Nem tudom feltűnt-e de az Ajax most ezzel vert el minket. Nem ívelgetős és kontra focival!! És nem tudom, hogy észre vetted-e, hogy az első 20 percben labda nem volt nálunk. Szval a tiki-taka-val semmi baj, csak a hozzáállással!!kadarzsolt85 írta:Na me tiki taka 10 ember ellen egy normalis golhelyzet sem volt a Barcelona ideje lejart azzal hogy Pep el ment
Barça a Bajnokok Ligájában
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Jólvan csak kikaptunk...
Úgy 50%ban fogadtam volna erre a meccs előtt,az xre 45ben...Az Ajax jól játszott már a Camp Nouban is,csak ott volt tét,odaraktuk kicsit magunkat és ennyi volt...itt tét nem volt gyakorlatilag...Nekik meg élet halál.Pláne miután láttam felállunk 2 támadóval borítékolható volt hogy nem nyerünk...Ettől függetlenül buta,ordító hibák miatt kaptunk ki,nem a taktika vagy a felállás miatt...Egy Xet hoztunk volna azért így is...
Tanulságok:
-Cesc középen továbbra is csak vicc meccseken jó...
-mindíg szidjuk Alvest,no most érezni mivan ha nincs.
-mindíg szidtuk Busit,érezni mivan ha nincs.
-Song nem megoldás rendes meccsen.
-Mascherano és Pique együtt halálos kombó(ránk nézve)...
-Mascheranot ha nem játszatjuk hosszabb távon utánna nem ér semmit...
-Barthra kell középre...
-3 szervező kioltja egymást,nem működik a Cesc-Xavi-ini 3mas,megjegyzem rendes meccsen sosem működött...
-Pedro értékelhetetlen,Sanchez leglább verekszik,védekezik,és újabban néha el is találja a labdát...
-Neymar a szélről nem tud Messi lenni...Ne is várjuk. Sosem értettem azt aki ezt elvárja.
-Messi pótolhatatlan.
-szidtuk Valdest,jó idén nem,de amúgy sokat...Ha ma ő van akkor nem kapunk ki...
Jah a legfontosabb...Ha nincs igazi tét,akkor lekakiljuk az egészet...Vhol érthető,bajnokságban minden meccs kell,később Blben is meg mindenhol...itt belefért a vereség...Más kérdés hogy a szurkolókat pofánköpték ezzel már megint...Kiváncsi leszek,lennék inkább,mert ezt sosem tudjuk meg,hogy az első iylen meccs után Tata mit mondd az öltözőben...Alatta ilyen még nem volt...Kérdés hogy kezeli,sorsdöntő lehet ez a későbbiekre nézve...Az meg hogy mit fog mondani mind1,azt csak kifelé fogja tolni, a lényeg mit mondd az öltözőben...Amúgy vhol Tata is benne volt a vereségben,elkezdte becserélni a fiatalokat,igen kell lehetőséget adni nekik,de lehet várni kellett volna míg x az eredmény...Nem azt mondom Puyol lemenetele mind1 volt...De Xavi-Cesc kombóé már nem...Én fennhagytam volna Cesct előre meg egy csatár,és úgy támadni,sztem meg lett volna az X...De sztem ő se hitte hogy ennyire le fogjuk tojni a végét...No mind1,kiváncsi leszek...
És végre megvan az első vereség Tataval,előbb utóbb időszerű volt ez...Itt belefért...Jobb itt mint máshol...Arra jó votl ez a meccs hogy sok hibánkat megmutatta...Az alapcsapattal idén nincs akkora gondd,de az alternatívák legalábbis ebben a formában nem működnek...Edzői szempontból sokkal tanulságosabb volt ez a meccs,mint egy 5-0,az biztos...

Úgy 50%ban fogadtam volna erre a meccs előtt,az xre 45ben...Az Ajax jól játszott már a Camp Nouban is,csak ott volt tét,odaraktuk kicsit magunkat és ennyi volt...itt tét nem volt gyakorlatilag...Nekik meg élet halál.Pláne miután láttam felállunk 2 támadóval borítékolható volt hogy nem nyerünk...Ettől függetlenül buta,ordító hibák miatt kaptunk ki,nem a taktika vagy a felállás miatt...Egy Xet hoztunk volna azért így is...
Tanulságok:
-Cesc középen továbbra is csak vicc meccseken jó...
-mindíg szidjuk Alvest,no most érezni mivan ha nincs.
-mindíg szidtuk Busit,érezni mivan ha nincs.
-Song nem megoldás rendes meccsen.
-Mascherano és Pique együtt halálos kombó(ránk nézve)...
