Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.27. 12:06:22

Bob_Marley írta:Slither-kamaj cserénél sokat gondolkoztam, mert tényleg csak akkor vétózok ha valami nagyon nem tetszik, de így megint ránézve muszáj volt. Gyakorlatilag 1-2 kategóriát kivételével sokkal erősebb a Parsons-Calderón duó. S még arra se lehet fogni, hogy esetleg keeper Favors, mert kamajnál nem lesz az (ha igen, akkor valamelyest oké a csere).
Szóval ez részemről vétó. De kérdezném a feleket a koncepcióról, hogy védjék meg a cserét. :D

Plusz menetrend is nagy különbség, úgyhogy semmi nem indokolja részemről, hogy átmenjen.
A sokkal erosebb az kicsit eros, FTM, REB, STL es BLK nekem jobb, FGM, PTS 3PTM, AST es TO meg kamajnak, es a szazalekokban sem kulonbozzunk sokat. Kb. csak az FTM, 3PTM, REB es AST kategoriakban van nagy kulonbseg, de azokban pont 2-2 az arany. Kamajnak gyenge a magas allomanya es Gasol serulesevel meg inkabb jol johet Favors. En is es Kamaj is abban javulunk amiben kell, statokban sincsenek nagy kulonbsegek, potencialban sem (sot Favorsot tobbre is tartok), szoval nem tudom mi volt a problema. Gondolom ha en javulok kevesebb kategoriaban mint kamaj akkor atmenne a csere, szoval varok kicsit amig Favors statjai kicsit emelkednek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.27. 09:57:07

Slither-kamaj cserénél sokat gondolkoztam, mert tényleg csak akkor vétózok ha valami nagyon nem tetszik, de így megint ránézve muszáj volt. Gyakorlatilag 1-2 kategóriát kivételével sokkal erősebb a Parsons-Calderón duó. S még arra se lehet fogni, hogy esetleg keeper Favors, mert kamajnál nem lesz az (ha igen, akkor valamelyest oké a csere).
Szóval ez részemről vétó. De kérdezném a feleket a koncepcióról, hogy védjék meg a cserét. :D

Plusz menetrend is nagy különbség, úgyhogy semmi nem indokolja részemről, hogy átmenjen.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.26. 19:30:27

Auction League: ütközések miatt Eric Gordon, Joe Johnson és Monroe is vihető, ha esetleg érdekel valakit.

Amúgy Bob, most nézem, hogy keeperben a három sérültemből kettőt neked "köszönhetek". :lol: Többet nem üzletelek veled... :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.11.26. 11:38:18

Cumbee írta: Game de sunyi vagy. :lol: A szívrohamot hoztad rám Marcussal. :mrgreen: (szerk.: Közben Lamb is hasít, szép felvételek voltak, lehet gondban leszek. :| )
Nem sunyiság volt, csak megvártam, hogy Bledsoe játszik-e :D Szerintem akkor kaptál volna szívrohamot, ha Burks helyett Nicholson-t húzom be FA-ról :mrgreen:

Amúgy kár, hogy Hayward ennyire gyenge volt vasárnap. Na mindegy, ezzel a 3 FA-val legalább azt elértem, hogy 3-9 helyett csak 4-7-1 lett, ami lehet, hogy számítani fog a végén.

NFL Fantasy: az utolsó PO-helyekért hatalmas csata lesz :) Mondjuk remek előjel, hogy már 3 hete csak szenved a csapatom...

PL Fantasy: jó forduló volt, alapból a 3 csatárom szerzett 44 pontot :P

NBA Auction: Ördit viszonylag simán vertem és ezen a héten is jó esélyem van T-Mac London ellen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.26. 09:48:45

kanty írta:fantasy karrierem egyik legsötétebb hete volt.
Küldtem neked szerelmes levelet. Nézd meg. Hátha attól jobb kedved lesz és tudunk miről beszélni. ;) Egyébként idén te sem vagy valami aktív itt a fórumon. :P Ejnye...

