Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez azért van, mert nem csatár.Vakmacska írta:Hihetetlen, hogy Fabre még ez ellen a csapat ellen sem tud támadólag fellépni.

Aza baj, hogy egy ziccerből ezt hozta ki. Alexis üresen túloldalt volt. Ő meg mit csinált? Kapuval szemben állt lövőhelyzetben, erre hátat fordít.miihii írta:Kicsinál ez a kommentátor ezzel a "Pedro tizenegyesszerzési kísérlete" dumával.
Nem színészkedett, nem eljátszotta, hanem kierőszakolta, h odarúgjanak. Teljesen jogos szabadrúgás volt mindkettő, nem is értem miért ebben a megfogalmazásban kell mondogatnia az elvtársnak...
Fabre nem tud???Vakmacska írta:Tata szólt neki, hogy nem az a feladata, hogy tizit harcoljon ki?
Tényleg úgy mentek ki, hogy majdcsak lesz valahogy.
Azt meg, hogy középre nem fejelünk ki labdát elfelejtették? Mindent oda fejelnek ki.
Hihetetlen, hogy Fabre még ez ellen a csapat ellen sem tud támadólag fellépni.
Song sem rossz. Remélem Martino lecsesz mindenkit a félidőben és le is cserél valakit, mondjuk Pedro-t. Az mi, hogy megy a kapura, aztán meggondolja magát és visszafordul?!?!Gareth Tello írta:Rob tetszik, gyors, lendületes, pontos... Ugyanez a többiekről nem mondható el.

nem feltétlen a védők hibája, korlátoltak a képességeik,és ennyi,ezzel nem lehet mit kezdeni.Pavel írta:Én nem a védelmet szapulnám.
Előre játékban szinte semmit sem mutattunk a második félidőben. Ezzel semmit sem fogunk nyerni. Nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat, mert abból sosem vált be semmi. Lásd a magyar válogatott.