visca el barca írta:agüero nem mindig középen tolja (mondjuk mostanaban igen), régebben azért sokat játszott a bal oldalon is, de mivel jobb lábas, gondolom a jobboson sem jönne zavarba. szóval azért nem annyira klasszikus középső játékos mint falcao vagy zlatan.
vmelyik nap olvastam, hogy reusnak meg 35 millás kivásrlási ára van, vmelyiket biztos elhoznám pedro helyére (inkább az argentint, sokkal nagyobb spíler mint reus, meg jobban is illene ide)
Reus 35-ért ajándék lenne, én azonnal hoznám, egyébként is álmodozom már egy ideje arról, hogy leigazoljuk a németet.

Agüero sem lenne rossz, de egyrészt minimum egy tízessel drágább lenne, másrészt talán nehezebb lenne megtalálni a helyét a csapaton belül.
Arról meg ne is álmodozz, hogy Pedrónak kiadják az útját. Viszont azt el tudom képzelni, hogy Tello távozik (bármennyire is kedvelem, annak nincs értelme, hogy még hosszú évekig játsszon is ötödik-hatodik számú támadóként), Reus vagy Kun jön, Pedro pedig ötödik számú csatár lesz Messi, Neymar, Alexis és Reus/Agüero mögött.
(És akkor Deulofeuról még nem is beszéltünk.

)
Ráadásul, mint tudjuk, van egy olyan katalán város, hogy Reus, szóval csak annyi lesz a dolgunk, hogy leigazoljuk Marcót, megváltoztatjuk a keresztnevét Marc-ra, aztán máris saját nevelésű katalán lesz belőle.
A kapuskérdés nálam már leegyszerűsödött arra a szintre, hogy vagy Ter Stegen, vagy Courtois. Akármelyik jön, maximálisan elégedett leszek.