Mindenkinek megvan a szerepe, Pedroék mezőnymunkája borzasztó fontos, s azon a mondaton kicsit megakadt a szemem, hogy mi hasznosabb mi nem. Védekezés baromi fontos, egy jó labdaszerzés, sok futás. Lehet xy odaadja a másiknak és gól, csak előtte egy harmadik játékos futott 30 métert, hogy visszazárjon és abból indult a támadás. Lám idén többet támadhatják a kaput a szélsők, s gólokat is lőnek. Ezért is írtam mindig, hogy pl Pedroék játéka lehet nem gólra törő, de nem is ez a feladatuk, idén meg más.
sjd mindig feszegeti a húrt, s próbál rávilágítani dolgokra. Én is pedzegettem már, hogy Neymar bármit csinál megbocsájtjuk, de notórius Fekete Péterek meg mindig lesznek....Ráadásul itt van x hónapja, de először a leköt védőt, majd a marketing majd a gólpassz, várom mikor jön ellő a haj, jó a csaja, kedves a mosolya.
És huszadikra is leírom nekem nincs bajom a játékával, szerintem is, amit ennyi idő alatt ki lehet hozni azt megteszi, s agilis, s akar. Ezek pozitív dolgok, s nekem azzal sincs bajom, hogy most gólt lő vagy nem, berúgja más. A csapatjáték a fontos, s abban tud segíteni, nekem mindig is azzal volt a bajom, hogy 57 milliót viszont nem ért.