Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.12.17. 09:07:44

Besírnék, ha felküldene egy MAsch Adriano "középsővédő" párost :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.16. 19:35:09

Tata 16 fős kerete a Cartagena ellen: Pinto, Olazábal, Montoya, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Song, Jordi Alba, Tello, Adriano and Sergi Roberto.
Ennyit arról, h az előző meccsen aratott fölényes győzelem miatt most lesznek többen a fiatalok... :lol:

Oiert kezdetném, legalább ennyi öröme legyen azon szerencsétleneknek, akik a fiatalokra kíváncsiak.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2013.12.16. 19:25:30

Dongou és Adama mellőzését én sem értem. Utóbbit még a BL-ben is bevetette egy lefutott párharcban pedig még a keretbe se nevezi. Dongout pedig az odavágón játszatta, a visszavágón, aminek gyakorlatilag tétje sincs kihagyja. Mindenesetre érdekes.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.16. 17:14:15

Barcaman1993 írta:Tata 16 fős kerete a Cartagena ellen: Pinto, Olazábal, Montoya, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Song, Jordi Alba, Tello, Adriano and Sergi Roberto.
Ezt mondjuk most én sem értem, nem azt mondom, hogy a komplett B csapatot kellett volna felhívnia egy Oier - Gabarrón, Ié, Bagnack, Planas - Espinosa, Samper, Denis Suárez - Joan Román, Dongou, Adama kezdővel, de legalább az utóbbi két fiatalember bekerülhetett volna a keretbe. :?

Így alap, hogy kezdő lesz Rob, Tello és Song, a többit meglátjuk, Neymar is verhetne egyet-kettőt, ha már úgyis el lesz tiltva a következő bajnokin.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.16. 15:42:08

Tata 16 fős kerete a Cartagena ellen: Pinto, Olazábal, Montoya, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Song, Jordi Alba, Tello, Adriano and Sergi Roberto.

Nem tudom, hogy mit szórakozik az öreg? Az első meccses békát is nehezem nyeltem le, de ez megint... Szólni kéne neki, hogy hétvégén Messi és Neymar nélkül játszunk a Getafe ellen, ott lenne szükség a friss lábakra. Szerencsétleneket most hülyére fogjuk verni, de teljesen értelmetlenül. Jó lenne az erőt a fontos meccsekre spórolni. Annak az egynek örülök, hogy ezek szerint lehet, hogy Neymar játszani fog... Az ilyen meccseken szokott sérülés lenni...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Adam Philip
Barça B

2013.12.16. 11:52:19

Vmi ilyesmi kezdőt várok el holnap Tatától:

Pinto (Oier) - Montoya, Bartra, Masche, Planas - Song, Iniesta (Cesc), S. Roberto - Pedro, Dongou, Tello.

Esetleges padosok még : Patric, S. Gomez, Adama, Adriano és Neymar. (Ha már előbbi nem játszhatott hét végén, utóbbi pedig most nem fog.)
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2013.12.08. 16:23:23

Szerintem teljesen érthető Tata döntése, főleg az előzmények tudatában. Két vesztes meccsel a háta mögött nem kis kockázatot vállalt volna, ha egy B-csapatot küld a pályára. Gondolj bele. Máris krízist emlegetnek és sokan már Tata fejét követelik, mi lett volna, ha egy fiatalokkal teletűzdelt kezdőt küld fel és X-elünk, netán kikapunk? Mert van rá esély, nézd csak meg mi történt a Reallal, pedig nem is egy olyan csapatot küldött fel Carlo, amiben csak egy-két kezdő szintű játékosvolt.

Így tulajdonképpen már eldőlt a továbbjutás. Három gólos előny, négy idegenben lőtt góllal, a visszavágón nyugodtan mehetnek a fiatalok. Szerintem mind a játékosoknak és a szakmai stábnak, mind a szurkolóknak jobb.
Talán egyedül Montoya helyett Adriano kezdőbe jelölése vitatható, akit azért be is cseréltek.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2013.12.08. 15:52:52