-Mascheranot ha nem játszatjuk hosszabb távon utánna nem ér semmit...
-Barthra kell középre...
-3 szervező kioltja egymást,nem működik a Cesc-Xavi-ini 3mas,megjegyzem rendes meccsen sosem működött...
-Pedro értékelhetetlen,Sanchez leglább verekszik,védekezik,és újabban néha el is találja a labdát...
-Neymar a szélről nem tud Messi lenni...Ne is várjuk. Sosem értettem azt aki ezt elvárja.
-Messi pótolhatatlan.
-szidtuk Valdest,jó idén nem,de amúgy sokat...Ha ma ő van akkor nem kapunk ki...
Jah a legfontosabb...Ha nincs igazi tét,akkor lekakiljuk az egészet...Vhol érthető,bajnokságban minden meccs kell,később Blben is meg mindenhol...itt belefért a vereség...Más kérdés hogy a szurkolókat pofánköpték ezzel már megint...Kiváncsi leszek,lennék inkább,mert ezt sosem tudjuk meg,hogy az első iylen meccs után Tata mit mondd az öltözőben...Alatta ilyen még nem volt...Kérdés hogy kezeli,sorsdöntő lehet ez a későbbiekre nézve...Az meg hogy mit fog mondani mind1,azt csak kifelé fogja tolni, a lényeg mit mondd az öltözőben...Amúgy vhol Tata is benne volt a vereségben,elkezdte becserélni a fiatalokat,igen kell lehetőséget adni nekik,de lehet várni kellett volna míg x az eredmény...Nem azt mondom Puyol lemenetele mind1 volt...De Xavi-Cesc kombóé már nem...Én fennhagytam volna Cesct előre meg egy csatár,és úgy támadni,sztem meg lett volna az X...De sztem ő se hitte hogy ennyire le fogjuk tojni a végét...No mind1,kiváncsi leszek...
És végre megvan az első vereség Tataval,előbb utóbb időszerű volt ez...Itt belefért...Jobb itt mint máshol...Arra jó votl ez a meccs hogy sok hibánkat megmutatta...Az alapcsapattal idén nincs akkora gondd,de az alternatívák legalábbis ebben a formában nem működnek...Edzői szempontból sokkal tanulságosabb volt ez a meccs,mint egy 5-0,az biztos...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Pavel írta:Nem csak a hozzáállással volt probléma, hanem mindennel. Rossz volt nézni a második félidőben 10 ember ellen ennyire volt képes a támadósor.
Pedro eladásán el kellene gondolkodni. Egyszerűen nem képes sorsdöntően játszani.
Szerintem Villa helyett neki kellett volna elmennie.
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ez a mérkőzés tökéletes volt arra, hogy rájöjjünk, hogy semmi baj a "tiki-takával", hisz láthattuk, hogy egy AJAX, milyen könnyedén ment át rajtunk.. Itt abszolút olyan probléma van, amit a fejekben kéne helyre rakni. Rossz volt nézni, mikor a 75. percben emberelőnybe támadhattunk volna, DE a középpálya megvárta, hogy az Ajax támadói és közzáppályásai visszazárjanak.
A másik, hogy Tata annyira azt hangsúlyozta, hogy vissza akarja hozzni a totális letámadást stb, akkor könyörgöm, miért nem támadunk úgy le, ahogy az Ajax tette? Ez az ajax játékilag nagyon hasonlított a Pep-teames csapathoz.
A meccs után remélem levetítik a srácoknak, hogy is kéne letámadni, és gyors passzokkal feljtuni a 16-osig. Mert ha ez az Ajaxnak ment a Barca ellen, akkor senki ne mesélje be, hogy a tiki-taka halott !
A másik dolog, hogy nekem nagyon úgy tűnt, hogy Xavi eszméletlenül lassítja a támadásokat (lehet tudatosan), de mikor S.Roberto beállt, sokkal hatékonyabban toltunk át a lasztit a középpályán.
Na de a lényeg, hogy az ilyen meccsekből lehet tanulni, és javulni!! Szóval, amit várok ezek után, hogy ilyen letámadást toljunk, mint az Ajax, ha már Tata ennyire azt akarja!
A másik, hogy Tata annyira azt hangsúlyozta, hogy vissza akarja hozzni a totális letámadást stb, akkor könyörgöm, miért nem támadunk úgy le, ahogy az Ajax tette? Ez az ajax játékilag nagyon hasonlított a Pep-teames csapathoz.
