Aukciósban megint nyertem, de Bynum miatt nagyon ideges vagyok.....T.Mac London eredményre hasonló mint én igazi kiesési rangadó következik.
ESPN: Nekem ez a liga pontozása tavaly is nagyon tetszett, kár hogy a sérülések nem úgy sikerültek, viszont idén eddig ép vagyok.

Jó hogy itt hasznos emberekkel előrébb lehet jutni, nem kifejezett sztárokkal,
Egyedül az IR listához kellene hozzászoknom, mert azt rendre elfelejtem. Itt is van nem egy játékosom 1 csapatból, de szerencsére itt ez kevésbé számít. Henderssont köszönöm, aki kitette, meg Hensont már szezon elején felvettem, eléggé jó ötlet volt így utólag. Turner ugye remek idényt fut, LMA meg Wall két kiemelkedő megtartott emberem, s még a kiegészítők, Bradley-Lopez is jókat hoznak. Csak a két nagytól kaptam ki, most is úgy hoztam 1200+ pontot, hogy Wallt az első nap lehagytam, 1300as hét volt, ami nem rossz.

Cél továbbra is bekerülni a PO-ba remélem sikerül.
Keeper: Ez tényleg kiegyenlített liga. Jót tett szerintem, hogy 3 keepert tartottunk meg. Én is mint Game gyönyörű sorozatot írok le, L-W-L-W-L-W- ????

Rangadó jön, de jinx ide meg oda, sima Game győzelmet várok, azért sokat fog jelenteni, hogy most lesz teljes csapata, mind a sérültek mind az új emberei most játszanak teljes hetet, persze pont belefutok így elsőre.

meslija ellen nagyon szoros volt, gyakorlatilag egész héten vezetett, utolsó napon sikerült fordítani, bár a Knicks különítményem szépen nem csinált semmit. D: Illetve, ami azért eléggé bosszantott, hogy blokkban alulmaradtam, ráadásul most tényleg nagyon keveset sikerült ebben elérnem. Iszonyat jó, mikor Howard meccsekig nem oszt ki blokkot, Jones meg mindig 3-4et.....Ez van, a héten mindent megfogunk tenni, ha kell FA-n is próbálok mozogni, bár Burks így hogy van rendes PG a Jazznél nagy fogásnak érzem, Thompsont meg meglátom. Amúgy Cumbee természetesen húzott egy hatalmasat, tudtam hogy az egyik öreg róka elviszi előlem Ross-t. D: Gay nélkül nagy változások lehetnek a Raptorsnál, Ross nagyon felfog érzésem szerint javulni.
Héten Game, nem is kell nagyon többet mondani.

Ráadásul 2 W van köztünk, minden kategória számít, főleg hogy milyen szoros a bajnokság. MCW térde sajnos pont most kezdett el fájni, a héten nem nagyon számíthatok rá, így assist kategóriában eléggé megcsappantak az esélyeim, illetve labdalopásban, de hátha a csodafegyveremet Harrist betudom vetni a héten.

Nene is sérült most sajnos, úgyhogy tényleg nem lehet más a cél, mint tisztességgel helytállni, s megpróbálni 1-2 kategóriát megfogni.
JAH ÉS SZAVAZZATOK A CSERE MEG AZ FA RENDSZERREL KAPCSOLATBAN.