Slither írta:@Cumbee: elegge beindult Game a cserekkel, nem art ha belehuzzol te is, mert nem lesz eselyed a vegere. En ezennel kiszalltam a kuzdelembol.

Hát az az igazság, hogy ln csak ámulok és bámulok. Ilyen cserékből amiket idén látok az elmúlt 3 évben max 1-2-őt tudtam összehozni, de még lehet ezzel is sokat mondtam. Anno én kezdtem el ezt a 2-1 cserét, de nálam még szó sem volt ilyenről, hogy a statok alapján kb egyenlő, esetleg én nyerek egy kicsit. Masszívan buknom kellett rajta, hogy egyáltalán legyen esélyem 1-1 használhatóbb játékost megszerezni és néha még így is úgy kellett átnyomnom a cserét, mert vétózni akartátok. Ilyenekről amik idén vannak álmodni sem mertem. Egyébként kb most se nagyon van esélyem cserélni, alapból az elmúlt pár héten átment cseréket én pl fel sem mertem volna ajánlani, mert nálam ezek sajnos élből jönnek vissza, sok ötletem sincs már, ha meg néha napján 1-1 ember megkeres ajánlattal az is olyan, hogy vagy nagyon durván nem éri meg nekem, vagy keeper szintű játékosokat vinnének, amivel meg az a baj, hogy idén szerencsére nem véletlen kerültek hozzám ezek a játékosok, konkrétan őket szerettem volna és okkal. Persze ahogy szoktam is mondani, senki sem cserélhetetlen, de még várok a varázsajánlatra.

Úgyhogy szerintem én idén abból főzök amim van. A legbosszantóbb, hogy már vagy 3-4 jó FA volt akit fel tudtam volna venni, ha nem lenne ennyire telítve a csapatom.
Sima-Keeper: Elég szoros lett végül mindkettő, ez a héten nem úgy jött össze, ahogy szerettem volna, de azért akkora tragédia sem történt kellett már ilyen is.
ESPN: Nem is figyeltem Neo, hogy veled játszok, majd akkor nézegetem hét közben, hogy hogy állunk.

Szerintem egyébként most simán versz, az alapból lukas posztjaimon van 1-2 sérültem, szóval a csapat összerakás valszeg nem lesz egyszerű. Mondjuk az alapszakasz kb tök mind1, tavaly is végigvertem mindenkit úgy, hogy kb nem is foglalkoztam a ligával, aztán végül még a döntőbe sem sikerült bejutnom. A PO csapat idén is megvan szerencsére, utána meg már lesz ami lesz. Mondjuk egy kis "rivalry game" feldobja a játékélményt, úgyhogy had szóljon.
NFL:

:D
3 hete eldőlt, hogy nem jutok be a PO-ba. Azóta b2b 100 pont fölött vagyok, ami előtte egész évben egyszer sem jött össze. Ráadásul úgy, hogy a védelmem múlt héten sem játszott és még most sem. + előző héten a fél csapatom bye-on volt, most pedig 2 jól teljesítő futó is melegítette a padomat, szal adott esetben lehet volna még jobb is. Rohadtul idegesít, mert egész évben azt mondtam, hogy teljesen jó csapatom lenne, ha nem lenne folyamatosan 3-4 sérültem. Remélem lesz alsó házi PO, ha igen, akkor tuti figyelni fogom, hogy hogy állnék a felső házban, ha nem lettem volna egész évben ilyen rohadt szerencsétlen és becsúsztam volna az utolsó 2 hely valamelyikén.