bence-barca írta:
Egyébként én inkább Reusra voksolnék, lehet mondani, h Kun tud szélen játszani, de már töke ki van az embernek az itt meghanyatlott csatárokkal, akiket szélre erőltetnek.
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni.
Reusnak kedvelem a játékát, de Pedronak úgysem adják ki az útját a német pedig nem hiszem hogy annyival többet tudna adni mint Alexis, sőt. Gólokban biztos nem, a chilei mezőnyjátékával pedig amúgy sincs gond. Szóval feleslegesnek tartom 35 millióért (ha egyáltalán annyiért el lehet hozni) idehozni úgy, hogy a szélre van egy Neymar/Alexis/Pedro (+Tello) triónk és még ott van Deulofeu (bár, ha ilyeneket nyilatkozik nem biztos hogy szívessen fogják látni), aki ha minden igaz végre kapni fogja a játékperceket, ráadásul Messi is többet járogat már ki a kezdeti pozíciójába.
Amúgyis sokadrangú kérdésnek tartom támadó érkezését. Kapust mindenképpen kell hozni, ami reméljük a Ter Stegen-Courtois duó egyikéből fog kikerülni. Az utóbbinak jobban örülnék és ha minden igaz nem vágyik vissza Londonba, a szerződését sem akarja meghosszabbítani, abban meg nem vagyok biztos, hogy még egy évet szeretne kölcsönbe menni. Szerintem az Atleticoval leszünk majd harcban nyáron. Viszont a belga drágább lenne, szóval nem fakadok sírva ha a német érkezik. Reinat szvsz vészmegoldásra szánták, ha Valdes lelépett volna. De lehet, hogy jön majd Pinto helyére, mert ha jól tudom lejár a szerződése és új kontraktus nem született.
Amellett újra terítéken lesz a védőkérdés. Nagyon jó hogy Bartra képes volt beépülni a csapatba, de sajnos a Kapitánnyal jövőre már nem lehet számolni. Középre kelleni fog valaki, Hummelsről egyre többet cikkeznek, örülnék ha érkezne.
Még a középpálya rendbetételét is fontosabbnak tartom, mint Reust vagy Kunt. Vagy sikerül házon belül megoldani Robertoval esetleg Rafinhaval vagy rá kellene menni Gündöganra. Valaki biztos elfogja vinni a német-törököt, jó lenne ha mi lennénk azok. Ez viszont nem lesz könnyű, mert kérők vannak (a Reallal van is valami szóbeli megállapodás). Az ára biztos az egekben lesz, ahogy Hummelsé is. A Dortmundtól már elment Götze, nagy valószínűség szerint Lewa szintén lép, esélyes Gündögan is a távozásra. Nem fogja csak úgy engedni a Dortmund, hogy lerabolják.