Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
juj!Charlie írta:Büdös sz.r szag!Rapika írta:Mi lenne,ha minden real játékosnak leszáradna a feje?!Charlie írta:Ya és Zidane-nak száradjon le a feje hogy a 93.percben fejel gólt!![]()
C.
C.
Interesting...Charlie írta:Enrique írta:Csak nálunk ment el a sport1 vagy senkinek nincs....![]()
Persze pont a Barca mecs közben...
Nálunk van.
C.
Azt nem mondtam, hogy nem voltak ott jobb zsugások, természetesen voltak.Boixos írta:a magath valóban 1 állat. én inkább azon röhögtem (kínomban), h egy itthon (legalábbis debrecenben) királykodó játékos kint "zavarja az edzést". ez nagyon súlyos. de sztenderd kifogás a nem játszásra a "magyarutálat". nehéz azt mondani, h vannak ott jobb zsugások is.
Igyexem majd!antiimperialista írta:Charlie írta:Enrique írta: Gondoltam, h nem ússzuk meg olcsóbban, dehát 1 ilyen kaliberű játékosért áldozatot kell hozni...Azt mondom megérte!
![]()
![]()
És akkor talán Puyol pótlására mit szólnának, mondjuk - Mátyus János-hoz?![]()
Sztem tökéletes lesz, pont beleillik a csapat alképzelésébe!
Hú, micsoda nevek! De Kovács Péter hogyhogy nem jutott az eszetekbe? Jó felépítésű, gyors, hihetetlenül technikás és rendkívüli a játékintelligenciája. Én őt akarom! Naaaaaa! Lécci, lécci!!!!
a magath valóban 1 állat. én inkább azon röhögtem (kínomban), h egy itthon (legalábbis debrecenben) királykodó játékos kint "zavarja az edzést". ez nagyon súlyos. de sztenderd kifogás a nem játszásra a "magyarutálat". nehéz azt mondani, h vannak ott jobb zsugások is.antiimperialista írta:Mondjuk magath beceneve "magyargyűlölő", és erre tényleg rá is szolgált. Amúgy Dombit nem csodálom, hogy nem bírtaBoixos írta:nem lennének jók, mert ha nem játszanának, azt mondanák, h pikkel a magyarokra az edző. úgy, mint anno a dombi, akit még a frankfurtból hajtott el a magath, h "zavarja az edzést".
Mondjuk magath beceneve "magyargyűlölő", és erre tényleg rá is szolgált. Amúgy Dombit nem csodálom, hogy nem bírtaBoixos írta:nem lennének jók, mert ha nem játszanának, azt mondanák, h pikkel a magyarokra az edző. úgy, mint anno a dombi, akit még a frankfurtból hajtott el a magath, h "zavarja az edzést".
nem lennének jók, mert ha nem játszanának, azt mondanák, h pikkel a magyarokra az edző. úgy, mint anno a dombi, akit még a frankfurtból hajtott el a magath, h "zavarja az edzést".antiimperialista írta:Puyol pótlására pedig porsche vilit vagy a zselébárót ajánlanám. Ők kevés helyezkedési hibát követnek el!
Charlie írta:Enrique írta:Gondoltam, h nem ússzuk meg olcsóbban, dehát 1 ilyen kaliberű játékosért áldozatot kell hozni...Charlie írta:Enrique amíg te Madridban harcoltál Gyepesért én addig akcióztam,és a klubhoz csábítottam Bélát![]()
![]()
![]()
85millióban állapítottuk meg az árát(5éves szerződést írtunk alá),és 1évig kölcsönbe megy Puyol(opciós jog nélkül),másképp nem adták sehogy.![]()
![]()
Emberek!MIÉNK BÉLA!!!!!
Írjatok hogy melyik védőt szeretnétek Puyol pótlására.
C.Azt mondom megérte!
![]()
![]()
És akkor talán Puyol pótlására mit szólnának, mondjuk - Mátyus János-hoz?![]()
Sztem tökéletes lesz, pont beleillik a csapat alképzelésébe!
Jó, de tényleg nem mondhatod h akár 1 hülye értelmetlen mondatom lett volna...Lujo írta:Azért én csak azért nem írogatnám tele marhaságokkal az oldalt, hogy prezident lehessek. Nem rólatok van szó, hanem hogy nem irogatnék mindent marhaságot csak hogy több hozzászólásom legyen.
Lujo írta:Azért én csak azért nem írogatnám tele marhaságokkal az oldalt, hogy prezident lehessek. Nem rólatok van szó, hanem hogy nem irogatnék mindent marhaságot csak hogy több hozzászólásom legyen.