Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
shutterisland írta:ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím.![]()

Ennél nagyobb öröme ne is legyen ebben a szezonban.shutterisland írta:ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím.![]()

Szerintem betojva senki sincs, de ezzel ugrott talán 2 aranylaszti is..ideit mondjuk eddig sem tartottam az övének, de jövőre így egy gólkirályi cím se lesz..ez esetben a VB-n nagyot kell majd játszani..CR meg jobb ha ki se jutneobarca írta:Izomszakadás. Remek. Idén akkor már nem léphet pályára.
Várhatóan ezeket a meccseket hagyja ki: Granada, Ajax (BL), Athletic Bilbao, Cartagena (Király-kupa), Celtic (BL), Villarreal, Cartagena (Király-kupa), Getafe, Elche.
Ha minden igaz, az Atl. Madrid ellen tér majd vissza.
Kemény lesz nélküle, de legalább megmutathatjuk, hogy Messi nélkül is jó ez a csapat és tudunk nyerni...Én nem vagyok betojva.

Gondolod nem a legjobb orvosok vannak rajta a dolgon? A világ legjobb játékosáról van szó, szerintem a háttérben itt nagy fejtörés meg próbálkozás mehet orvosi vonalon attól hogy kifelé semmit nem mondanak. Pont ezért aggódom mert láthatóan nem tudják megoldani egyelőre.Gareth Tello írta:Most már ott tartok, hogy nem érdekel, hogy két hetet hagy ki vagy három hónapot, de könyörgöm, vizsgálják meg rendesen, 3537282-féle módszerrel, a legújabb technológiákkal, a legkiemelkedőbb orvosok segítségével, állítsanak fel egy normális diagnózist, és kúrálják ki Messikét úgy, hogy amikor visszatér, viszonylag rövid időn belül ismét önmaga lehessen. Mert az nem megoldás, hogy siettetjük a visszatérését, aztán csak az lesz megint, hogy lézeng a pályán, nem mer belemenni a test-test elleni küzdelembe, kevésbé energikusan játszik, aztán újra megsérül.
Kapjon egy hosszabb pihenőt, ha az kell, de ennek a sérüléshullámnak valamilyen módon véget kellene vetni.
Remélem addig nem küldik a pálya közelébe, míg az orvosok azt nem mondják, hogy na ez az ember képes végigfutni 90 percet (irónia). Jöjjön vissza februárba vagy januárba, csak legyen toppon újra.Gareth Tello írta:Official: Messi has a thigh injury, more tests tomorrow #fcblive