Bob! Akár a hétnek vége is lehet! 12-0. Viszont látásra. 8) :mrgreen: :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.26. 08:33:15

Kanter és Chalmers is megsérült... Nagyszerű. Így a két csapatomban összesen hat sérült van most.
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.26. 00:16:01

Bob megvert - akit mindig elverek -, Rose kiesett az egész szezonra, fantasy karrierem egyik legsötétebb hete volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.25. 23:19:37

neobarca írta:
Szerk: Bob, Green a végén csak nálad köt ki... :mrgreen:
Amíg nem vétózzátok meg :D Bár ez szerintem elég sima csere, sőt én érzésem szerint eléggé nagyvonalú ajánlatot tettem Greenért. Mindent elmond, hogy pl Bradley-re nagyobb szerep jut támadásban mint Greenre, de én bízok benne, még ha a vártnál gyengébben is teljesít. Stephenson meg all-around emberke nagyon fog nekem hiányozni, de muszáj volt ezt bevállalnom.

Héten neo az ellenfél, páratlan heteken bukok, úgyhogy ez várható, bár bízok abban, hogy most már csak Felton, aki maródi, bár ő is day to day, s a héten már játszik. Harris is végre pattogtatott a héten, igaz még csak 18 percet volt tegnap a pályán, Knight már játszik, de lábadozik, MCW nehezen indult be, majd a második meccsén hozott egy elég brutál meccset, úgyhogy kopp-kopp remélhetőleg összeáll a csapat és teljes haderővel tudok játszani.

Eazzy brékó, jelentkezz hogy mi van!!!!!
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.25. 18:25:18

neobarca írta:
varnagykrisztian írta:a megvétózott HARDEN-es trade-emmel mi lesz? :roll:
Ne kakilj be. Még nem lett megvétózva. Ha mejd nem áltod aktívnak a cserét ott a csapatod felett, akkor láthatod. Sztem amúgy át fog tudni menni ez a trade.
Amúgy a csapatod nem rossz. PO-ra mindenképpen esélyes. ;)
Köszi a biztató szavakat, lehet hogy gyerekes de egyébként nem is értem 33 évesen, leendő apaként (Noel a fogadott fiam......és imádom) hogy jelenthet JH13 nekem ennyit. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.25. 18:15:08

varnagykrisztian írta:a megvétózott HARDEN-es trade-emmel mi lesz? :roll:
Ne kakilj be. Még nem lett megvétózva. Ha majd nem látod aktívnak a cserét ott a csapatod felett, akkor lett megvétózva. Sztem amúgy át fog tudni menni ez a trade.
Amúgy a csapatod nem rossz. PO-ra mindenképpen esélyes. ;)

Szerk: Bob, Green a végén csak nálad köt ki... :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.11.25. 18:37:30-kor.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.25. 17:54:28

"EuroBarca Auction League"

A 4. héten megvertem a "mentorom" 8-4-re amit az előző "tulajnak" köszönhetek, nem az én érdemem ezért nem is vagyok rá büszke.FGM-ben és FTM-ben csúnyán kikaptam, viszont mindkét stat %-át nyertem, mondjuk PTS (-98) terén is csúnya verést kaptam.Írhatnátok pár sort hogy szerintetek az "örökölt" csapatommal kb. hol végezhetek az alapszakaszban?A véleményeteket előre is köszönöm, a megvétózott HARDEN-es trade-emmel mi lesz? :roll:

"EXTREME BALLERZ"

3-6-os vereség amit ugye az elbénázott draftomnak köszönhetek, nem sokon múlott hogy fordítva legyen a végeredmény mert FG%-ban (.002-vel), PTS (-8), BLK (-3) is csak kevéssel kaptam ki......tanulóévnek jó lesz ez, nektek is sokat köszönhetően jövőre már jártasabb és tapasztaltabb leszek.A héten maga az Ördöggel kell megmérkőznöm......pokoli lesz :mrgreen:
Xanthor
Capitá del Barça

