Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A legjobb PL-szezon hosszú évek óta a mostani.barca99 írta:Egy EL-hely nem lenne rossz nekik, de piszok nehéz lesz, szerintem a MU is magára fog találni, előre ott lesz az Arsenal, a City, a Chelsea meg a Liverpool, mögöttük meg az Everton, a MU és a Newcastle, a Szentek kerete meg nem tűnik minőséginek, a pad elég gyenge. szerk.: ja, és a Spurs még ki is maradt a második bolyból. Bár Pardew csapatából nem nehéz kinézni egy összeomlást, de még akkor is kevés az esély a top6-ban végezni.
Megvan minden Piqué kritikusnak, hogy itt éppen Kompany nem találja a lábait? Szóval ja, ilyen a védő sors, benne van, hogy földön így megforgatnak. Még a legjobbakat is. Képzeljük már el mi lenne itt, ha CR lőne egy ilyet (CR, nem egy Osvaldo), úgy, hogy előtte Piqué csúszik-mászik.Gareth Tello írta:szerk.: Osvaldo...![]()
És a vicc az, hogy a 18 éves Januzaj gyerek konkrétan a legjobbjuk volt ma, és ez már nem először fordul elő.Game90 írta:Mondjuk ilyen rossz ManUnited középpályát nem tudom, hogy mikor láttam utoljára. Januzaj, Cleverley, Jones, Nani. Borzasztó.
Az Everton abszolút verhető, még mi is lefociztuk őket nemrég.Game90 írta:Amúgy egy W, D, L, W négyessel kiegyeznék.

Ha.Gareth Tello írta:L D L LGame90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.![]()

Ezen a 4 meccsen nyeri meg az Arsenal a bajnokságot és jut tovább a legjobbak közé a BL-ben.Game90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.
Ennyi.
L D L LGame90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.

Négy gól (ráadásul ilyenek), egy gólpassz, visszatérése óta a PL-ben: 9 meccs, 13 gól, 2 gólpassz...Game90 írta:Suárez meg elmebeteg
Egy héten belül, biztos jön megint valami hír, hogy már megint viszi a madrid...Game90 írta:
Suárez meg elmebeteg:
gif
gif

Jó, hogy mondod, el is felejtettem, hogy hétközi forduló van...Game90 írta:Holnap Hull, remélem Wenger rotál majd, Jenkinson, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Walcott kezdhetne.
Moratáról is írnak, mondjuk őt már velünk is összeboronálták.Game90 írta:Ja, és egyre több Draxler - Arsenal pletyka van.
Azt írják, hogy elvileg már játszhat holnap az Everton ellen, bár nem tudom, hogy Moyes megkockáztatja-e a kezdetését...csababarca írta:Van Persie meddig sérült? Fantasy szempontból nem mindegy...

Hú, ezt nem tudom. De elvileg nincs súlyos sérülése.csababarca írta:Van Persievel mi van? meddig nem lesz még?
bence-barca írta:Sandronak meg grt! Nagy makker gól.![]()

Gareth Tello írta:döntetlen a tippem.
Hát, az már jó pont, h nem vtatok az előző meccs 6ása alatt.Gareth Tello írta:
Nem rossz ez a 2-2 azért, bár szerintem győzelmet érdemeltünk volna ezúttal.