bence-barca írta: Azon is kiakadt tavaly a fél fórum minden meccsen! ami azt jelentette, h heti kétszer akár, ha Pedrot már megint kezdőbe láttuk. Ehhez képest az, h egy év után nem tetszésemnek adtam hangot.... nem hiszem, h ezen kéne fenn akadni.
Nehogy azt hidd, hogy annak több értelmét láttam. :D Egyébként szándékoztam rajtad fennakadni, ezért is volt még két hasonló hsz beidézve részemről.
bence-barca írta:Itt ezt arra értettem, h teljesen máshogy hangzik az, ha 'lebarmozom' az edzőt, amit te írtál úgy mintha megtettem vna, mintha csak szimplán megkérdőjelezem a döntését.
Akkor emiatt elnézést, nyilván nem ezt akartam kihozni belőle, hanem azt, hogy valószínűleg azért nem véletlenül nem volt ez jellemző tendencia idáig sem, hogy az odavágóra is a tartalékcsapattal megyünk.
bence-barca írta: Amúgy meg túlzott optimizmus talán, de nem hiszem, h egy ifivel többen megszorongatott vna minket a Cartagena, szerintem mehetett volna ugyanúgy a fiatalok zöme a visszavágón.
Nyilván nem következik egyesen egyik a másikból, ez egyszerűen csak egy kockázat, de nem is nekünk, hanem Tatának kell kiállnia az emberek elé, ha esetleg mégis kikapunk, és azt mondani, hogy nem tett meg mindent. Aztán meg a legkeményebb meccsek között küldheti fel a betonkezdőt decemberben, és még úgy is kieshetünk.
Egyszerűen nem merte vállalni a kockázatot, hogy esetlegesen a gyengébb játékosállomány miatt jönne egy gyengébb eredmény, függetlenül attól, hogy erre mennyi esély van. De azt hiszem nekünk innen könnyű magyarázni így, hogy egy esetleges vereség esetén is őt vettük volna elő, hogy miért pihent Alexis meg Cesc. :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.08. 14:44:07

sjd írta:Ezt nem is vártam el, csak gondoltam jelzem, hogy nem kéne kiakadni egy olyan dolgon, ami már évek óta így van.
Azon is kiakadt tavaly a fél fórum minden meccsen! ami azt jelentette, h heti kétszer akár, ha Pedrot már megint kezdőbe láttuk. Ehhez képest az, h egy év után nem tetszésemnek adtam hangot.... nem hiszem, h ezen kéne fenn akadni. Te például Neymar árával nem értesz egyet, pedig mai futballban sajnos már teljesen megszokott, h ekkora pénzek elmennek még olyanokra is, akik nem biztos, h megérnek annyit.
sjd írta: Konkrétan leírtad, hogy "nem Tata ellen irányult, ez mindig is zavart", ezek után én színezem ki, hogy nem tetszik neked ez a bevett gyakorlat meg hogy hülyeség volt ez a többi edző részéről? Most akkor tényleg mondd már el, hogy mire vonatkozott, ha nem Tatára és nem is az egész "azért alapkezdőket is fennhagyunk a kupa odavágón" jelenségre.
Itt ezt arra értettem, h teljesen máshogy hangzik az, ha 'lebarmozom' az edzőt, amit te írtál úgy mintha megtettem vna, mintha csak szimplán megkérdőjelezem a döntését. Nem mindegy, ha azt írja az ember, h Pedro 'minek kezdő, nem játszik jól' vagy ha azt, h 'egy utolsó szerencsétlen és kikéne rakni a keretből is'. Van különbség a kettő között, én azért írtam, mert te úgy írtad, mintha lebarmoztam vna Martinot, amit nem tettem.
sjd írta: Jó, de most akkor komolyan 1 db ember, meg két, 20 perccel később végrehajtott csere a probléma? Lehet, hogy pihenhetett volna Cesc, ok, nem kapunk ki, nyerünk 2-1re, és akkor a következő meccsen viszont nézheted Neymart Traoré meg Dongou helyett, mert azt a meccset is hozni kell. Akárhogy is nézzük, azzal az ifik csak jobban járnak, hogy a visszavágó tét nélküli lett.
(Montoya meg az elmúlt 5 meccset végigjátszotta, szerintem ezt nem sokan mondhatják el magukról a csapatból. Most ő esett áldozatul a rotációnak. Hozzáteszem, ennek akkor van értelme, ha a következő meccsen Adriano ül a padon, egyébként egyetértek, hogy Montoyának kellett volna kezdenie.)
Igen, pont ez zavar. Mert az, h már egy ember nem játszik és a cserék is hamarabb vannak azzal is pihenhetnek azok, akikre később nagyobb szükség lesz. De igazából mindegy, senki nem sérült meg és nyilván ők is kibírják, hisz ehhez vannak szokva. Csak amikor látod, h pihenhetnének zavar, ha mégis játszanak. Amúgy meg túlzott optimizmus talán, de nem hiszem, h egy ifivel többen megszorongatott vna minket a Cartagena, szerintem mehetett volna ugyanúgy a fiatalok zöme a visszavágón.

