Ez is bizonyítja Didier sokoldalúságát.visca el barca írta:drogba jöhetne kapusnak is![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hgZuiqD1hAo" target="_blank

Közben most olvasom, hogy olasz lapok szerint a Juve is tárgyal a Gladbachhal Ter Stegen ügyében...

Ez is bizonyítja Didier sokoldalúságát.visca el barca írta:drogba jöhetne kapusnak is![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hgZuiqD1hAo" target="_blank
drogba jöhetne kapusnak isGareth Tello írta:A SPORT szerint Tata tényleg szeretne egy Larsson-féle középcsatárt igazolni a nyáron, a három jelölt Klose, Drogba és Berbatov.
Az öltözőket tisztán tartani, meg a szerelést vinni jó lenne...zola8787 írta:Örülnék neki én isneobarca írta:En egy ilyen "Larsson-ként" elnézegetném nálunk:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... er-2295811
Hamarabb is hozhattuk volna, ha jól tudom az egyik szurkoló feltette egy vatera féle oldalra elég olcsón
Örülnék neki én isneobarca írta:En egy ilyen "Larsson-ként" elnézegetném nálunk:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... er-2295811
Ne haragudj, de amikor ilyen nevek is felmerülnek, mint Samaras vagy Diego Milito (vagy Depay), elég nevetséges egy Reus-t felhozni. Akkor már inkább az a botlábú Lewandowski...Gareth Tello írta:The agent of Dortmund winger Marco Reus (24) has contacted Barcelona to tell them the German is willing to join. His buyout fee is 35M. [e3]
![]()
Elfogult vagyok vele szemben, úgyhogy inkább nem is kommentálom a dolgot.
az egy bizonyított tény, hogy az egyik jobb a másiknál. az, meg hogy hogy tud integrálódni csak feltevés, mert amíg nincs itt ez nem fog kiderülni. mellesleg a kutyát nem érdekli rajtad kívül ez az integrálódás dolog. védjen jól és kész. majd integrálódik a bl megnyerése után banketten...Bob_Marley írta:Senkit nem érdekel xy jobb vagy a másik
Azért Diego Milito neve jobban csengene a csapatban, vagy Etonak, mint Samarasnak.messideco írta:Samaras neve is felmerült a spanyol sajtóban, mivel nyáron lejár a szerződése a Celticnél. Nem lenne rossz, én őt favorizálom.
Iraizioznak 15-ig van szerződése, jelenleg 32 éves, akkor 34 lesz, cserekapusnak ideális lenne.
A kezdőkapus poziciójában Ter Stegen a voksom, egyértelmű.
Az a baj, hogy sokan csak a kihagyott helyzetekre emlékeznek, pedig a védelmünk volt botrány...(hogy pontosabb legyek a csapatvédekezés). Az összes PEZ cukorkámat feltenném arra, hogy ha lett volna Neymar ugyanúgy kikaptunk volna mind a Bayerntől, mind a Realtól.Rivaldo11 írta: Nem megyek bele a Tello, Pedro vs Neymar összehasonlításba, de ha szerinted logikátlan döntés volt idehozni a brazilt, nem tudom mit néztél tavaly. Barca meccset nem, az biztos.
A tartalom is gáz, de hogy ráadásul nem is érted, mi a humor tárgya, az még rosszabb. Nem megyek bele a Tello, Pedro vs Neymar összehasonlításba, de ha szerinted logikátlan döntés volt idehozni a brazilt, nem tudom mit néztél tavaly. Barca meccset nem, az biztos.Bob_Marley írta: Ezt már múltkor se értettem mi a humor tárgya, mikor szóba került és ezt írtam. Igen itt van Te4llo és Pedro is ezért is felesleges támadót igazolni, hova minek, miért. S pl Neymarral kapcsolatban is ezt írtam kiadtunk 57 milliót oda, ahova nem volt égető igazolni, tudom a reklám meg már visszahozta az árát, meg az amúgy értékmérő (what...?) facebookon x emberből most már 5x kedveli és stb, csak attól még logikátlan volt.
Hát, azért ők sem igazán fiatalok... Mint tudjuk, 25-26 éves korában már minden futballista kezd kiöregedni és gyengülni, ez pedig rosszabb teljesítménnyel jár. Na most egy 16-17 éves játékosnak maximum 9 éve lenne itt... Ez kevés.bence-barca írta:Túl idős. Én most az u17es VBt nyerő nigériai válogatottból szemezgetnék.
most a neymarral szembeni véleményedet hagyjuk, szerencsére rohadt kevesen látjátok ilyen rosszul a srác helyzetét, de hogy még reinát is idehoznád.S szerintem Reina sem lenne rossz opció, ha nem sikerülne mondjuk a belga, egy tapasztalt spanyol kapus, hazai kapus, aki jól ismeri a társakat egy logikus döntés lenne.
Túl idős. Én most az u17es VBt nyerő nigériai válogatottból szemezgetnék.messideco írta:Most, hogy Iniesta a Manchesterbe, míg Messi egyik adidias-csapatba igazol, nem kellene elgondolkozni a pótlásukról? Depay oké, de Iniesta helyett jöhetne Adam Maher nem?