Slither írta:varnagykrisztian írta:Slither írta:Van üresedés, de csak akkor adnám oda ha rendesen foglalkozna vele, és vmennyire követi az NBA-t.
Magyarázgatom neki, lelkes, tanulmányozza a meccseket és játékosokat, te döntesz, te vagy a főnök.
Gareth Tello belementem a trade-edbe......a szívemre hallgattam

Jó, ha legalább a kezdőit rendesen beállíthatja, akkor jöhet. Írd be az email címét.
A tradet meg vétóztam, Krisztián csapata meccsenként kb. 1 FGM-t, 2 pontot, meg 4 asszisztot nyer összesen, a többi mind bukó (vagy egál közeli).
Nem akarok megint én lenni a paraszt, de én leszek. Nálam nem az a feltétele a ligának, hogy legyek én, meg 20 csapat aki kezdőt állít. Krisztián is még nagyon az elején van a dolgoknak, kb az nem sok mindent tud még a fantasyról, akkor egy 13 éves kissráctól mit várunk? Nem hiszem, hogy ő az angol cikkeket fogja olvasgatni és azt sem, hogy hajnali 3-kor majd meccset néz. Annak meg, hogy majd Krisztián, (aki még maga sem ért hozzá) magyarázgatja neki, hogy mikor éppen mit csináljon végképp nincs értelme. Ennyi erővel dobjatok ide nekem is még 1-2 csapatot és akkor eljátszogatok magamban. Tényleg bocs, tuti tök jó fej a srác, de ettől függetlenül ez szerintem még nem neki való.
Cserék: Ki mi alapján vétóz? Tavaly is nyavalyogtam már ez miatt, de ennek így semmi értelme. Teljesen random az egész. A Bob-Easy csere tök simán meg lett vétózva, ami bár kissé fura volt (mondjuk úgy, hogy szívesen lettem volna Bob helyében) de a számok alapján simán védhető volt, az meg már mindenkinek a saját dolga, hogy egyébként kit preferál. Ehhez képest most simában átmegy a 2 csere, amiből az újabb is elég érthetetlen, a régebbi meg egyenesen egy vicc. Jamal és Gordon is jobb, mint a másik oldali kettőből bármelyik. Az milyen csere, hogy 2 közepes játékost adok két rossz játékosért? A másiknál meg Krisztián odaadja a fél csapatát csak azért mert szerelmes Hardenbe? Nem értem. Azt meg pláne nem, hogy miért nem ment rájuk egyből a vétó, amikor keeperbe ennél sokkal simább cserék lettek 1-2 óra alatt visszadobva. Értem én, hogy az aukciós kevésbé fontos, de ha előre mondjátok, hogy csak bohóckodni akartok abban a ligában, akkor nem jelentkezek oda, mert ennek így nincs értelme. Szerintem.
Amúgy: Elég izgalmas hetem van mindhárom NBA ligában. ESPN-en nagyon szoros eddig, a mai teljesítmények döntenek majd, szerencsére kicsit több emberem játszik ma, de még semmi sem dőlt el.
Sima: Hét közepén még volt olyan nap, amikor eléggé vezettem, mostanra viszont 6-6. Hét elején azt hittem, hogy nagyon ki fogok kapni, szóval annyira ez így nem is rossz, persze jó lenne nyerni és ha lehet minél több ponttal.
Keeper: Game mindent megtesz a győzelem érdekében, még egy 2. jinxtől sem riadt vissza.

Itt vezetek és még mákom is van, mert itt is több emberem játszik majd, viszont elég szorosak a kategóriák. Azért bízom benne, hogy behúzom a hetet, ami elég biztató lenne, ha azt nézem, hogy Bledsoe az egész hetet kihagyta és pl Curryt is betettem több meccsre a csapatomba más játékos kárára, aztán végül nem is játszott. (Ez a folyamatos 4:30-as kezdés a GSW-nél nem túl szerencsés.)