Első gondolatom: nem merjük már elvinni! Végre van egy normális, sokoldalú hátvédünk a White Hart Lane-en!csababarca írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/v ... ro-2880829
Vertonghen mint opció,túl szép ahhoz hogy igaz legyen.

Második gondolatom: mekkora lenne már.

Az egyetlen gond az, hogy Levy rendesen megkérné az árát. A cikkben 25 millióról írnak, ez szerintem nevetséges.

Barcelona plan to sign 4 players ahead of next season: two goalkeepers (possibly Ter Stegen and Reina), a defender and a midfielder. [md]
Two goalkeepers, oké. Ter Stegen jöhet, Reina jöhet második számúnak.
A defender, hát... Nem is tudom. Igazság szerint én nagyon bízom Bagnackban a B-ből, és azon gondolkodtam múltkor, hogy Puyol visszavonulásáig szép lassan őt kellene beépíteni a nagycsapatba Bartráék mellé talán... De nem valószínű, hogy a klub ezt a megoldást fogja választani, és végül is valahol lehet, hogy jobb, ha igazolunk egy tapasztaltabb, de Mascheranóéknál azért fiatalabb bekket, a fent említett belga tökéletes lenne.
A midfielder, hmm... Mondjuk itt kérdés, hogy milyen középpályásra gondolnak, egy védekezőre, aki Song helyére jöhet, ha a kameruni mégis úgy dönt, hogy távozik, vagy egy támadóra, aki Xavi pótlására lesz hivatott. Utóbbi esetben egyszerűen nem tudnám hova tenni az álláspontomat.