Élő közvetítések
Tata szólt neki, hogy nem az a feladata, hogy tizit harcoljon ki?
Tényleg úgy mentek ki, hogy majdcsak lesz valahogy.
Azt meg, hogy középre nem fejelünk ki labdát elfelejtették? Mindent oda fejelnek ki.
Hihetetlen, hogy Fabre még ez ellen a csapat ellen sem tud támadólag fellépni.
Tényleg úgy mentek ki, hogy majdcsak lesz valahogy.
Azt meg, hogy középre nem fejelünk ki labdát elfelejtették? Mindent oda fejelnek ki.
Hihetetlen, hogy Fabre még ez ellen a csapat ellen sem tud támadólag fellépni.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Na a gólgyárosunk beindult, megvan a becsületgól! 

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- miihii
- KHAL
Kicsinál ez a kommentátor ezzel a "Pedro tizenegyesszerzési kísérlete" dumával.
Nem színészkedett, nem eljátszotta, hanem kierőszakolta, h odarúgjanak. Teljesen jogos szabadrúgás volt mindkettő, nem is értem miért ebben a megfogalmazásban kell mondogatnia az elvtársnak...
Nem színészkedett, nem eljátszotta, hanem kierőszakolta, h odarúgjanak. Teljesen jogos szabadrúgás volt mindkettő, nem is értem miért ebben a megfogalmazásban kell mondogatnia az elvtársnak...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Na ez mi volt te úristen Roberto...
-
- Az Év fórumozója 2013
Nagyon kellett, szép volt, Péter, illetve Cescnek is jár a pacsi a gólpasszért.
Egyébként jó látni Albát a baloson.
Egyébként jó látni Albát a baloson.

Song sem rossz. Remélem Martino lecsesz mindenkit a félidőben és le is cserél valakit, mondjuk Pedro-t. Az mi, hogy megy a kapura, aztán meggondolja magát és visszafordul?!?!Gareth Tello írta:Rob tetszik, gyors, lendületes, pontos... Ugyanez a többiekről nem mondható el.
szerk.: tessék, erre rúg egy gólt; nyilván akkor most minden rendben van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2013.12.06. 22:39:19-kor.

Your village called. Their idiot is missing.
Végre!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Director del Fútbol
jól van, Pedro fiam 

-
- Az Év fórumozója 2013
Rob tetszik, gyors, lendületes, pontos... Ugyanez a többiekről nem mondható el.
-
- Jugador del Barça
Erre eddig nem lehet mit mondani. Ez értékelhetetlen. Egy rakat... az egész!!!
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Ezt megérdemeltük.Remélem ez észhez téríti a játékosokat,és Tatát.is.
-
- Jugador d'estrella
ez nagyon-nagyon gyenge volt. montoya,adriano,iniesta,mascherano ÉRTÉKELHETETLEN.
teljes mértékben megérdemelten nyert az atletico, ha ugyanígy folytatjuk akkor nagy kakiban leszünk mire visszatér Leo pajtás.
Tata, menj be az öltözőbe és SZIDD LE ŐKET. ordítsd le a fejüket!!!!! mert azt érdemlik!

teljes mértékben megérdemelten nyert az atletico, ha ugyanígy folytatjuk akkor nagy kakiban leszünk mire visszatér Leo pajtás.
Tata, menj be az öltözőbe és SZIDD LE ŐKET. ordítsd le a fejüket!!!!! mert azt érdemlik!

- Kash
- Entrenador del Barça
Elég gyönge teljesítmény, megkell hagyni.
Igazából erre már semmi újat nem tudok mondani, idegenben mindig is rosszul játszottunk, főleg most, hogy Messi sincs itt...Valósággal vergődünk a pályán. Védelmünk sosem volt, és elég unalmas úgy állni minden egyes meccshez, hogy aggódok amiatt, hol és mikor fog tévedni a védelem. Piqué és Masch kiváló védők, de egyszerűen nem tudnak koncentrálni. Néha elgondolkodom azon, hogy én is simán játszhatnák a barcában, és nem azért, mert én jobban játszok mint a többiek, hanem azért, mert látszik, mennyire természetesek az eladott labdák, a ziccerek elhibázása...stb Kérdem én, miért vesszük mi sokkal komolyabban a suliban a futbalt, mint ők egy téttel bíró, éles meccsen?
Igazából erre már semmi újat nem tudok mondani, idegenben mindig is rosszul játszottunk, főleg most, hogy Messi sincs itt...Valósággal vergődünk a pályán. Védelmünk sosem volt, és elég unalmas úgy állni minden egyes meccshez, hogy aggódok amiatt, hol és mikor fog tévedni a védelem. Piqué és Masch kiváló védők, de egyszerűen nem tudnak koncentrálni. Néha elgondolkodom azon, hogy én is simán játszhatnák a barcában, és nem azért, mert én jobban játszok mint a többiek, hanem azért, mert látszik, mennyire természetesek az eladott labdák, a ziccerek elhibázása...stb Kérdem én, miért vesszük mi sokkal komolyabban a suliban a futbalt, mint ők egy téttel bíró, éles meccsen?

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Kettő értelmes passzunk nincs, nem hogy helyzet.. ez a mai egy nagy büdös katasztrófa, impotens támadások, hátul pedig védelemnek nem nevezhető ami van, nulla.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Tudom, mi a baj: Tata új pulcsit vett fel, nem a jól megszokott cuccokat...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem feltétlen a védők hibája, korlátoltak a képességeik,és ennyi,ezzel nem lehet mit kezdeni.Pavel írta:Én nem a védelmet szapulnám.
Előre játékban szinte semmit sem mutattunk a második félidőben. Ezzel semmit sem fogunk nyerni. Nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat, mert abból sosem vált be semmi. Lásd a magyar válogatott.
Csapatvédekezés nuku, presszionálás nuku, ősszel nem az első csapat,aki nem a busztaktikával fog meg minket,hanem szimplán fociznak,és pörögnek.
Mi meg tutyimutyi módon passzolgatunk, tűz nélkül.
2 éve megy ez, 1-1 meccsre felpörgünk bizonyos időközönként, a többi masszív alibi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador d'estrella
egyébként nem az a baj ha kikapunk, hanem hogy hogyan. Megint elképzelés, ötlet, átütő erő nélkül. És ma még neymar sem húzott ki minket ( alexiseskedett csak).
így lesz a jóból rossz amikor rá kéne tenni egy lapáttal akkor kifekszünk.....sajna ez a valóság.
-
- Entrenador del Barça
Én nem a védelmet szapulnám.
Előre játékban szinte semmit sem mutattunk a második félidőben. Ezzel semmit sem fogunk nyerni. Nem szeretem ezeket a meccs előtti fogadkozásokat, mert abból sosem vált be semmi. Lásd a magyar válogatott.
-
- Jugador d'estrella
szerintem még elől fabregas volt a legépkézlábabb emberünk. Persze ő is vicc volt, de a többiek....19Messi19 írta:De a lényeg, hogy megy a játék Messi nélkül, mi?
Már akkor elregéltem, hogy nagyon nem lesz ez jó. Hát tessék ... Neymar csúszkál. Alexis mintha pályán sem lenne. Fabregasnak köze nem volt ma a játékhoz. De nem is sorolom ...
-
- Jugador d'estrella
ennek a Tatanak nem magyarázták el, hogy mi vagyunk a barcelona. És ha impotens a csapat játéka, az errefelé nem jó. Nekem egyre inkább nem tetszik ez az ember. Köszönjük h a 80.percben cserélt