De mondom, hagyjuk is a témát, feles ezen vitatkozni, te úgy, én így látom a dolgokat. :)
sjd
Llegenda del Barça

2013.12.08. 13:44:02

Alcantara írta: Ezekhez tedd hozzá Carvajalt,Moratát, Illaramendit, Iscot. Mind fiatal, igaz van köztük, aki több meccset nyomott, mint a fent említett 3. Viszont így együtt látszódott, hogy csak fiatalokkal telerakni egy csapatot semmi értelme.
Rosszul fogalmaztam, természetesen voltak fiatalok bőven, de a fent felsoroltak azért elég sokszor játszottak már a Realban komolyabb ellenfelek ellen is. (Morata valamelyik meccsen Benzemát is kiszorította.) Azért nyilván nálunk sem a 21 éves Neymart kell érteni "fiatalok" címszó alatt, mint ahogy ott sem a BL-negyeddöntős Malaga húzóemberét, meg a Bundesliga akárhányadik legjobb jobbhátvédjét.
bence-barca írta: Hát évente van kb egy harmadosztályú csapat ellen meccsünk, szóval mindig képes lesz meglepetésként érni, a memóriám nem olyan éles, h 1 vagy több évvel ezelőtti kezdőre emlékezzek.
Ezt nem is vártam el, csak gondoltam jelzem, hogy nem kéne kiakadni egy olyan dolgon, ami már évek óta így van.
bence-barca írta:Azt meg, h bevett gyakorlat meg az edzők barmok vtak csak te színezted ki, h jobban hasson a mondanivalód, mert én biztos nem írtam ilyet, sőt még csak nem is gondoltam.
Konkrétan leírtad, hogy "nem Tata ellen irányult, ez mindig is zavart", ezek után én színezem ki, hogy nem tetszik neked ez a bevett gyakorlat meg hogy hülyeség volt ez a többi edző részéről? Most akkor tényleg mondd már el, hogy mire vonatkozott, ha nem Tatára és nem is az egész "azért alapkezdőket is fennhagyunk a kupa odavágón" jelenségre.
bence-barca írta: Nem hiszem, h az a +1 fiatal meg mondjuk cserékkel együtt még más ifi a vereségünket hozta volna. Főleg Montoya esetében, aki azért nem olyan tapasztalatlan már.
Jó, de most akkor komolyan 1 db ember, meg két, 20 perccel később végrehajtott csere a probléma? Lehet, hogy pihenhetett volna Cesc, ok, nem kapunk ki, nyerünk 2-1re, és akkor a következő meccsen viszont nézheted Neymart Traoré meg Dongou helyett, mert azt a meccset is hozni kell. Akárhogy is nézzük, azzal az ifik csak jobban járnak, hogy a visszavágó tét nélküli lett.
(Montoya meg az elmúlt 5 meccset végigjátszotta, szerintem ezt nem sokan mondhatják el magukról a csapatból. Most ő esett áldozatul a rotációnak. Hozzáteszem, ennek akkor van értelme, ha a következő meccsen Adriano ül a padon, egyébként egyetértek, hogy Montoyának kellett volna kezdenie.)
recrea
Llegenda del Barça

2013.12.08. 13:39:59

Pont Pep volt az, aki ugyanazt a 11-13 játékost facsarta ki a szezon végére, idegenben tavasszal nézhetetlen játékkal, alibi cserékkel. Tata szerintem kifejezetten jól rotálja a csapatot.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.12.08. 12:56:48

sjd írta: Mondjuk ebben az a szép, hogy azért a Madrid sem volt annyira tele fiatalokkal. Talán a Nacho-Casemiro-Jesé trió az, aki kifejezetten kevés szerepet kapott idáig.
Ezekhez tedd hozzá Carvajalt,Moratát, Illaramendit, Iscot. Mind fiatal, igaz van köztük, aki több meccset nyomott, mint a fent említett 3. Viszont így együtt látszódott, hogy csak fiatalokkal telerakni egy csapatot semmi értelme.

