barca99 írta:
Csak érted, a lényeg pont az, hogy tavaly ezekkel a játékosokkal nem ment a védekezés, a megfojtás, most meg igen. Te legyintesz, mintha ez alap lenne (de legalábbis valami hasonló módon írtál róla), pedig nagyon nem.
És mennyivel racionálisabb kiszúrni a mélypontot és ahhoz viszonyítgatni? Inkább az lenne az alap egy Barcelonától, hogy a Bayern 7et tesz közé? Azért én úgy gondolom, hogy ebben a keretben több van annál, hogy már hallelujázni kéne, ha nem az van, hogy minden útszéli csapat gólt rúg nekünk.
Úgy érzem, hogy ha most a 10. helyen állnánk, akkor is meg tudnád magyarázni, hogy ilyen a foci meg nem lehet minden csapatot megverni.
barca99 írta:
Az lehet, hogy közvetlenül nem Tatát hibáztatod, de ha azt írod, hogy már megint nem dolgoztunk ki helyzeteket, akkor abban benne van, hogy nem megfelelő a taktika, ami meg ugye az edző kritikája.
Légy szíves ne próbáld meg megmagyarázni nekem, mire gondolok, sokan megpróbálták már, és senkinek sem sikerült.

Én úgy gondolom, hogy a támadások eredménytelenségéhez hozzátartozik, hogy Montoya rossz döntéseket hozott, ezt akárhogy is csűröd-csavarod, így lesz.
barca99 írta:
A szint meg pont attól lesz képzeletbeli, hogy te/ti folyamatosan ezt várjátok el, már egyfajta alapként, de ezen a fórumon már leírtam néhányszor, hogy ilyen legfeljebb egy virtuális világban a monitorodról köszönhet vissza, mert olyan csapatot sehol nem fogsz találni, akinek nincsenek szenvedősebb periódusai, izzadós meccsei.
És akkor ne is nevezzük nevén a szenvedős periódust, hanem dugjuk homokba a fejünket, hogy 'jaj, de ügyesek voltak"?