Bob_Marley írta:Én azt nem értem, hogy ha tudok valamit, s megkérdezték, akkor miért nem írom le a választ? Szerinted elvárható, hogy mindenki tudjon mindent? Meg ez a 3 mp alatt megnézhetné, s ha nem tudja hol kell megnézni??
http://lmgtfy.com/?q=NBA+fantasy
Vagy:
http://lmgtfy.com/?q=NBA+fantasy+le%C3%ADr%C3%A1s" target="_blank
Vagy ezeknek bármilyen változata. Én úgy érzem, hogy viszonylag segítőkész szoktam lenni itt fórumon, de szerintem különbség van a között, hogy valaki elakadt valahol, vagy nem tud valamit és a között, hogy valaki szimplán csak lusta és nem is hajlandó időt szánni arra, hogy utána nézzen a dolgoknak, inkább itt kérdezi meg, mert neki azzal nincs melója, az nekem nem jön be. Elhiszem, hogy [auto_cenzúra], ha valaki semmilyen szinten nem tud angolul, nekem is német volt az első idegen nyelvem, így az angolhoz tök kuka voltam még régebben, de számítógépes játékokkal mégis tudtam játszani,(ahogy minden más gyerek is) mert ha nem is értettem, kipróbálgattam a dolgokat. Manapság ráadásul már be is jött az életünkbe ez a Google nevezetű izé, ahol egyrészt tudsz magyar oldalakat keresni, másrészt van egy új fordító funkciója, ami bár nem tökéletes, de ki tudja húzni az embert a bajból.(Amúgy ha egy oldal címét másolod be a boxba, akkor az egész oldalt le fogja fordítani neked.)
És(el nem kezdünk mondatot:D) tényleg nem Krisztiánt szeretném megbántani, tök jó volt eddig is ez a fórum, hogy aktívak voltunk és ment a segítségnyújtás egymásnak, remélem ez marad is így, de különbség van a között, hogy segítek valakinek, meg a között, hogy step by step leírást adok egy dologról és gyakorlatilag én játszok helyette.
Sziasztok.Ha nem akarok mondjuk belemerülni nagyon egy draftba és a "nomination queue" behúzogatom a leigazolni kívánt játékost és autobid-et nyomok és nem licitál rá senki akkor az hozzám kerül

Az ilyen kérdéssel pl én nem nagyon tudok mit kezdeni. Krisztián. Ha még arra sem akarsz időt szánni, hogy végigcsináld a szezon legjobb részét, ez alól is kibúvót keresel, akkor mit vársz a játéktól? Az angol tudásod hiánya miatt év közben így is nagyon nagy hátrányban vagy, mert amíg te elolvasol 5-6 db 1-2 napos kishírt a kezdö5-ön, addig az itteni fórum aktívabb tagjai napi szinten 10* ennyi friss játékosinfót dolgoznak fel. Az pedig, hogy a társaid sokkal naprakészebbek, ki is ütközik 1-1 szezon alatt.
(Ezért egyébként ajánlom figyelmedbe
EZT az oldalt. Itt pörögnek folyamatosan a játékos hírek. Nagyon sok az infó, szóval szűrd őket, csak a saját játékosaidat nézegesd és azokat, akiket statisztikák alapján fel szeretnél venni az FA-ról, vagy cserélni szeretnél értük.
http://www.rotoworld.com/teams/depth-charts/nba.aspx Itt van az összes csapatnak a kerete, itt könnyebben megtalálod a játékosokat, a nevükre kattintva előjönnek a hírek. Kimásolod a szöveget és beteszed google fordítóba. Nem lesz tökéletes, de rá tudsz majd jönni a lényegre. Ha találsz 1-2 olyan szót ami speciálisnak tűnik, a google nem fordítja le, vagy teljesen másnak fordítja mint ami a szövegkörnyezethez passzolna, azt kiírod magadnak, ha pedig összegyűlik ilyenből 5-10 akkor ha beírod ezeket majd ide, szívesen elmagyarázzuk neked, hogy ez az itteni kontextusban mit jelent. Lesznek ilyenek. Szóval összességében annyi, hogy tényleg ne haragudj, hogy ezeket leírtam, nincs baj azzal, hogy kérdezel, de a sorrend legyen az, hogy utána nézel, olvasgatsz, tanulgatsz magadtól, ha valamit ezek után sem tudsz, akkor kérdezz nyugodtan. De az ilyen 1+1 az mennyi kérdések nálam nem a butaságot jelentik, hanem a lustaságot, nemtörődömséget.
A draftodhoz még 1-2 mondat, aztán tényleg nem bántalak többet.

Hardenért fizettél 120-at, James pedig 90 volt. Remélem érzed, hogy ezt miért írtam le.

Harden árából gyakorlatilag összeszedtél volna egy James-Kobe duót, ami azért hmm.

De mondjuk ez még OK, még abban az NBA nézés abban a fázisában vagy, ahol a liga egyenlő neked
HARDENMINATORral. (Itt kérnék elnézést mindenkitől.

:D) Legyen. A fantasy arról szól, hogy élvezd, szeresd a csapatod, ha neked kell Harden, akkor érthető, hogy bármennyit odaadtál volna érte. (Remélem azért nem I love Harden a nicked, mert akkor értem, hogy miért nyomták fel 120-ig az árát.

) A hiba viszont szerintem az, hogy ha már Hardent megvetted 120-ért, akkor nem költesz nagy pénzt még 1 Houston játékosra. Pláne nem még kettőre, pláne nem ha a 2. az a Lin 15-ért, aki nem lesz sokkal jobb, mint 1-2 1 dolláros játékosod. A 350 dollárból 201-et ellőttél 3 Houstoni játékosra. Na most képzeld el mennyi esélyed lesz azon a héten nyerni, amikor mondjuk a Houston csak 2 meccset játszik, vagy amikor kő kemény lesz a sorsolása. Persze a Rockets-ot figyeled Harden miatt, ezt a csapatot ismered a legjobban, így érthető, hogy kérdéses helyzetben innen húztál játékost, nincs is ezzel most már baj, de a jövőre tekintettel azt tanácsolnám, hogy a következő draftodnál próbálj majd meg kicsit másfele is kacsingatni. És egy utolsó tanács. Kezdőként igyekezz olyan ligákba belépni, ahol snake draft van (tehát minden körben húzhatsz valakit) ott nem tudsz úgy megcsúszni, mint amennyire egy aukciós drafton meg lehet.
Gareth Tello írta:
Itt nem mindenki Knicks-drukker...
Szerintem tuti a Bobcats-re gondolt.
Tocy írta:
Múltkor is 2 hétig hagytam az NFL-es trade ötletemet, aztán meguntam, most is már másfél hétnél tartunk. Ha már aktív vagy és az NFL oldalra is feljársz, akkor annyit azért megtehetnél, hogy legalább annyit visszaírsz, hogy fordulj fel, leszarlak, mert ez így eléggé tré azért.
Más:
Kanty!! Írd már le pls, hogy hogy ejted a neved. Már többször láttam, hogy a többiek ty-vel toldalékolnak nálad, én viszont végig Kantiztalak így magamban. Ne kérdezd, hogy ez most honnan jött, valamiért beugrott, hogy már egy ideje meg akarom kérdezni.