Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csakhogy még nem játszottunk velük még, szval akkor hogyan oldják meg ezt ha most minden egyenlő lenne.Gareth Tello írta:Egymás elleni eredmény szerintem.Deus írta:Tovább gondolva, akkor hogyan alakulna a helyezés, ha még a lőtt gólok száma is egyenlő lett volna? Mi szerint dől el, hogy ki az első és a második?

Egymás elleni eredmény szerintem.Deus írta:Tovább gondolva, akkor hogyan alakulna a helyezés, ha még a lőtt gólok száma is egyenlő lett volna? Mi szerint dől el, hogy ki az első és a második?

itt a pont. Amikor idejött Tata örültem h változtat, de ebben a játékrendszerben nem tetszik a csapat. Mert tegnap sem arról volt szó, hogy végignyomtuk a meccset és a bilbao összeszerencsétlenkedett vmit ( mint mondjuk régen), hanem egy kiegyenlített meccsen nyertek, ahol amikor hátrányba kerültünk nem volt annyi erőnk, hogy egy bilbaot presszionáljunkCapon írta:Ez rendben van, a túlnyomó többség ezzel egyet is ért szerintem, ahogy én is, de nem vagyok meglepve, hogy az Ini, Busi, Xavi kp nem képes 90 percig agresszívan letámadni és közben meg gyors támadásokat vezetni/építeni. Egyikőjük sem az a robotolós játékos, ez nem egy robotolós KP. Mindhárman lassabb, labdabiztos, jól passzoló, technikás játékosok az átlagnál jóval kisebb izomzattal. Abszolút megértem, hogy 1 nem találják a helyüket ebben a rendszerben, 2 nincs meg hozzá az erőnlétük, mert nem is ilyen alkatú és típusú játékosok.Chino írta: Nem értem azokat akik ennyire kritizálják Tata taktikáját. Szerintem nincs vele semmi baj, próbálja ötvözni az eddigi tiki-takát egy direktebb játékkal, de ehhez erőnlét kell, ami egy ideig meg is volt.
Az elképzelés megvan min kéne változtatni, de eddig nem lett jól megkomponálva a dolog.
Védelem gyengélkedik, kp meg megszűnt létezni pedig évekig belőlük éltünk.
Erőnlét mag ahogy írod hogy az elején még megvolt... pedig már akkor sem volt meg. Az első meccstől kezdve 1 félidős csapat vagyunk. Már a legelső meccsen sem bírtunk 2 félidőt ebben játékfelfogásban.
itt a pont. Amikor idejött Tata örültem h változtat, de ebben a játékrendszerben nem tetszik a csapat. Mert tegnap sem arról volt szó, hogy végignyomtuk a meccset és a bilbao összeszerencsétlenkedett vmit ( mint mondjuk régen), hanem egy kiegyenlített meccsen nyertek, ahol amikor hátrányba kerültünk nem volt annyi erőnk, hogy egy bilbaot presszionáljunkCapon írta:Ez rendben van, a túlnyomó többség ezzel egyet is ért szerintem, ahogy én is, de nem vagyok meglepve, hogy az Ini, Busi, Xavi kp nem képes 90 percig agresszívan letámadni és közben meg gyors támadásokat vezetni/építeni. Egyikőjük sem az a robotolós játékos, ez nem egy robotolós KP. Mindhárman lassabb, labdabiztos, jól passzoló, technikás játékosok az átlagnál jóval kisebb izomzattal. Abszolút megértem, hogy 1 nem találják a helyüket ebben a rendszerben, 2 nincs meg hozzá az erőnlétük, mert nem is ilyen alkatú és típusú játékosok.Chino írta: Nem értem azokat akik ennyire kritizálják Tata taktikáját. Szerintem nincs vele semmi baj, próbálja ötvözni az eddigi tiki-takát egy direktebb játékkal, de ehhez erőnlét kell, ami egy ideig meg is volt.
Az elképzelés megvan min kéne változtatni, de eddig nem lett jól megkomponálva a dolog.
Védelem gyengélkedik, kp meg megszűnt létezni pedig évekig belőlük éltünk.
Erőnlét mag ahogy írod hogy az elején még megvolt... pedig már akkor sem volt meg. Az első meccstől kezdve 1 félidős csapat vagyunk. Már a legelső meccsen sem bírtunk 2 félidőt ebben játékfelfogásban.
Ez rendben van, a túlnyomó többség ezzel egyet is ért szerintem, ahogy én is, de nem vagyok meglepve, hogy az Ini, Busi, Xavi kp nem képes 90 percig agresszívan letámadni és közben meg gyors támadásokat vezetni/építeni. Egyikőjük sem az a robotolós játékos, ez nem egy robotolós KP. Mindhárman lassabb, labdabiztos, jól passzoló, technikás játékosok az átlagnál jóval kisebb izomzattal. Abszolút megértem, hogy 1 nem találják a helyüket ebben a rendszerben, 2 nincs meg hozzá az erőnlétük, mert nem is ilyen alkatú és típusú játékosok.Chino írta: Nem értem azokat akik ennyire kritizálják Tata taktikáját. Szerintem nincs vele semmi baj, próbálja ötvözni az eddigi tiki-takát egy direktebb játékkal, de ehhez erőnlét kell, ami egy ideig meg is volt.
Subinho írta:Azon kéne elgondolkodni, hogy évekig a világ leglabdabiztosabb játékosai alkották a középpályát, ezzel a legjobb, legbiztosabb középpályánk volt, a csapat motorja. Most nincs közép pálya, rugdossák előre a labdákat, nincs normális passz játék. Miért? Mert ez Tata stílusa, ő soha nem játszotta a gyors és sok rövid passzos focit. Lásd pl. Paraguay. Ebben a játékban így kevesebb Iniesta... és láthatóan kevesebb Messi is. Ez nekik idegen, nem ezt tanulták, játszották tízen X évig... Ugyanúgy ahogy pl.CR -nek sem feküdne a tiki-taka...

Szerintem Montoya azért jó párszor felért létszámfölényt kialakítani, még gólt is rúghatott volna, ha jól veszi át a labdát. Alexis és Sergi Roberto mellett ő a harmadik, akire egy rossz szavam nem lehet a mai alapján.Bob_Marley írta: 2; Alves béna beadásai stb, de borzasztóan hiányzik a támadássegítése a létszámfölény megteremtése