Morata és Jesé olyan alibi játékot mutatott be, hogy rossz volt nézni. Isco és a csereként beszálló Marcello volt akibe lehetett látni az akaratot. Én viszont azt nem értem, aki peremember és kap egy lehetőséget, miért nem "szakad" meg a pályán. Sok játékosnak alig volt nedves a homloka a "nagy iramtól".
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.08. 12:55:00

sjd írta: Akkor meg mire fel a meglepetés? Úgy mondod, hogy "nem semmi", meg "miért kellett ez", mintha valami példátlan dolog történt volna. Szóval az azért már kicsit hülyén hangzik, hogy ez a bevett gyakorlat, illetve ilyen alapon a Barca legutóbbi 3 edzője mind egy barom.
Mondjuk eleve nem látom, hogy miért lenne jobb az, hogy most kikapnak a kicsik, és akkor majd a visszavágón lehet szenvedni ezzel a csapattal és talán még kiesni is sikerül. Ott van a 3 gólos difi, ezután a visszavágón már a Juvenil A-t is fel lehet küldeni kb. Azért így fordítva csak kényelmesebb egy kicsit.
Hát évente van kb egy harmadosztályú csapat ellen meccsünk, szóval mindig képes lesz meglepetésként érni, a memóriám nem olyan éles, h 1 vagy több évvel ezelőtti kezdőre emlékezzek.
Azt meg, h bevett gyakorlat meg az edzők barmok vtak csak te színezted ki, h jobban hasson a mondanivalód, mert én biztos nem írtam ilyet, sőt még csak nem is gondoltam.
Mindössze annyit írtam, h a sok alapjátékosból még egy embert lelehetett volna ültetni a padra ynugodt szívvel, nem okozta vna a vereségünket. Külön ki is emeltem, h nem fifásan b csapatot gondoltam, h felküldjünk, de abból a vonalból akik kezdők nyugodtan +1 vki leülhetett volna még a padra, pl Adriano aki alapból sérülékeny (Alves távollétében most alapnak számítom).
Nem hiszem, h az a +1 fiatal meg mondjuk cserékkel együtt még más ifi a vereségünket hozta volna. Főleg Montoya esetében, aki azért nem olyan tapasztalatlan már.
De mindegy is, így történt, engem zavart és még sokunkat, téged nem, sok mindent nem lehet csinálni, no meg együtt tudok vele majd élni, szimplán megjegyeztem, h nem egészen értettem egy ilyen erős csapatot. Te sem mindig értesz mindig egyet a vezetőséggel vagy az edzővel gondolom.
sjd
Llegenda del Barça

2013.12.08. 12:38:45

bence-barca írta: Nyugi, akkor is zavart. :) Nem Tata ellen irányult, ez mindig is zavart, hogyha egy lötyögősebb meccs jön miért nem lehet több fiatalt/ keveset játszót játszatni.
Vagy akkor nem zavarhat valami, ha a nagy elődök is ezt csinálták? :-k
Akkor meg mire fel a meglepetés? Úgy mondod, hogy "nem semmi", meg "miért kellett ez", mintha valami példátlan dolog történt volna. Szóval az azért már kicsit hülyén hangzik, hogy ez a bevett gyakorlat, illetve ilyen alapon a Barca legutóbbi 3 edzője mind egy barom.
Mondjuk eleve nem látom, hogy miért lenne jobb az, hogy most kikapnak a kicsik, és akkor majd a visszavágón lehet szenvedni ezzel a csapattal és talán még kiesni is sikerül. Ott van a 3 gólos difi, ezután a visszavágón már a Juvenil A-t is fel lehet küldeni kb. Azért így fordítva csak kényelmesebb egy kicsit.
Alcantara írta: Fogadni mernék, ha mi is ilyen játékot és eredményt produkáltunk volna a csapatba követelt fiatalokkal, mint az este a Madrid, tele lenne felháborodott beírással, hogy miért ilyen kezdővel állunk fel.
Mondjuk ebben az a szép, hogy azért a Madrid sem volt annyira tele fiatalokkal. Talán a Nacho-Casemiro-Jesé trió az, aki kifejezetten kevés szerepet kapott idáig.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.12.08. 11:45:41

