Subinho írta:Azon kéne elgondolkodni, hogy évekig a világ leglabdabiztosabb játékosai alkották a középpályát, ezzel a legjobb, legbiztosabb középpályánk volt, a csapat motorja. Most nincs közép pálya, rugdossák előre a labdákat, nincs normális passz játék. Miért? Mert ez Tata stílusa, ő soha nem játszotta a gyors és sok rövid passzos focit. Lásd pl. Paraguay. Ebben a játékban így kevesebb Iniesta... és láthatóan kevesebb Messi is. Ez nekik idegen, nem ezt tanulták, játszották tízen X évig... Ugyanúgy ahogy pl.CR -nek sem feküdne a tiki-taka...
Sok mindenen el kéne gondolkodni, de ez nem az a vezetőség,aki akarja ezt. Nekem kicsit magyar foci fílingem van, kezd mindenki a klubnál a múltból megélni. ez sosem vezet jóra.
Egyre mélyebben van a játékunk, veszélyesek alig vagyunk, semmi pressziót nem fejtünk ki, középpályás védekezés Busi ide vagy oda a nullával egyenlő.
Védelemről nem ejtek szót,leírtam 2és fél éve a véleményemet, tartom azóta is,hogy nem megfelelő ezen a szinten az ott játszók minősége, sajnos. Ezért kellett volna oda igazolni, fontos lett volna tavaly is, idén is.
Elől meg elment egy Villa, aki azokból a ziccerekből,amiket Neymar kihagy, bevert volna 4-5öt már ősszel simán. Ez nem Neymar ellen szól, mert a játéka nem rossz, viszont az a baj vele,hogy ha a csapat gyenge,akkor ő sem jó. Messi ezért jobb bárkinél (vagy Cr), mert ha a csapatnak nem is megy,ő két háromszor megrázza magát, és veszélyt teremt. Ebben (is) kevés még a kis brazilunk.
Nekem a kp sem tetszik, semmi összhang a 3 játékos között, Xavi-Ini között meg még annyi sem. Én megpróbálnám Cescet többet játszatni Xavi helyett pl., aztán ha nem megy sehogy sem,akkor már tavasszal megkezdeni a munkálatokat a keret normális megerősítésén.
Kapus(ok),védő(k), középpályára is kell valaki, csatár meg opcionális, ha van valami olcsó megoldás,akkor le kell csapni.
Szóval ezt a szezont valahogy le kell hozni, egy bajnoki címmel elégedett is leszek, de lehet jót tenne ha semmit sem nyernénk,kicsit a vezetőség is elgondolkodna,hogy min kéne változtatni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."