Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gareth Tello írta: Hát ha Ter Stegen mellett Reinát is el akarjuk vinni, az már két ember, és akkor még nem is volt szó a középhátvédről (szerintem fog jönni egy), a középpályásról (ezt már kevésbé tartom valószínűnek, de Gündogan vagy Koke jöhetne), illetve Reus komáról.![]()
Hát ha Ter Stegen mellett Reinát is el akarjuk vinni, az már két ember, és akkor még nem is volt szó a középhátvédről (szerintem fog jönni egy), a középpályásról (ezt már kevésbé tartom valószínűnek, de Gündogan vagy Koke jöhetne), illetve Reus komáról.visca el barca írta:nem lesz itt nagy bótolás a nyáron, max 2 ember. reust apróért lehetne hozni, ő mindenképpen kellene.
Cavanit, Suárezt, Vidalt, Pogbát és Varane-t kihagytad, egyébként egyetértek.zola8787 írta:VV maradjon
Pique out
Pedro out
Masch out
Afellay out
Bojan out
Tello out
Cuenca out
Na lassuk a masik oldalt:
Neuer in
Alaba in
Pepe in
Ribery in
Robben in
Cr in
Van Persie in
zola8787! Jordi Albát kihagytad!!! Ő úgyis sérült, adjuk el, úgysem játszik...visca el barca írta:hé mester, a fantasy foci nem itt vanzola8787 írta:VV maradjon
Pique out
Pedro out
Masch out
Afellay out
Bojan out
Tello out
Cuenca out
Neuer in
Alaba in
Pepe in
Ribery in
Robben in
Cr in
Van Persie in
...![]()
nem lesz itt nagy bótolás a nyáron, max 2 ember. reust apróért lehetne hozni, ő mindenképpen kellene.
hé mester, a fantasy foci nem itt vanzola8787 írta:VV maradjon
Pique out
Pedro out
Masch out
Afellay out
Bojan out
Tello out
Cuenca out
Neuer in
Alaba in
Pepe in
Ribery in
Robben in
Cr in
Van Persie in
...
Attól függ hogy kezdőbe szeretnének e igazolni, mert kiegészítő embernek "rotációban" Koke okos dönrés lenne. Nagyon univerzális, harcias középpályás.Mezner2 írta:Gareth Tello írta:A Mundónál már megint Vidalról, Ramiresről és a Koke gyerekről cikkeznek... Elvileg Tata nagyon szereti mindhármuk játékát és szívesen megerősíteni egyikükkel a középpályánkat.
Ha Vidal jönne lazán át lehetne állni 2 vkp-ra, azt a betyár mindenit![]()
![]()
![]()
Az nagyon bitangos középpálya lenne !!!! Persze a chilei érkezésére nyilván nincs reális esély, de Gündoganon kívül ő az egyetlen ember aki erősítene a középpályánkon!
miért küldenéd el ? szerintem kell egy minőségi, védekezőbb középpályás busquets mögé, hosszú a szezon.Song el.
Nekem meg a vágyálmom, hogy nem csak Pedro húzza el a csíkot, hanem Piqué és Fabregas is. Már tavaly is ezt kívántam. Két fegyelmezetlen hülyegyerek. Tipikus aranyifjak, jó dolgukban azt sem tudják, hogy mekkora királyok legyenek már. Fabregas sem csinál semmit, csak a pofáját jártatja és minden meccsen sárgát kap. Mellette meg egy sunyi majom, állandóan dobálgatja magát. Piquének jó két éve alig van értelmes megmozdulása. Teljesen belesz.rik az egészbe. Az lenne a legjobb, ha mindkettőt le tudná cserélni a csapat két tehetséges feltörekvő srácra. De ez úgysem fog megtörténni, én meg csak hümmöghetek továbbra is.csababarca írta:Vágyálmok 2014 nyarára, hogy jobbak legyünk.
Na igen, ebbe már nem akartam belemenni.miihii írta:Vidal leigazolása semmiség ahhoz képest, amennyi esélye van a 2 vkp-s rendszernek nálunk
Vidal leigazolása semmiség ahhoz képest, amennyi esélye van a 2 vkp-s rendszernek nálunkMezner2 írta:Gareth Tello írta:A Mundónál már megint Vidalról, Ramiresről és a Koke gyerekről cikkeznek... Elvileg Tata nagyon szereti mindhármuk játékát és szívesen megerősíteni egyikükkel a középpályánkat.
Ha Vidal jönne lazán át lehetne állni 2 vkp-ra, azt a betyár mindenit![]()
![]()
![]()
Az nagyon bitangos középpálya lenne !!!! Persze a chilei érkezésére nyilván nincs reális esély, de Gündoganon kívül ő az egyetlen ember aki erősítene a középpályánkon!
Hát nem tudom, én nehezen tudnám elképzelni itt Vidalt, jobban illene a Madridba szerintem, sajnos vagy nem sajnos.Mezner2 írta:Ha Vidal jönne lazán át lehetne állni 2 vkp-ra, azt a betyár mindenit![]()
![]()
![]()
Gareth Tello írta:A Mundónál már megint Vidalról, Ramiresről és a Koke gyerekről cikkeznek... Elvileg Tata nagyon szereti mindhármuk játékát és szívesen megerősíteni egyikükkel a középpályánkat.
Első gondolatom: nem merjük már elvinni! Végre van egy normális, sokoldalú hátvédünk a White Hart Lane-en!csababarca írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/v ... ro-2880829
Vertonghen mint opció,túl szép ahhoz hogy igaz legyen.
Ahhoz képest Zubi azt nyilatkozta, hogy sem Sanabria, sem az ügynöke nem jelezte, hogy távozni szeretne.Gareth Tello írta:Barcelona will this week meet with Sanabria's agent to make a final offer. No promise of promotion. His teammates think he'll leave. [md]
AVB pedig megint ráhajtott Adama Traoréra, de Adama Barcelonában szeretne maradni.