Kicsit utánaolvasgattam a srácnak és kp-n illetve védőként egyaránt bevethető futóbolond. A támadópotenciállal biztos nem lenne baj, de az ő esetében is az a kérdés, hogy vissza tud-e érni a támadásokkal. Csak azért hoztam fel, mert állítólag többször is elutaztak már játékosfigyelők megnézni és jobbhátvédről még pletykaszinten se esett szó.
Attól, hogy helyenként középpályást játszik szerintem nem gond. Adriano is jól érzi magát ott vagy Mascherano, aki vkp létére sokkal jobb teljesítményt hozott le középső védőként, mint az eredeti helyén. (most az utóbbi időben tapasztalt formahanyatlást hagyjuk, az a játékostól és nem a poszttól függ)
JOseppe írta:„Volt két vereségünk, de ez még nem mond semmit. A klubon belül nincs semmilyen vita a stílusról, vagy bármi másról.
„Jó néhány sérültünk van, ami nyilvánvalóan hatással van az összteljesítményre, Leo esetében azért szorítunk, hogy tökéletes állapotban térjen majd vissza.” -
Barto
Piqué, Masch, Alvés, és Xavi formájáról is a sérülések és a sérültek tehetnek szerinte minden tekintetben, komolyan egy vicc az egész, kb olyan mint Csank János jellegzetes megjegyzése a fájó válogatott vereség után.

A védelem már évek óta vicc, a középályán Cesc alibizéseit kell nézni és akkor ez ő szerinte nem mond semmit sem.

Mikor látják már be hogy változtatni kellene hogyha egy Bayern szintett el akarunk érni.

Most mit mondjon? Széthúzás van az egész csapatban, katasztrófa történt, mindent meg kell változtatni?
Másrészt a sérülésekben nagyrészt igaza van. Kényszermegoldásokat kell alkalmazni, nem lehet cserékkel belenyúlni a meccsbe, azt már meg se említem, hogy a világ legjobb játékosa huzamosabb ideje sérült. Az is erős túlzás, hogy a védelem évek óta vicc. Masch teljesítménye is egy fél éve-éve esett vissza, Piqué pedig top 5(3) -as védő volt az első két évében.
Lehet hogy mást nézünk, de Cesc középpályán mindent csinál, csak nem alibizik, egyszerűen nem Messi pozícióban kell erőltetni.
Ne vedd magadra, de ezt annyira bírom, hogy amint jön egy kis hullámvölgy (ráadásul a hiányzóink figyelembevételével) jön a károgás, meg, hogy változtatni kell stb. Tata kezdi az eddigi játékunkat a saját taktikájával ötvözni, ami látszólag működik, de ehhez kell a rotáció, pihentetés.
Min kéne amúgy változtatni még? Tartsuk meg Messit és cseréljük le az egész csapatot? Jó ötlet, és hozzuk még ide Mourinhot, ütős kis csapatot csinál majd.