Bob_Marley írta:Na azért csak nyertünk, s ez a harmadik hely szerintem ebben a csoportban, azért legalább valami, s megint sorsolhatnak minket a harmadik kalapból.
Knézy kitöréseivel viszont borzasztóan nem értek egyet, az egész média szintén hibás. Ő nem azért van ott, hogy filozofáljon, hanem tárgyilagosan elmondja a történéseket. Ahogyan mikor megy az egekbe emelés, úgy megy a földbe döngölés is. Nem azon van a hangsúly, hogy igaza van vagy sincs, hanem hogy egy sportriporter nem viselkedhet úgy ahogy Knézy tegnap.
Pontosan ugyanígy gondolom én is. Sem vicces, sem korrekt, szimpatikus meg végképp nem volt, ahogy felvette ezt az álarcot. Számomra azt bizonyította, h elenyésző szakmai tudása mellett az értelmi, érzelmi képességei is mélyen vannak, legalább is ahhoz a poszthoz képest, ahol ő van. Szánalmas volt, ahogy felbátorodott a média hülyeségeinek hatására, vezetik az orránál fogva.
Bár, azért a tárgyilagosságot megkérdőjelezem a hsz-edben, hiszen egy válogatott meccsen igenis legyen elfogult a honi riporter, hovatovább szurkoljon a saját nemzet csapatának.
Az, h mi a magyar foci problémája, sokan, sokféleképpen leírták. Ha az elvárásokat is ehhez igazítjuk, akkor nem lesz gyász, ha kapunk egy hármast Romániában.
Javaslom a Nemzeti Sportnak, minden meccs előtt nézze meg az oddsokat és nagy betűvel tegye címlapra. Mondjuk az ő érdekük a legkevésbé a tárgyilagosság, csak menjek az újság...természeten ezt is megértem. Csak szájába adnak 80-as iq-val rendelkező játékosoknak olyat, amit maguk sem hisznek el, ezt megírva vezetik a hasonlóan eszes, birka magyar népet, utána meg okosan számon kérnek...a saját kreálmányukat, másokon.
Eladják a reményt, ahogy a kormány, a Szerencsejáték Zrt, a Csányi - és még sorolhatnám - teszik, a végén persze mindenki meglepetten csalódik, h rossz végén van a fallosznak.