varnagykrisztian írta:
Egyébként neked is van a Phoenix-ből 3 játékosod......ezt csak poénból írtam
Jogos, szívtam is miattuk előző héten amikor csak 2 meccset játszottak. Amúgy annyi, hogy én csak Dragicot draftoltam, a másik 2 FA játékos. A különbség, hogy a a drafton te választod ki, hogy kit szeretnél a csapatodba, utána az FA piacról pedig már nem válogatsz, aki segíteni tud, azt viszed.
Game90 írta:Amúgy Cumbee! Idáig 1-1, Kevin Martin-ba nagyon beletrafáltál, az a 18 pontos átlag bőven meglehet (bár az az 56%-os tripla tarthatatlan), viszont Leonard-ban meg nekem van igazam eddig

Nekem is eszembe jutott már, csak gondoltam adok még egy kis időt Leonardnak, mielőtt megemlítem, hátha...

Martint egyszerűen nagyon éreztem, nála magabiztosabb nem sok játékosnál voltam eddig. Valahogy nálam fejben nagyon beleillett a csapatba. Persze ennyit azért én sem vártam tőle egy igen hasznos kiegészítő helyett, konkrétan húzóember lett a csapatomban, ami igen kellemes meglepetés. Más kérdés, hogy a hatékonyság tényleg tarthatatlan, de a volumennel szerencsére úgy tűnik, hogy nem lesz gond.
Leonardal kapcsolatban már kicsit más a helyzet, már anno is írtam, hogy vele kapcsolatban már kevésbé vagyok magabiztos, inkább csak felültem a bandwagonra. A fizikai potenciálját és a képességeit a mai napig megveszem, tartom, hogy majdnem PG szintű játékos, ha a képességeit nézzük. Más kérdés, hogy az NBA 2 dologról szól, a képességek és a lehetőségek Nála még a 2. hiányzik egyelőre, Pop szokásos módon [auto_cenzúra] megbabrálta a csapatot idén is, de látok rá esélyt, hogy az év folyamán folyamatosan előtérbe fog kerülni ő is. Ha máshogy nem az idősebbek 1-1 hosszabb kihagyása következtében. Szóval én még őt sem temetem, de az tény, hogy egyelőre nem sokat mutat, de az esetében ez egyelőre nem zavar. Ha csak 1 első körösöm lett volna, akkor lehet mást, biztosabbat viszek, de miután Boogie leesett, a 2. első körös pickem full upside pick volt. Kíváncsi vagyok, hogy megtérül-e hazardírozás. (Amúgy anno olvastam azt a kommented ahol pár nevet felsoroltál helyette, csak végül elfelejtettem reagálni. Az 5-6 emberből 3-4-et valami miatt simán ki tudtam zárni, 1-2 olyan volt, akit egyébként fontolóra vennék helyette, ha most kéne draftolnom.
Game90 írta:
Múlt heti statok alapján 6-6
Nem jinx, de már látom a szemeim előtt, hogy az én játékosaim hozzák majd a rosszabbnál rosszabb meccseket, miközben Cumbee-nál Jordan Hill-nek 15 lepattanós, Kevin Martin-nak meg 30 pontos meccsei lesznek majd.
Még jó, hogy nem jinxelsz.

Amúgy elég tré a sorsolásom, Hill és Davis is csak 2 meccset játszik a héten, így magas poszton kicsit vékony leszek.
Te viszont álatkodni fogsz, minden játékosod rohadt jó lesz és péppé versz majd.
Na ezt védd ki.