Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem mi mondtuk...sörvirsli írta:Most lebuktam, Zsozé Nyunyinnyó egyik hátrahagyott provokátor bérence vagyok!![]()
most én meg mondjam azt, hogy a video második fele meg a híres katalán öntudatot példázza, més que un club?? nem hiszem, hogy bármi összefüggés lenne a kettő közt.sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
Felháborítóan emberi...sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
azért most látszólag elég elkeseredett lehetsz, hogy nincs min csámcsognod és neked kell költened hozzá, hogy odaszurkálj egy kicsit.....sörvirsli írta:A Greenpeace környezetvédő szervezet aktivistái hétfőn megzavarták a real madrid labdarúgócsapatának koppenhágai sajtótájékoztatóját, amelyet Carlo Ancelotti vezetőedző tartott egy nappal együttese idei utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése előtt.
Nem sokkal a médiaesemény kezdete után olyan posztert engedtek le a tréner mögé, amelyen az a szöveg volt olvasható, hogy "mentsük meg a sarkvidéket", illetve "mutassunk piros lapot a Gazpromnak". A személyzet hamar eltávolította a Greenpeace emblémájával ellátott plakátot.
(állítólag volt egy olyan felirat is melyen az állt,hogy Ronaldo 4 aranylabdát kapjon egyszerre mert akkor megelőzheti Messit,persze ha jó fej akkor ad a 4ből egyet Varane-nak is csakhogy minden madridista nyugodt legyen!)
Ez már szinte teljesen biztos. De hogy hogyan tud a Real 35-40 milliót kicsikarni egy Di Mariaért az számomra a legnagyobb talány. Mondjuk a Monacoba megy, ahol annyi a pénz mint égen a csillag, de akkor is. De olyan hírek is érkeznek, hogy cserélhetik Falcaora.ab1daL írta:Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank
Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank
Már látom a szemem előtt, ahogy a 3. osztályú csapat ellen a teljes fegyverarzenált bevetik.shutterisland írta:meglepő eredmény a kupából, xativa - real 0:0.
mondjuk jelentősége a visszavágó miatt nincsen, maximum annyi, hogy lesz pár csesztető internetes mém és 3-4 olyan játékosuk így játszani fog a visszavágón, aki amúgy egy 0-3 után nem lépett volna pályára madridban, és ez egy minimális plusz rizikófaktor bizonyos szempontból.
Attól azért nem kell félni.shutterisland írta:off : gt, remélem nem mész bale komád után a madridhoz.![]()
ne felejtkeztem meg Varane-ról, nem ezért írtam 2 védőt. Csakhogy ő már régóta elég komoly sérüléssel bajlódik, azt is lehetett hallani, hogy műteni kell, és amúgy is nagyon sérülékeny. (az utóbbi két évben kb. annyit volt egészséges mint amennyit a sanitasban volt) így valószínűleg 1-2 hónap kell neki, aztán ki tudja hogy tér vissza, ez egy fiatal játékosnál még nehezebb.csababarca írta:Jókat írsz,így látom én is, de az a kettő az három, és mindhárom top 10es védő, összetenném Ramosért vagy Varane-rt a két kezem, ha valamelyikük minket erősítene.Chino írta:Ráadásul ne felejtsük, hogy elkezdődik a 3 frontos terhelés és két középhátvédjük van, ha nálunk védőproblémáról beszélünk, akkor ott is markáns.
szóval aszondod felkerülhet a Barca B??Gareth Tello írta:Mondjuk nem nevezném kifejezetten acélos csapatnak ezt a Valladolidot sem... Nem lepne meg, ha jövőre már a Barça B-vel csapnának össze ősszel meg tavasszal.
Idén 3 komoly csapattal találkoztak a bajnokságban, sikerült is 1 pontot begyűjteniük a 9-ből.... Nem a Valladolidtól, meg a Sevillatól kell várni a csodát !shutterisland írta:ezek mindenkit be fognak darálni, ahogy látom, szóval 100 pont feletti teljesítmény fog kelleni a bajnoki címhez.![]()
Jó, abban mondjuk nem tudom mi olyan nagy dolog, hogy kapnak szponzorautókat. Ez az összes nagyobb klubnál így van. Vagy az miben más, mikor Messi kapja meg a kétnapi bérét érő Q7-est? Itt nem ezen volt a hangsúly.sörvirsli írta:Egy kis kiegészítés a szegény csóró madridiakról:
Az idei autócsomagból Cristiano Ronaldónak jutott a legértékesebb darab, kevéssé meglepő módon: egy 129 ezer euró értékű RS6 Avantot kapott. A kocsi persze nem kerülne annyiba, mint Ronaldo egyheti fizetése, de még annyit sem kellett kiadnia rá. A képzeletbeli dobogón - az autók árát tekintve - még Xabi Alonso és Sergio Ramos kapott helyet, míg Carlo Ancelotti vezetőedző új Audija a "mindössze" 85 ezer eurót érő A8-as lett.
Remélem CR kap hozzá egy ajándék garázst is,hogy a többi 20 autója mellet ez is elférjen.