Azért elég durvának érzem ezt a 15 milliót. Rendben, bemutatkozott 3x a már enyhén szólva sem olyan acélos horvát válogatottban, de azért elég kockázatos. És akkor ott van még Rafinha, Rob mellett, aki elég jól muzsikál a Celta-ban és ha minden igaz vissza is hozzuk a nyáron, akkor pedig ott lenne Ini, Xavi és Cesc mellett még három fiatal két posztra. Habár abban az esetben, ha megvesszük és hagyjuk ott kölcsönben úgyis őt favorizálnák, mert nem fogják mondjuk Rob mögött tartani egy 15 millás fiatalt. A reális szerintem max. 7-8 lenne, de ez csak szvsz, mert játszani még nem igazán láttam.Gareth Tello írta:Sokat én sem tudok róla, mondjuk nem lehet rossz: He is the first division's youngest ever goalscorer and also the youngest ever debutant for the Croatian national team.Initom írta:Barcanoticiason(jójó tudom mennyire hiteles..),olvastam,hogy elvileg ajánlatot tettünk Halilovicért a D.Zagreb 17 éves játékosáért, ezt megerősítette a klub elnöke.
Valaki valamit tud a srácról?Én sokat nem...
Ezek miatt eléggé hájpolják is, hogy jogosan-e, az jó kérdés, sajnos még nem igazán láttam játszani.
Amúgy a 15 millió egy 17 éves játékosért nem kevés...
Persze benne van a pakliban, hogy a jövő egyik legnagyobb középpályás csillaga lesz és foghatjuk a fejünket, hogy nem hoztuk el, de akkor gyorsan döntsék el ott felül (az edzővel egyetértésben), hogy kivel akarnak számolni.