Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nem feltétlen a védők hibája, korlátoltak a képességeik,és ennyi,ezzel nem lehet mit kezdeni.Pavel írta:Én nem a védelmet szapulnám.
Előre játékban szinte semmit sem mutattunk a második félidőben. Ezzel semmit sem fogunk nyerni. Nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat, mert abból sosem vált be semmi. Lásd a magyar válogatott.
szerintem még elől fabregas volt a legépkézlábabb emberünk. Persze ő is vicc volt, de a többiek....19Messi19 írta:De a lényeg, hogy megy a játék Messi nélkül, mi?
Már akkor elregéltem, hogy nagyon nem lesz ez jó. Hát tessék ... Neymar csúszkál. Alexis mintha pályán sem lenne. Fabregasnak köze nem volt ma a játékhoz. De nem is sorolom ...
Iniesta sokkal rosszabbul játszik, mint Xavi...jóval pontatlanabb és körülményesebb.Pavel írta:Arról az összeszokott középpályáról Xavi-t el kellene felejteni egy kis időre. Rossz nézni ahogy játszik. Semmi gyilkos passz csak a támadásokat fogja vissza.
A védelemben a legbiztosabb játékost ültetjük le Bartha-t. Meccsek óta hibátlanul játszott.
recrea írta:Be kéne 3 ziccerből 1-et lőni, akkor nincs ez. Koncentráció nuku.