2013.11.25. 17:45:47

kamaj írta:
Xanthor írta:Made, azzal tisztában vagy, hogy Julius Thomas valószínűleg nem játszik ma?
Kamaj, neked meg miért játszik a sérült Owen Daniels? Kicserélném én, de a másik TE-ed is sérült, a játékosaid közül meg én nem akarok senkit kitenni, mert senki se fölösleg azért . Plusz a Bengals D-t is játszatod a bye weekjén.
Cumbeenál is bye weekes D#.
Figyu, PO-ra akarok jó csapatot, Reed-et nem rakom ki azért, mert egy héten nem játszik, Daniels is okkal van nálam. Bengals D meg Bye week, de a Po-ra nagyszerű lesz, de ezekszerint Te tetted be a Titans D náalm, kemény max 10 pontért? Hogy jövő héten ki is rakjam??? Okkal van minden, lehet nem érti sok ember, de ez most belefér. Kérem vissza Boykint, mert nem véletlenül nem raktam ki. Ez nem fair, hogy AKTÍV játékostól dobsz ki valakit egy D-ért!!!
Visszacsináltam, hidd el nem rossz szándékból cseréltem, csak számomra kicsit érthetetlen volt, mert az első top 2-ért is harc van, amik ebben a PO rendszerben bye weeket eredményeznek azt hiszem ugye az 1. PO héten. Meg amikor Kanty nem állított vagy volt attól függetlenül IA játékos a csapatában szóltatok, hogy állítsak, nem tudtam, hogy nálatok most mi volt a helyzet.
Meg azt még hozzátenném azért, hogy most oké, hogy Kanty ellen játszottál, akinek már mindegy, és nem is ezen múlott (persze ezt előre nem lehetett tudni), de ha egy PO-ért harcoló csapat "kap" így egy győzelmet én kicsit igazságtalannak érezném vetélytársak helyében. Cumbeenál még benne is van ez, igaz ahhoz RG3-nak elég jó meccset kéne hoznia Gamenél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2013.11.25. 18:22:21-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.25. 11:39:24

Vége a 4. hétnek is. 8)

Keeper: 5-7-re kikaptam, de elégedett vagyok. Sokkal nagyobb verésre számítottam. Összességében meg vagyok elégedve a csapatom teljesítményével. Sullinger kifejezetten tetszik. Vasquez-McLemore végre éledezik, Hicksonnak meg jót tett McGee sérülése. Erős dupla duplás azóta. Gerald Green és Terrence Jones igazán jó FA picknek bizonyult. ;)
És végre Ryan Anderson is bevethető. 8) De jó lenne, ha Chandler is visszatérne már...
Jönnek a Zöldek! :mrgreen: Kemény összecsapásra számítok. Bob csapatai mumusnak számítanak nálam. Vereségre számítok, bár az előző hét alapján simán nyertem volna. 8)

Aukciós: Tragédia. 5-7. Úgy kaptam ki T-Mac barátomtól, hogy komoly nyerési esélyem egy percig sem volt. Anthony-DeRozan kettős kivételével nagyon nem voltam megelégedve a csapattal. Botrányosan alúl teljesített szinte mindenki. Meglepetésemre megmaradt a 2. helyem. Slither viszont kezd meglógni.
Knight visszatért. Kíváncsi vagyok meddig tart. :mrgreen: Ő azért minőségi erősítés lenne, ha megtalálja a formáját. Glen Davis FA picknek nagyon örülök. Viszont, hogy a túróba dobhattam Stuckeyt... #-o Na mind1.
Jön Cumbee. Ha ugyan olyanok lesznek a fiaim, mint előző héten, akkor nagy vereségbe fogok beleszaladni. Bízom benne, hogy nem így lesz. 8)

Jah egyébként Ördögnek csak érdeklődésképpen írtam Noah-Thompson körüli traderől. De ha már így alakult, akkor legyen. Asistokban eddig se osztottam szoroztam. :lol:

ESPN: Zsinórban 4W. Azért ez már nem rossz. És az 5.-re is komoly esély van. Tetszik a csapatom, nagyon is. Bárrr Deron-Felton-Kaman out. Azért a PG állományom így eléggé odalett így. :( Remélem, minél hamarabb visszatérnek, mert elkezdtem élvezni azt a ligát is. ;)

Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.25. 02:49:45

kamaj írta:
Xanthor írta:Made, azzal tisztában vagy, hogy Julius Thomas valószínűleg nem játszik ma?
Kamaj, neked meg miért játszik a sérült Owen Daniels? Kicserélném én, de a másik TE-ed is sérült, a játékosaid közül meg én nem akarok senkit kitenni, mert senki se fölösleg azért . Plusz a Bengals D-t is játszatod a bye weekjén.
Figyu, PO-ra akarok jó csapatot, Reed-et nem rakom ki azért, mert egy héten nem játszik, Daniels is okkal van nálam. Bengals D meg Bye week, de a Po-ra nagyszerű lesz, de ezekszerint Te tetted be a Titans D náalm, kemény max 10 pontért? Hogy jövő héten ki is rakjam??? Okkal van minden, lehet nem érti sok ember, de ez most belefér. Kérem vissza Boykint, mert nem véletlenül nem raktam ki. Ez nem fair, hogy AKTÍV játékostól dobsz ki valakit egy D-ért!!!
Így is VIP vagy, nekem csak a 4 pontos Colts védelem jutott.:D Mondjuk kb mind1, nekem már nem számít, Patterson amúgy sem pótolhatatlan veszteség. Viszont ha akartam volna én is vehettem volna fel védelmet. Ahogy pl vettem is volna, ha rosszul állok az első 2 időpont után, FA-n van a Broncos védelem, legrosszabb esetben pedig még a Washingtonhoz is nyúlhattam volna. De mondom mind1, esetemben lényegtelen, de ha mér versenyben lennék akkor azért most nem lennék boldog.:D

Game bazzeg de sunyi vagy. :lol: A szívrohamot hoztad rám Marcussal. :mrgreen: (szerk.: Közben Lamb is hasít, szép felvételek voltak, lehet gondban leszek. :| )

Amúgy tradekkel engem is kereshetnétek. Küldözgetek én is ide-oda, de egy idő után azért elfogy az ötlet.:D Beragadtam FA-val, szóval a 20 pont alatti játékosaimból csemegézgethettek. Igyekszem nyitott lenni, viszont egy az egyben csere kevésbé érdekel. Aukciósban is jöhetnek az ötletek, ott jöhet minden, de leginkább egy jól büntetőző jó magast keresnék. De bombázzatok mindennel.:D
kamaj
Capitá del Barça

2013.11.24. 23:49:43

Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.24. 23:22:18

Ez a vétó ez tényleg lehet érdekes, hozzáteszem még ha nagyon "kötekedő" is akarok lenni, akkor elvileg azt beszéltük a liga fele kellene vétózzon, de mivel ezt nem lehetett beállítani így 4 ember (keeperről beszélek). Mindegy én túltettem magam ezen, Eazzyt megkerestem megint, lehet írni ki lenne az én helyemben, meg ki nem, Ibakát nem tartom meg így se úgyse. Van egy atom pattanózó s blokkoló emberem, muszáj elcserélnem, mert ketten vannak a Clippsből. Szerintem sima csere volt, de tényleg túlbeszéltük, megyünk tovább. De szívesen venném már ha engem is megkeresnétek, szerintem bőven van kiből csemegézni a csapatomban, s én is szeretném ha picit rugalmasabb lenne a keret. Mondjuk van egy nagyon durva össze esküvéselméletem ezzel kapcsolatban, de ezt magamban tartom. :D

Viszont aukciósbanLakers0827-GT's terminators csere nálam sima vétó, ezt múltkor s kifejtettem miért.
GT's-Beugró az nálam so-so de én úgy vagyok vele, azt vétózom, amin nagyon fura, ezt még azt mondom szerintem ok.
Noah-Thompson szerintem ok.

ESPN-n mindig jó úgy veszteni, hogy amúgy a liga rohadt nagy részét verném a héten. :D Ez van, neotól is így kaptam ki, meg most Cumbeetól is így fogok, Butler sérülése picit rosszkor jött, abból a szempontból, hogy Csütörtökön bevethető lett volna, így 1 emberem ugrott, kár érte, de hosszú az idény s én reménykedek benne, hogy a Po-ot sikerül elérni.
1 dolgot sajnálok, hogy az agyam yahoora van beprogramozva, annyira megzavar fejben ez az IR lista, hogy hihetetlen. Nekem kellett 1 hónap míg rájöttem, sokkal jobban jártam volna ha Rondot megtartom max IR listára tettem, de nem mert az én agyamban mi volt??? Green több pontot fog hozni összességében mint Rondo, s csak foglalja a helyet. Green se teljesen az igazi, meg Rondot is buktam, igazi tökfilkó vagyok. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.24. 22:08:35

kedden/szerdán folytatodik a bl fantasy, senki ne feledje. legnagyobb örömünkre, az oroszok megint otthon játszanak, igy 17:45-kor zárul a bazár :? ilyenkor termeszetesen a 20:45-ős kezdőket még nem tudni, tuti h olyan peches leszek, hogy a fél csapatomat pihenetni fogják az edzők :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.24. 21:20:36

