Vége az 5. hétnek is. Lássuk csak lássuk csak.
Aukciós liga:
Grat Cumbee-nak, titkon bíztam a győzelemben. Sajnos nem így lett. A héten javult a csapatom, de a százalékokon már megint elment a hetem.
Lin elvesztése érzékenyen érint, de legalább van 1-2 nagy "visszatérő" Knight-Vala-Thomas személyében.
Jön Slithet kemény dió lesz. Sok jóra nem számítok. Viszont azért nem lenne rossz, ha nem szakadnék le nagyon az élmezőnytől.
Keeper liga:
Nem várt egyértelmű diadal Bob felett. Nagyon összejött a hetem. Bárrrrr azért volt akivel nem voltam elégedett.
Bob_Marley írta:szerk: gratulálok, nem is bánkódok így rendelte el a sors, Ez a 3-9 nagyon nem jött jól,
Köszi szépen, jó csata volt. Ahogy írtad, tényleg kb mindenkit elkaptunk volna.

Nálam ellened mindig rangadó. Nemes ellenfél voltál.
Jah és a héten összesített pontjaidtól azért picit félek te sátán...
Feljöttem az 5. helyre. Elég szoros az élmezőny...
A héten Game papával ütközöm. Remélem minél kevésbé tud megverni. Mert a győzelme nem kérdés számomra.
ESPN:
Továbbra is zakatol a gépezet. 5W. Konkrétan a héten mindenkit megvertem volna.

Tényleg elégedett vagyok a csapattal. Nagyon szimpatikus kis brigád. És eredményes is.
Eléggé bosszant, hogy Rose-t nem tudtam felszedni waiwerről. IR-emen el fért volna nekem is.
A héten egy igazi RANGADÓ Cumbee ellen aki szintén veretlen.

Most valamelyikünk szériája megszakad. Kíváncsi leszek bár talán téged erősebbnek érezlek a hétre. Meglátjuk.
varnagykrisztian írta:Bocsi hogy értetlen vagyok de még nem csináltam ilyet.

Igen, így van. Bedobja a játékosokat és be is kell. Válassz ki 1-1et. Nem fog senki rányomni az accept-re, mert mindenki korrekt ilyen téren. Csak tényleges csereajánlat esetén. De ha tartasz tőle érdemes egy jobb játékosért rosszabbat kínálni és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz csere.
Slither írta:Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését
Akkor én meg is kezdeném a sort:
Bob-Eazzy
OK
Game-Eazzy
OK
Game-GT
VOTE
Akkor Slither ötlete alapján: GT! Leírnád, hogy ez neked hol a túróba éri meg?
Én is leírom a véleményem: Gamet és Téged is bírlak, szal semmi személyes.
Gortat masszív kezdő állandó dupla duplás szép block mutatóval. Batum all round player, nem is akármilyen. Ellenben Johnson teljesen leépült és szépen a csapatból is kiszorul. Hayward meg iszonyat ingadozó pocsék %-okkal. Részemről a 4-6 pickcsere kevés, kompenzálásnak. Min 3-5 de a 3-6 sem elképzelhetetlen.
Pl. 1 éve Kantyval a következő cserénk volt:
Wade+Chandler+pick1+Pick4 for Lee+Vucevic+pick2+pick5