A meccs után remélem levetítik a srácoknak, hogy is kéne letámadni, és gyors passzokkal feljtuni a 16-osig. Mert ha ez az Ajaxnak ment a Barca ellen, akkor senki ne mesélje be, hogy a tiki-taka halott !
A másik dolog, hogy nekem nagyon úgy tűnt, hogy Xavi eszméletlenül lassítja a támadásokat (lehet tudatosan), de mikor S.Roberto beállt, sokkal hatékonyabban toltunk át a lasztit a középpályán.
Na de a lényeg, hogy az ilyen meccsekből lehet tanulni, és javulni!! Szóval, amit várok ezek után, hogy ilyen letámadást toljunk, mint az Ajax, ha már Tata ennyire azt akarja!

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
-
- Entrenador del Barça
Nem csak a hozzáállással volt probléma, hanem mindennel. Rossz volt nézni a második félidőben 10 ember ellen ennyire volt képes a támadósor.
Pedro eladásán el kellene gondolkodni. Egyszerűen nem képes sorsdöntően játszani.
-
- Jugador del Barça
Na me tiki taka 10 ember ellen egy normalis golhelyzet sem volt a Barcelona ideje lejart azzal hogy Pep el ment
Barca Barca Baaarca
Szégyen a játékosok hozzáállása a meccshez.
- shutterisland
- Director del Fútbol
én át is kapcsoltam a dortmund meccsre, ha a csapat nem képes komolyan venni, akkor én se veszem őket ma komolyan.
Hát eddig olyan érzésem van, mintha a tavalyi Bayern elleni meccset nézném.
- shutterisland
- Director del Fútbol
jó az, az ajax elvileg az életéért megy, így egy csikócsapattal nem biztos, hogy rövidre tudtuk volna zárni a továbbjutás kérdését.
jobb lenne az úgy, ha ma legalább egy x-et lehoznánk, aztán mehetne az utolsó fordulóban nyugisan egy olyan kezdő, mint anno a bate ellen.
jobb lenne az úgy, ha ma legalább egy x-et lehoznánk, aztán mehetne az utolsó fordulóban nyugisan egy olyan kezdő, mint anno a bate ellen.
- Chino
- Llegenda del Barça
Muszáj fiatalokat becserélnie mivel nincs más a padon Busi kivételével.Gareth Tello írta:XI DEL BARCELONA: Pinto; Puyol, Mascherano, Piqué, Montoya; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc y Neymar.
Banquillo del Barcelona: Oier, Bartra, Busquets, Patric, Sergi Roberto, Adama y Dongou.
Végül mégsem vállalta be egyik fiatal kezdetését sem, de nem baj az, a 60-65. perc környékén jöhetnek majd ők is.![]()
Visca el Barça!
Azért jó lenne ha Neymar is leballagna a 60. perc környékén.
Forca Barca!!!!
-
- Az Év fórumozója 2013
XI DEL BARCELONA: Pinto; Puyol, Mascherano, Piqué, Montoya; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc y Neymar.
Banquillo del Barcelona: Oier, Bartra, Busquets, Patric, Sergi Roberto, Adama y Dongou.
Végül mégsem vállalta be egyik fiatal kezdetését sem, de nem baj az, a 60-65. perc környékén jöhetnek majd ők is.
Visca el Barça!
Végül mégsem vállalta be egyik fiatal kezdetését sem, de nem baj az, a 60-65. perc környékén jöhetnek majd ők is.

Visca el Barça!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
tothmark írta:Az én kezdőm ez lenne:
Pinto; Puyol, Piqué, Bartra, Montoya; Song, Fabregas, Sergi Roberto; Pedro, Neymar, Traoré
Dongou kaphatna 30 percet este.
Ennyire nem lesz tartalekos a csapat.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem Ini mindenképpen, de valószínűleg xavi is kezdeni fog. Az 50-60. percben kezdhetnének jönni a fiatalok ereménytől függetlenül. Xavi helyett akár Dongou/Adama akár SR. Utóbbit jó lenne látni Inivel együtt de ha a másik kettőből jön valaki Cesc mehetne vissza a helyére. Neymart nem ártana lekapni minél hamarabb, nagyon ki van már facsarva szerencsétlen.tothmark írta:Az én kezdőm ez lenne:
Pinto; Puyol, Piqué, Bartra, Montoya; Song, Fabregas, Sergi Roberto; Pedro, Neymar, Traoré
Bartra jó lenne, ha kezdene, szokná a nemzetközi porondot is, de így, hogy a hétvégén játszott valszeg Piqué-Mascherano duó lesz.