Slither írta:Jó, ha legalább a kezdőit rendesen beállíthatja, akkor jöhet. Írd be az email címét.
Nem akarunk ligán belüli vitát kirobbantani, szavazzátok meg mi legyen, azt biztosan garantálhatom hogy aktív lesz a "tökös".Ha minden oké:becskinoel@yahoo.com
Cumbee írta:Nem akarok megint én lenni a paraszt, de én leszek. Nálam nem az a feltétele a ligának, hogy legyek én, meg 20 csapat aki kezdőt állít. Krisztián is még nagyon az elején van a dolgoknak, kb az nem sok mindent tud még a fantasyról, akkor egy 13 éves kissráctól mit várunk? Nem hiszem, hogy ő az angol cikkeket fogja olvasgatni és azt sem, hogy hajnali 3-kor majd meccset néz. Annak meg, hogy majd Krisztián, (aki még maga sem ért hozzá) magyarázgatja neki, hogy mikor éppen mit csináljon végképp nincs értelme. Ennyi erővel dobjatok ide nekem is még 1-2 csapatot és akkor eljátszogatok magamban. Tényleg bocs, tuti tök jó fej a srác, de ettől függetlenül ez szerintem még nem neki való.
NO COMMENT. :-#
Slither írta:A nem hozzáértő, de aktív játékos sajnos még mindig jobb opció mint aki nem állít kezdőt és nem foglalkozik a csapatával.
Van benne igazság, ígérem próbálok "Cumbee"-nak megfelelni :mrgreen:
Slither írta:A tradet meg vétóztam, Krisztián csapata meccsenként kb. 1 FGM-t, 2 pontot, meg 4 asszisztot nyer összesen, a többi mind bukó (vagy egál közeli).
"Slither" ezt az jelenti hogy ugrott a HARDEN-es trade-em :roll:
Xanthor
Capitá del Barça

2013.11.24. 19:15:49

Made, azzal tisztában vagy, hogy Julius Thomas valószínűleg nem játszik ma?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.24. 18:09:53

Cumbee írta: Nem akarok megint én lenni a paraszt, de én leszek. Nálam nem az a feltétele a ligának, hogy legyek én, meg 20 csapat aki kezdőt állít. Krisztián is még nagyon az elején van a dolgoknak, kb az nem sok mindent tud még a fantasyról, akkor egy 13 éves kissráctól mit várunk? Nem hiszem, hogy ő az angol cikkeket fogja olvasgatni és azt sem, hogy hajnali 3-kor majd meccset néz. Annak meg, hogy majd Krisztián, (aki még maga sem ért hozzá) magyarázgatja neki, hogy mikor éppen mit csináljon végképp nincs értelme. Ennyi erővel dobjatok ide nekem is még 1-2 csapatot és akkor eljátszogatok magamban. Tényleg bocs, tuti tök jó fej a srác, de ettől függetlenül ez szerintem még nem neki való.
A nem hozzáértő, de aktív játékos sajnos még mindig jobb opció mint aki nem állít kezdőt és nem foglalkozik a csapatával.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.24. 17:15:23

Slither írta:
varnagykrisztian írta:
Slither írta:Van üresedés, de csak akkor adnám oda ha rendesen foglalkozna vele, és vmennyire követi az NBA-t.
Magyarázgatom neki, lelkes, tanulmányozza a meccseket és játékosokat, te döntesz, te vagy a főnök. :D

Gareth Tello belementem a trade-edbe......a szívemre hallgattam :mrgreen:
Jó, ha legalább a kezdőit rendesen beállíthatja, akkor jöhet. Írd be az email címét.

