Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Annyira már nem.bence-barca írta:Még mindig?Game90 írta: Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!![]()
Hát-hát, ez nem néz ki jól előrevetítve, h most elbuktak a MU ellen. Bár 'pool ellen nyertek múlthéten, akik jobb formában és előrébb is vannak, de most meg buktak egy rangadót. Hozzátéve, h ahogy olvastam Game múltkor, BVB elleni hétközi meccsen sem remekeltetek, hiába a győzelem.
Kíváncsi leszek, hol végez majd ez az Arsenal, mert eddig a rangadókon felemásan teljesít. Örülnék, ha minél előrébb jutnának, de továbbra sem hiszek abban, h bajnokok lehetnének.
Még mindig?Game90 írta: Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!
Tudom, de ide pontosan ez illett.Game90 írta:Nincs másmilyen képed? Mert ez már volt 1x![]()
![]()
Fáradtok, fáradtok ti is, ez a PL+BL-kombó hátránya.Game90 írta:Hatalmas csalódás volt ez a félidő.
Tele vagyunk labdabiztos, jól passzoló, kreatív emberekkel, aztán Özil, Cazorla és Ramsey is nulla (mondjuk hihetetlen, hogy mindhárman egyszerre fogtak ki rossz napot). Nagyon pontatlanok vagyunk, gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk az első 45 percet.
Mondjuk ez a ManUnited sem valami erős, abból áll a játékuk, hogy kipasszolgatják a szélre a labdát, aztán ívelgetnek.
Wilshere és Gnabry jöhetne a 60. perc körül.
Nincs másmilyen képed? Mert ez már volt 1xGareth Tello írta:![]()
Game90 írta:Jó, de GT az homer.
![]()

City is bukó.Game90 írta:Chelsea döntetlen, Spurs bukó, Sland 30 perccel a vége előtt vezet a ManCity ellen. Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!
Igen, nagyon makkoltok megint.Game90 írta:Minden a mi kezünkre játszik, mondjuk általában mindig ilyenkor szoktunk kikapni. Mindenesetre rég volt ekkora esélyünk a ManUnited ellen, szóval egy vereség az hatalmas kudarc lenne számomra.
Jó, de GT az homer.socio66 írta:Múlthéten és ma megnéztem ezt a Tottenhamet, néha olvasom itt az írásokat, hogy x és y mekkora király, hogy számolni kell velük és hasonlók
A másik rejtély, hogy hogyan lehet egy ilyen csapatnak szurkolni a Barcelona mellett, esküszöm egy meccsen több értelmetlen, buta megoldás van, mint nálunk egy szezon alatt.

Amiatt ne aggódj, még pár éve RM edzőként elvesztette azt a rekordot, talán a Zaragoza tréfálta meg a Bernabeu közönségét.ozsimiki írta:
ráadásul ezzel a csalással maradhat az a bődületes sorozata,h bajnokin nem kap ki sosem hazai pályán, immáron több mint 100meccse aszhem...
ráadásul ezzel a csalással maradhat az a bődületes sorozata,h bajnokin nem kap ki sosem hazai pályán, immáron több mint 100meccse aszhem...Vakmacska írta:Na, vajon műringyó mit fog mondani a kamutizire, amit a 94. percben fújtak be nekik, és ezzel mentett pontot?

Nem téged kérdeztek.visca el barca írta:sehogykispadoznak
sehogybence-barca írta:Ha már említetted akartam is kérdeni róluk.Gareth Tello írta:
Kell oda előre még egy kreatív emberke Holtby vagy Eriksen mellé, legyen az Siggy vagy éppen Lamela.
Eriksen meg Lamela hogy nyomja Londonban?

Ha már említetted akartam is kérdeni róluk.Gareth Tello írta:
Kell oda előre még egy kreatív emberke Holtby vagy Eriksen mellé, legyen az Siggy vagy éppen Lamela.
Én is láttam múltkor egy részt, ha jól emlékszem, akkor a címe: FA-kupa Classics.Rinku írta:A Sport tv valamelyikén láttam múltkor egy ilyen FA kupák története-szerű műsort, hogy '70-ből meg '80-ból a döntők tv-s felvételeit lenyomták vágva, összefoglaló szerűen. Tudja valaki, hogy mi a pontos címe ennek a műsornak?Köszi!