Jólvan csak kikaptunk...
Úgy 50%ban fogadtam volna erre a meccs előtt,az xre 45ben...Az Ajax jól játszott már a Camp Nouban is,csak ott volt tét,odaraktuk kicsit magunkat és ennyi volt...itt tét nem volt gyakorlatilag...Nekik meg élet halál.Pláne miután láttam felállunk 2 támadóval borítékolható volt hogy nem nyerünk...Ettől függetlenül buta,ordító hibák miatt kaptunk ki,nem a taktika vagy a felállás miatt...Egy Xet hoztunk volna azért így is...
Tanulságok:
-Cesc középen továbbra is csak vicc meccseken jó...
-mindíg szidjuk Alvest,no most érezni mivan ha nincs.
-mindíg szidtuk Busit,érezni mivan ha nincs.
-Song nem megoldás rendes meccsen.
-Mascherano és Pique együtt halálos kombó(ránk nézve)...
-Mascheranot ha nem játszatjuk hosszabb távon utánna nem ér semmit...
-Barthra kell középre...
-3 szervező kioltja egymást,nem működik a Cesc-Xavi-ini 3mas,megjegyzem rendes meccsen sosem működött...
-Pedro értékelhetetlen,Sanchez leglább verekszik,védekezik,és újabban néha el is találja a labdát...
-Neymar a szélről nem tud Messi lenni...Ne is várjuk. Sosem értettem azt aki ezt elvárja.
-Messi pótolhatatlan.
-szidtuk Valdest,jó idén nem,de amúgy sokat...Ha ma ő van akkor nem kapunk ki...
Jah a legfontosabb...Ha nincs igazi tét,akkor lekakiljuk az egészet...Vhol érthető,bajnokságban minden meccs kell,később Blben is meg mindenhol...itt belefért a vereség...Más kérdés hogy a szurkolókat pofánköpték ezzel már megint...Kiváncsi leszek,lennék inkább,mert ezt sosem tudjuk meg,hogy az első iylen meccs után Tata mit mondd az öltözőben...Alatta ilyen még nem volt...Kérdés hogy kezeli,sorsdöntő lehet ez a későbbiekre nézve...Az meg hogy mit fog mondani mind1,azt csak kifelé fogja tolni, a lényeg mit mondd az öltözőben...Amúgy vhol Tata is benne volt a vereségben,elkezdte becserélni a fiatalokat,igen kell lehetőséget adni nekik,de lehet várni kellett volna míg x az eredmény...Nem azt mondom Puyol lemenetele mind1 volt...De Xavi-Cesc kombóé már nem...Én fennhagytam volna Cesct előre meg egy csatár,és úgy támadni,sztem meg lett volna az X...De sztem ő se hitte hogy ennyire le fogjuk tojni a végét...No mind1,kiváncsi leszek...
És végre megvan az első vereség Tataval,előbb utóbb időszerű volt ez...Itt belefért...Jobb itt mint máshol...Arra jó votl ez a meccs hogy sok hibánkat megmutatta...Az alapcsapattal idén nincs akkora gondd,de az alternatívák legalábbis ebben a formában nem működnek...Edzői szempontból sokkal tanulságosabb volt ez a meccs,mint egy 5-0,az biztos...