MichaaBee írta:
Nem azért mondtam, hogy esetleg vétózni akarnék, csak érdekességként említést tettem róla.

Ha nektek jó a csere, akkor legyen így, amúgy sem látok különösebb kivetnivalót benne. Arizának van 3 jó meccse aztán már próbálod jó áron eladni, kapsz egy C's játékost, ezen kívül sokat nem olvasok bele ebbe a trade-be most.

Nincs semmi bele olvasnivaló a cserébe. 2 NYK, 2 Clipps, 2 Wizards, 2 Bucks játékos baromi sok. Clipps játékosokat nem tudom elengedni, egyik ugye keeper, DAJ meg pont amiért draftoltam arra jó, pattanó és blokk. 2 Bucks játékost szintén nem tudom elcserélni, Knightnak nincs értéke Mayora meg szükségem van. Melo szintén keeper, Felton-t meg szintén nem akarom elcserélni, marad a 2 Wizards, amiből Nené ugye most sérült nem sokat adna érte bárki, Ariza meg valóban jól tolja. Ebben a cserében mozog 4 ember, akik hasonló értéket képviselnek, forma alapján az én embereim sokkal jobbak, ezt vállalom de legalább megoldódik egy problémám, s Mariont vagy Calderónt meg már előző héten is próbáltam megszerezni. Előbbire volt nagyobb hajlandóság.
Erősorrendet lehetne állítani, anno Slither ezt osztotta meg:
http://www.fantasysp.com/team_analyzer/nba/" target="_blank
Itt az újoncoknak nem adnak indexszámot, így elég fals, két csapatra ránéztem, mondom nem nagyképűségből úgy értékeltem az enyém erősebb mint GT csapata. Ahol az egyik keeper sérült (nálam legalább ők egészségesek) s vannak gondjai pl SG/Sf poszton. Valamint, ahogy várni lehetett Valanciunas hiába tehetséges eddig nem váltja meg a világot (keveset játszik tudom). Attól még adott hét, meg adott forma tekintetében más lehet a szitu, a héten nekem sok a sérültem így egymás ellen baromira nem lesz egyszerű, de hosszútávon a saját csapatomat erősebbnek tartom. (Jövő héten kidől nálam 4 ember, s borul minden

)
szerk: NFL játék történelmünk első döntetlenje, századra azonos érték. Óriási meccsen nyert a Maci sereg Sajtföldön, Forte remekelt 1 árva yardot még futhatott volna, utolsó 3 futásból ha csak 1 az övé és nem Bushé

Nem érdemeltem volna győzelmet, vicc hogy kihagytam 1 embert, meg ugye Andre Johnson meccse is szürreális volt, őszintén sajnálom Slithert előző héten 0,04 ponttal maradt alul, most meg egy abszolút sima meccsből lett x. Előző héten 1yardon múlt neki, bárki a csapatából QB/WR/TE/RB csinál 1 yardot nyer, most meg döntetlen, tényleg sajnálom. A Bears győzelemnek viszont nagyon örülök, hetktikus a csapat, de 5-3 s ez a lényeg.
Jah és látom NBA-ben MCW azért csak elkezdte 4/17 ezt már szeretem.

Curry biztos felvolt paprikázva, hogy nehogy már az újonc pattogjon neki, csinált is egy tripla-duplát a Philly ellen, Iggy meg ha már visszatért Philadelphiába gurított egy 32-3-3 és 3 labdalopás meccset.