok minden...De mondjuk az lenne a baj ha megint félig sérült játékosok meg hiányzók tömkelege lenne...Mert pl nekem sok minden nem derült ki a 7-0ból...Szal az hogy mankóval, sérültekkel,edző nélkül nem tellett többre sokat nem jelez...Kívánom legyen egy teljes keret,viszonylag formában azt ténylegesen derüljön ki mit érünk...Illetve ha megint nem sikerül ezt a keretet formába hozni a sok sérülés miatt,az is jelezni fog vmit...Pl hogy egy 32éves Xavi már nem bírja,stb...Amúgy sztem full kerettel ütnünk kell a cityt,ez nem kérdés...sörvirsli írta:Ha úgy is kikapunk,hogy Messi meg Neymar is formában lesz akkor nincs keresnivalónk a BL-ben.
Egyébként inkább essünk ki most egy nehéz ellenfél ellen,mint,hogy megint az legyen mint mondjuk tavaly,hogy átbukdácsolunk a könnyebbeken és beleszaladunk egy bayernes pofonban a végén. Ha kihullunk akkor legalább nyugodtan lehet készülni a real +Athleti elleni bajnoki és kupa meccs(ek)re.
Ha meg nyerünk akkor úgy is egyből a BL döntőben látjuk a csapatot,szóval csak jól jöhetünk ki ebből!(de azért kaphattuk volna a görögöket mondjuk
)

Nem baj az hogy nem a Schalkét kaptuk, legalább most megláthatjuk hogy mennyire vagyunk még jók. Ha nem jutunk tovább akkor szerintem radikális változtatásokat kell végbevinni, ha meg itt továbbjutunk akkor az irány jóChino írta:Fordított esetben tuti jönne az uefalona stb. Amúgy a jó szokáshoz híven biztos voltam benne, hogy a Real a Schalke, Olympiakos, Zenit hármasból fgog kapni. Na mind1.
Én azért nem értem ezt a temető-hangulatot. Nagy sztárok vannak? Kun-Yaya-Silva (Kompany?)szerintem aki igazán kiemelhető, az ilyen Fernandinhokat, Dzekokat, Luis Garciakat hagyjuk. Ha a nevek miatt félünk tőlük, akkor inkább féljenek ők, mert abban előttük járunk, ahogy csapatként is és a BL-ben is nagyobb a rutinunk.
Nem lesz sétagalopp ez egyértelmű, de én legalább 60:40-re taksálom az esélyeket. Otthon verhetetlenek? Miért is? Akkor mi nem vagyunk azok?
Addigra visszatér Messi is és reméljük már formában is lesz. Én egy Busi-Cesc-Ini középpályás -és egy Neymar-Messi-Alexis támadósor mellett kevés csapatot éreznék esélyesebbnek.
Nem azt mondom, hogy sima lesz a továbbjutás és az biztos hogy gólokat KELL rúgni, mert nem tudom elképzelni, hogy megúsznánk a párharcot 1-2 kapottal, de én bízom a csapatban és ami pozitívum, hogy minden valószínűség szerint nem streamen kell nézni a meccset.