Tata jól döntött, hogy nem a fiatalok játszottak. Eldöntötték az első meccsen a továbbjutást.
A visszavágón lehet "B" csapatot felküldeni. A Madrid ennek a fiatalokat a csapatba szellemű taktikának lett tegnap az áldozata. Fogadni mernék, ha mi is ilyen játékot és eredményt produkáltunk volna a csapatba követelt fiatalokkal, mint az este a Madrid, tele lenne felháborodott beírással, hogy miért ilyen kezdővel állunk fel.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.08. 11:35:00

sjd írta:
2012-13, Alavés (harmadosztályú)-Barcelona 0-3: Pinto, Dani Alves, Bartra, Mascherano, Montoya, Sergi Roberto, Busquets, Fábregas, Alexis, Villa, Iniesta. Cserék: Song (54.), Tello (70.), Dos Santos (75.)

2011-12, Hospitalet (harmadosztályú)-Barcelona 0-1: Pinto, Puyol, Fontás, Maxwell, Dos Santos, Keita, Xavi, Fabregas, Iniesta, Tello, Villa. Cserék: Busquets (62.), Rafinha (75.)

Ennyi voltam, nyugodtan folytassátok.
Mindenesetre én remélem, hogy csak ilyen röhejes edzőink lesznek a jövőben, mint Pep, Tito meg Tata, akik egy BL-erősségű kezdővel csak 3 góllal tudnak verni egy harmadosztályú csapatot.
Nyugi, akkor is zavart. :) Nem Tata ellen irányult, ez mindig is zavart, hogyha egy lötyögősebb meccs jön miért nem lehet több fiatalt/ keveset játszót játszatni.
Vagy akkor nem zavarhat valami, ha a nagy elődök is ezt csinálták? :-k
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.08. 08:47:53

Yokozuna írta:Sokan a fiatalokat követelik, de hát nincsenek igazán reménytkeltők. Tata egy új felállást gyakoroltatott. Lehet, hogy a jövő Barcelonáját láttuk, Xavi, Iniesta és Messi nélkül.
[-X #-o Jövő Barcája Messi nélkül? :^o Nincs értelme erre reagálnom...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.12.08. 00:20:02

Sokan a fiatalokat követelik, de hát nincsenek igazán reménytkeltők. Tata egy új felállást gyakoroltatott. Lehet, hogy a jövő Barcelonáját láttuk, Xavi, Iniesta és Messi nélkül.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.07. 16:11:31

sjd írta:Érdekes, a példádban, amikor még "Peppel mentünk Gibraltárra", állt a párhuzam háttér nélkül is... :D

Amúgy 11-12ben a klub-vb miatt kellett előrehozni a szóban forgó kupameccset, idegenben minden második meccsünket sikerült csak hozni, és a Real Madrid mögött álltunk a tabellán ekkor. Mindössze ennyi hátráltatás volt csak. De szerencsére szezon végén meg is szabadultunk ettől a röhejes edzőtől, akivel csak 1-0ra tudtunk megverni egy harmadosztályú csapatot.
(Messit meg inkább nem kommentálnám, hála az égnek végre nélküle is tud létezni a csapat)
Nem kötök beléd. Érzem az iróniát, értettem. Bár én olyan dolgokat nem írtam, amiket pl. te leírtál ide.
sjd
Llegenda del Barça

2013.12.07. 14:25:20

Barcaman1993 írta: Szép, de a háttér nem mindegy. A mostani bajnokságunk sokkal tömörebb a VB miatt, rengeteg a sérült és sorozatban 2 meccset buktunk helyenként jellemtelen játékkal. Ezek azt hiszem ezeken a meccseken nem hátráltattak minket. Azt pedig tegyük hozzá, hogy az ezeket követő meccsen volt Leo Messi... A legfontosabb változó a képletben.
Érdekes, a példádban, amikor még "Peppel mentünk Gibraltárra", állt a párhuzam háttér nélkül is... :D

