Nagyon fontos három pontot hoztunk el a Sunderland otthonából egy piszok nehéz meccsen, kivételesen a tizenhatoson belülről is betaláltunk, O'Shea-nek meg köszönjük az öngólt.
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen (copyright Egervári

), valamiféle koncepció végre látható volt, és csak egy gólt kaptunk (Lloris...) Vertonghen és Chiriches hiányában, ez is kiemelendő.
Chadli tetszett, Dembélé szintén, Holtby mostanában igencsak jó labdákat osztogat, Walker szokásosan annyit zakatolt, amennyit csak lehetett, Capoue-t éreztem kicsit gyengébbnek, mondjuk ő most játszott először középhátvédet nálunk (Vlad és Jan sérülése miatt).
Illetve megint fel tudtunk állni a padlóról, már sorozatban másodszor, ez mindenképpen pozitív, látszik, hogy a csapat teljes mellszélességgel AVB mögött áll, akkor is, ha mindenhonnan kritika éri a mestert, érte is küzdenek a pályán, ezt azért jó látni.
Szóval lényeg a lényeg, megvan a három pötty, feljebb léptünk a tabellán, már hatodikak vagyunk, a legrosszabb perióduson már túl vagyunk, ettől fogva már csak jobb lesz.
Jöhet egy EL-forduló, tartalékos csapatot várok, aztán hatalmas meccs lesz a Liverpool elleni, bízom benne, hogy Suárezt tartani tudjuk majd...
barca99 írta:Egy EL-hely nem lenne rossz nekik, de piszok nehéz lesz, szerintem a MU is magára fog találni, előre ott lesz az Arsenal, a City, a Chelsea meg a Liverpool, mögöttük meg az Everton, a MU és a Newcastle, a Szentek kerete meg nem tűnik minőséginek, a pad elég gyenge. szerk.: ja, és a Spurs még ki is maradt a második bolyból. Bár Pardew csapatából nem nehéz kinézni egy összeomlást, de még akkor is kevés az esély a top6-ban végezni.
A legjobb PL-szezon hosszú évek óta a mostani.

Tényleg rég volt már ilyen, hogy ennyi csapat küzdjön a kupaindulást jelentő helyekért. A Sotonnak egyébként én is szorítok, csak ne előlünk vegyék el a végén a BL- vagy az EL-helyet...