A tradet meg vétóztam, Krisztián csapata meccsenként kb. 1 FGM-t, 2 pontot, meg 4 asszisztot nyer összesen, a többi mind bukó (vagy egál közeli).
Nem akarok megint én lenni a paraszt, de én leszek. Nálam nem az a feltétele a ligának, hogy legyek én, meg 20 csapat aki kezdőt állít. Krisztián is még nagyon az elején van a dolgoknak, kb az nem sok mindent tud még a fantasyról, akkor egy 13 éves kissráctól mit várunk? Nem hiszem, hogy ő az angol cikkeket fogja olvasgatni és azt sem, hogy hajnali 3-kor majd meccset néz. Annak meg, hogy majd Krisztián, (aki még maga sem ért hozzá) magyarázgatja neki, hogy mikor éppen mit csináljon végképp nincs értelme. Ennyi erővel dobjatok ide nekem is még 1-2 csapatot és akkor eljátszogatok magamban. Tényleg bocs, tuti tök jó fej a srác, de ettől függetlenül ez szerintem még nem neki való.

Cserék: Ki mi alapján vétóz? Tavaly is nyavalyogtam már ez miatt, de ennek így semmi értelme. Teljesen random az egész. A Bob-Easy csere tök simán meg lett vétózva, ami bár kissé fura volt (mondjuk úgy, hogy szívesen lettem volna Bob helyében) de a számok alapján simán védhető volt, az meg már mindenkinek a saját dolga, hogy egyébként kit preferál. Ehhez képest most simában átmegy a 2 csere, amiből az újabb is elég érthetetlen, a régebbi meg egyenesen egy vicc. Jamal és Gordon is jobb, mint a másik oldali kettőből bármelyik. Az milyen csere, hogy 2 közepes játékost adok két rossz játékosért? A másiknál meg Krisztián odaadja a fél csapatát csak azért mert szerelmes Hardenbe? Nem értem. Azt meg pláne nem, hogy miért nem ment rájuk egyből a vétó, amikor keeperbe ennél sokkal simább cserék lettek 1-2 óra alatt visszadobva. Értem én, hogy az aukciós kevésbé fontos, de ha előre mondjátok, hogy csak bohóckodni akartok abban a ligában, akkor nem jelentkezek oda, mert ennek így nincs értelme. Szerintem.

Amúgy: Elég izgalmas hetem van mindhárom NBA ligában. ESPN-en nagyon szoros eddig, a mai teljesítmények döntenek majd, szerencsére kicsit több emberem játszik ma, de még semmi sem dőlt el.
Sima: Hét közepén még volt olyan nap, amikor eléggé vezettem, mostanra viszont 6-6. Hét elején azt hittem, hogy nagyon ki fogok kapni, szóval annyira ez így nem is rossz, persze jó lenne nyerni és ha lehet minél több ponttal.
Keeper: Game mindent megtesz a győzelem érdekében, még egy 2. jinxtől sem riadt vissza.:D Itt vezetek és még mákom is van, mert itt is több emberem játszik majd, viszont elég szorosak a kategóriák. Azért bízom benne, hogy behúzom a hetet, ami elég biztató lenne, ha azt nézem, hogy Bledsoe az egész hetet kihagyta és pl Curryt is betettem több meccsre a csapatomba más játékos kárára, aztán végül nem is játszott. (Ez a folyamatos 4:30-as kezdés a GSW-nél nem túl szerencsés.)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.24. 16:16:59

varnagykrisztian írta:
Slither írta:Van üresedés, de csak akkor adnám oda ha rendesen foglalkozna vele, és vmennyire követi az NBA-t.
Magyarázgatom neki, lelkes, tanulmányozza a meccseket és játékosokat, te döntesz, te vagy a főnök. :D

Jó, ha legalább a kezdőit rendesen beállíthatja, akkor jöhet. Írd be az email címét.

A tradet meg vétóztam, Krisztián csapata meccsenként kb. 1 FGM-t, 2 pontot, meg 4 asszisztot nyer összesen, a többi mind bukó (vagy egál közeli).
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.23. 23:46:57

Rose meniscus szakadás, kb. ezzel vége is a szezonomnak. Kobe, Harris, Rose.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.23. 21:26:12

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.23. 15:07:12

Game90 írta:Cumbee, simán megversz a héten.
Én is pont most reggel nézegettem a matchupot. :D

Ki nyeri az NBA Keeper League idei szezonját?

Cumbee Lamantines 1,65
OFWGKTA 2,43
Dream Team 2,86
NBAiley 3,66

:D
Válasz küldése