Amúgy 11-12ben a klub-vb miatt kellett előrehozni a szóban forgó kupameccset, idegenben minden második meccsünket sikerült csak hozni, és a Real Madrid mögött álltunk a tabellán ekkor. Mindössze ennyi hátráltatás volt csak. De szerencsére szezon végén meg is szabadultunk ettől a röhejes edzőtől, akivel csak 1-0ra tudtunk megverni egy harmadosztályú csapatot.
(Messit meg inkább nem kommentálnám, hála az égnek végre nélküle is tud létezni a csapat)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.12.07. 14:06:52

Elképesztő mennyi savanyú ember van :D

Majd a visszavágón játszanak a tartalékok. Vertünk nekik 4-et egy nagyon nehéz pályán, Xavi, Ini, Messi, Neymar nélkül. Akinek ez kevés az menjen el gyapotot szedni.
10-0, persze.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gg86
Jugador d'estrella

2013.12.07. 13:53:15

Könnyű itthonról, felelősség nélkül fennakadni, hogy miért nem az ifi csapat játszott, de annak akié a felelősség, nem biztos, hogy két vesztes meccs után érdemes megkockáztatnia egy esetleges újabb fiaskót. A meccs elérte a célját, a visszavágón nem kell megszakadni.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2013.12.07. 12:43:41

Szerintem Tata le akarta zárni a párharcot már az első meccsen, hogy a visszavágó már csak formalitás legyen és akkor tényleg játszhatnak majd a fiatalok.
Nem tudom mit szóltak volna az elégedetlenkedők, ha felállunk a B-csapattal aztán jön egy X, netán egy vereség. Akkor biztos az ment volna, hogy miért nem lehetett erősebb csapattal menni, hogy az első meccsen eldöntsük a továbbjutást. (ugye ott volt a Real-Alcorcón)

Számomra az egyetlen amit nem igazán értek, hogy miért nem Montoya kezdett. Ez talány, viszont Albat jó volt újra pályán látni.
Rob nagyon jól mozgott megint, tetszett a játéka, van fantázia a srácban, csak szólni kéne neki, hogy amikor egy az egyben van a kapussal nem hazagurítani kell neki.

ha az első 20-25 percet leszámítjuk nem volt vészes csak a sok kihagyott helyzet idegesít, egy 7:1-nél se szólhatott volna semmit az ellenfél. De ne legyünk elégedetlenek, magabiztos az előnyünk és minden tiszteletet megérdemel a Cartagena, mert hajtottak, próbáltak támadni és nem sündisznóztak. A közönség előtt meg le a kalappal. 3:1 után is úgy bíztatták a csapatukat mintha ők vezetnének.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.07. 12:41:30

sjd írta:2012-13, Alavés (harmadosztályú)-Barcelona 0-3: Pinto, Dani Alves, Bartra, Mascherano, Montoya, Sergi Roberto, Busquets, Fábregas, Alexis, Villa, Iniesta. Cserék: Song (54.), Tello (70.), Dos Santos (75.)

2011-12, Hospitalet (harmadosztályú)-Barcelona 0-1: Pinto, Puyol, Fontás, Maxwell, Dos Santos, Keita, Xavi, Fabregas, Iniesta, Tello, Villa. Cserék: Busquets (62.), Rafinha (75.)

Ennyi voltam, nyugodtan folytassátok.
Mindenesetre én remélem, hogy csak ilyen röhejes edzőink lesznek a jövőben, mint Pep, Tito meg Tata, akik egy BL-erősségű kezdővel csak 3 góllal tudnak verni egy harmadosztályú csapatot.
Szép, de a háttér nem mindegy. A mostani bajnokságunk sokkal tömörebb a VB miatt, rengeteg a sérült és sorozatban 2 meccset buktunk helyenként jellemtelen játékkal. Ezek azt hiszem ezeken a meccseken nem hátráltattak minket. Azt pedig tegyük hozzá, hogy az ezeket követő meccsen volt Leo Messi... A legfontosabb változó a képletben.
sjd
Llegenda del Barça

2013.12.07. 12:17:56

Gareth Tello írta: Mindkettő odavágó volt? Mert akkor nem szóltam.
Igen, mindkettő az volt. (A Hospitalet meccs után volt otthon az ominózus 9-0, Alaves meg 3-1 volt otthon, kb. hasonlóan erős csapattal)
Válasz küldése