Az biztos, hogy sokkal keményebb lesz mint az első meccs. A keretünk nem a legacélosabb, idegenben leszünk, a hollandoknak pedig az "életük függ" ettől a mérkőzéstől, ezért iszonyatosan hajtani fognak, számunkra viszont nincs túl nagy tétje. Jó lenne sérülés nélkül megúszni, egy soványka győzelemmel elégedett lennék.
Mondjuk én szívesebben látnám a 16 között az Ajaxot, mint akár a Milant, akár a Celticet, de ez szubjektív.
Forca Barca!!!!
Az én kezdőm ez lenne:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
- visca el barca
- Presidente del Barça
én neymart sem játszatnám, a vasárnapi bilbaoi meccs joval fontosabb mint ez a mai bohócmeccs.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Minden tiszteletem a Kapitányé,de remélem nem Őt vezényli a védelem szélére a Mester. A gyorsasága már megkopott, az Ajaxban pedig sok a fiatal,gyors,dinamikus játékos a szélen, és bármennyire is rutinos és jól helyezkedő játékos Puyol, egy futóversenyben simán alul marad.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Az Év fórumozója 2013
Szerintem is, Adama vagy Dongou kezdeni fog, Neymar vagy Cesc meg pihenhet egyet.visca el barca írta:sztem lesz olyan tökös a mester h vmelyik suhancot behajintja kezdőnek.
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem lesz olyan tökös a mester h vmelyik suhancot behajintja kezdőnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem egy nagy téttel bíró meccs, ugyanakkor mégis csak BL-ről beszélünk, ráadásul matematikailag még nem biztos a továbbjutásunk. Ez tökéletes terep egy két fiatalnak, hogy meccsrutint szerezzenek és ne csak pár perceket kapjanak. Elsősorban Sergi Roberto-ra gondolok.
Montoya borítékolható, hogy a kezdőben lesz, de Bartra is nagy valószínűséggel. Középpályán Song illetve Sergi Roberto is megérdemelné ma a játékperceket. Elől Adama vagy Dongou nem hinném, hogy a kezdőben találja magát , de pár percet ők is kaphatnak.
Az idei Ajax nincs annyira egyben, mint a korábbi években, mégis most reális esélyük nyílt a továbbjutásra a Milan pocsék idei formájának köszönhetően, úgyhogy megfogunk ma szenvedni és nem lennék meglepve, ha inkább az Ajax dominálna.
Montoya borítékolható, hogy a kezdőben lesz, de Bartra is nagy valószínűséggel. Középpályán Song illetve Sergi Roberto is megérdemelné ma a játékperceket. Elől Adama vagy Dongou nem hinném, hogy a kezdőben találja magát , de pár percet ők is kaphatnak.
Az idei Ajax nincs annyira egyben, mint a korábbi években, mégis most reális esélyük nyílt a továbbjutásra a Milan pocsék idei formájának köszönhetően, úgyhogy megfogunk ma szenvedni és nem lennék meglepve, ha inkább az Ajax dominálna.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Teljesen egyetértek. Bár Tata javarészt úgy is az "alap" kezdőket fogja kiküldeni, de remélem akár csereként, de kapnak a fiatalok játéklehetőséget. Jó lenne, ha Bartra kezdene, nagyon fontos, hogy annyi meccsen kezdjen, amennyin lehetséges. A középpályán remélhetőleg Sergiot végre pihenteti Tata és Song kezd. Azt pedig még inkább remélem, a Fabregas-Iniesta duó egyike helyett lehetőséget kap Sergi Roberto. Vagy még azt tudnám elképzelni, hogy Dongou kezd középcsatárként. Én vmi ilyesmire gondoltam, számolok, várok, jó lenne stb.:Barca96 írta:itt az ideális alkalom, hogy lehetőséget kapjanak a fiatalok.
ligában most ugy San Mamesbe megyünk, pihentetni kellene, aztán lassan jön majd a Villareal is
Pinto-Montoya, Bartra, Mascherano, Puyol-Xavi, Song, Fabregas-Pedro, Sergi Roberto, Neymar
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
itt az ideális alkalom, hogy lehetőséget kapjanak a fiatalok. 1 pont is elég a csoportelsőséghez. mellesleg én nem hiszem, hogy a Milan hozni fogja mind a 2 meccset, tehát nekünk már mindegy.
ligában most ugy San Mamesbe megyünk, pihentetni kellene, aztán lassan jön majd a Villareal is
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tényleg bosszantó, hogy sok a sérült. S csőstül jön a baj, felépül 1 megsérül 2. Abszolút logikus lenne a keretben kevesebb szóhoz jutó embereket játszatni, illetve a B csapattól felhívott embereket, teher nélkül lehetne nyomni.