Eazzy írta:Fantasy szempontból a lehető legrosszabb taktika ez tökéletesen igaz. De hogy az érdektelenségtől eljutok a valamennyire még nézegetem is szituig, ahhoz jó

Jövőévre nem igen gondolok.
Nem akarok beledumálni, hisz eleve feketelistás vagyok nálad, (bár szerintem jogtalanul) de nem értem, hogy mi a túrónak játszol akkor egyáltalán, ha ennyire nem érdekel se most se jövőre.
Tök jó kis csapatod volt, amivel sztem simán lehet kezdeni valamit. Totál PO esélyes. Nem értem miért dobod be a törülközőt 3 hét után. Az én kuka tök utolsó csapatommal is lelkesen agyalok meg állítgatok minden nap. Ez a keeper tudtuk, hogy nem 1 évre szól.
Bobnak gratulálok, hogy véghezvitte ezt a cserét, nem is ellene szól, de így aránytalanul megerősödik, csak azért, mert valaki nem veszi komolyan ezt az egészet. Ezt csak azért érzem igazságtalannak, mert mások viszont igen és fontos nekik.
Ha téged tényleg jobban érdekel az NFL és az NBA meg hidegen hagy, akkor jobb lenne, ha átadnád a csapatodat egy lelkes "managernek". Tuti lenne rá jelentkező. Tudom 1x már felajánlottad és köztük én voltam az egyik leghangosabb, aki ellene kampányolt, de az ilyen zsák szotyis cserék szórják a szememet. (nem vétóztam) Az én totál korrekt cseréimet meg szemrebbenés nélkül rejecteled. Mind1, sajnálnám, ha tényleg nem érdekelne már ez az egész, de akkor ne „csesszed” el mások játékát. A keeper sztem sokkal komolyabb liga mint a sima. Ennek tükrében több komolyságot is igényel.
Ha valaki nem ért velem egyet elfogadom. Ezek az én érzéseim/véleményem amiket ki merek mondani.
Keeper:
Meslija, lassan 5 napja bent van a csereajánlat. Valamit válaszolj rá kérlek, hogy tudjam van e értelme foglalkozni a dologgal.
Aukciós:
GT! Írtam neked, majd kukkants rá. Tanácstalan vagyok az ajánlatoddal kapcsolatban.
Varnagykrisztian! Neked is írtam. Sztem lenne értelme ötletelgetni.
Egyébként ha minden igaz, Al és Knight is játszik ma. Jó lenne már, ha végre lenne 1 hetem úgy, hogy mindenki egészséges.

6-6 idáig. Nem gondoltam volna, hogy Greg barátom ennyire megnehezíti a héten a dolgomat…