Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt benéztem rendesen. Nem taktika volt, csak simán nem vettem észre, hogy DeRozan játszik. Eddig ez a hét elég nagy oboa, még a végén megversz.Bob_Marley írta:
kanty is bent hagyta Wade-t, kirakta DeRozant, 33 pontja bánta.
Mikor utoljára átnéztem a dolgokat, akkor még semmit sem írtak erről, csak most reggel láttam.Bob_Marley írta:Hát ezért linkeltem azt a sok csiripelős embert?Ezt már tegnap is lehetett tudni estefele, hogy Young nem lesz. Persze tudom nem lehet mindig ezzel foglalkozni, én is volt hogy bent hagytam valakit aznapra, mert nem volt időm elolvasni, hogy játszik vagy sem.
Hát ezért linkeltem azt a sok csiripelős embert?Gareth Tello írta:De jó, Thad Young nem játszott (personal reasons, hmm), de a kezdőmben bent volt, miközben a padon Pachulia majdnem összehozott egy dupla-duplát.![]()
Rendben, megpróbálok majd összehozni valamit megint.varnagykrisztian írta:Gareth Tello, találj ki valami trade-t ami nekem is megéri mert vérzik a szívem a szakállas barátom hiánya miatt.KÖSZI![]()
A kis hamis.Cumbee írta:[
ESPN-en első nap Bob elhúzott, de tegnap már begyújtottam a rakétákat. Innentől meg sem állok.
Persze helyette mi?Game90 írta:Cumbee, jinxelés helyett inkább woodoozok, Lou, Bledsoe, Steph Curry...![]()
Amúgy az FT% kabaré, 62,9 ill. 57,1%...
NFL-ben is összejött.Bob_Marley írta: Aukciós, Game túl könnyű volt.Majd legközelebb papa talán szorosabb lesz.
(NFL-ben is elkapnálak, akkor lenne teljes a hét.
)
Fixed.neobarca írta:az állandóan sérült Varejao
Rohadt életbe, először Point Guard-ra gondoltam, de aztán leesett, hogy Paul GeorgeCumbee írta:A fizikai potenciálját és a képességeit a mai napig megveszem, tartom, hogy majdnem PG szintű játékos
Te viszont álatkodni fogsz, minden játékosod rohadt jó lesz és péppé versz majd.
Na ezt védd ki.![]()
Nem azt irtam hogy szelsoseges, csak azt hogy sztem a masik fel szamara elonytelenebb.neobarca írta:Sztem meg nincs ezzel gond. Bevállalom az állandóa sérült Al-t és egy szutykot a dupla dupla közeli Varejaoért és a mindig potenciál Evansért. Sztem abszolút nem szélsőséges a cserénk...Slither írta:Sztem nem tul elonyos a csere az Auction Leagueben T-Mac csapatanak.
A standart az sima hagyományos, ha jól tudom. Az auction az aukciós. Ilyen a mi ligánk is, amibe "beugrottál". Itt annyi a lényeg, hogy volt 200$-unk. Mindenki bedobált 1-1 játékos szépen sorban és lehetett licitálni rá. Az vitte el a csapatába, aki a leglöbbet adta érte. Persze szűkös volt a keret, szal okosan kellett bánni a lóvével. Ennyi a lényeg.varnagykrisztian írta:Sziasztok, mi a különbség a standard és a auctions draft közöttPróbáltam utána nézni......eredménytelenül
Sztem meg nincs ezzel gond. Bevállalom az állandóa sérült Al-t és egy szutykot a dupla dupla közeli Varejaoért és a mindig potenciál Evansért. Sztem abszolút nem szélsőséges a cserénk...Slither írta:Sztem nem tul elonyos a csere az Auction Leagueben T-Mac csapatanak.
Én kb 2 hete tolom. Ha jól tudom GT otthon van benne. Nekem is lenne egy kérdésem. Miért van az, hogy ha szintet váltok, akkor a játékosaim visszaesnek? mármint 1 csillagot kb mindenki vesztett. még az ilyen 19éves gyerekeim esetében is. Ez normális?mekkora írta:hello
játszik valami a teop eleven football managgerel,aminek Mourinho reklámarca ?
Pár tipp kéne, most kezdtem el. az igazolás terén pl nem vok jó, alig van tokenem, senkit nem tok leigazolni, mások mindig elviszik előlem a játékosokat.
Jogos, szívtam is miattuk előző héten amikor csak 2 meccset játszottak. Amúgy annyi, hogy én csak Dragicot draftoltam, a másik 2 FA játékos. A különbség, hogy a a drafton te választod ki, hogy kit szeretnél a csapatodba, utána az FA piacról pedig már nem válogatsz, aki segíteni tud, azt viszed.varnagykrisztian írta: Egyébként neked is van a Phoenix-ből 3 játékosod......ezt csak poénból írtam![]()
Nekem is eszembe jutott már, csak gondoltam adok még egy kis időt Leonardnak, mielőtt megemlítem, hátha...Game90 írta:Amúgy Cumbee! Idáig 1-1, Kevin Martin-ba nagyon beletrafáltál, az a 18 pontos átlag bőven meglehet (bár az az 56%-os tripla tarthatatlan), viszont Leonard-ban meg nekem van igazam eddig
Még jó, hogy nem jinxelsz.Game90 írta: Múlt heti statok alapján 6-6![]()
Nem jinx, de már látom a szemeim előtt, hogy az én játékosaim hozzák majd a rosszabbnál rosszabb meccseket, miközben Cumbee-nál Jordan Hill-nek 15 lepattanós, Kevin Martin-nak meg 30 pontos meccsei lesznek majd.
Nem véletlen.Bob_Marley írta:Én továbbra is ugyanazzal a gonddal küzdök, de cserélni meg nem akar velem senki...
Pedig így a kihívás. És van potenciál a csapatban. Nincs vesztenivalód! Sztem gondold meg!socio66 írta:Köszi, de így utólag már nem vennék át csapatot, így nem lenne az igazi.