Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi.Töröltem a ligát és mikor kiválasztom az újat akkor ott van 3 fülMichaaBee írta:Ha már lement a draft, akkor nem lehet a beállításokon módosítani. De egyébként nem rossz 9 kategóriával sem, csak kevesebbet nyomnak a latba a scorerek.varnagykrisztian írta:Bob_Marley, Game90, Gareth Tello, neobarca légszi segítsetek.Csináltam egy ligát, sikerült draftolnom, tudok cserélni stb., de valamit nem jól választottam ki és csak 9 (FG%,FT%,3PTM,PTS,REB,AST,ST,BLK,TO,) statot versenyeztet a gép én meg úgy akarom nyomni mint ti 12-vel.SEGÍTSETEK LÉGYSZIKÖSZÖNÖM
Ha már lement a draft, akkor nem lehet a beállításokon módosítani. De egyébként nem rossz 9 kategóriával sem, csak kevesebbet nyomnak a latba a scorerek.varnagykrisztian írta:Bob_Marley, Game90, Gareth Tello, neobarca légszi segítsetek.Csináltam egy ligát, sikerült draftolnom, tudok cserélni stb., de valamit nem jól választottam ki és csak 9 (FG%,FT%,3PTM,PTS,REB,AST,ST,BLK,TO,) statot versenyeztet a gép én meg úgy akarom nyomni mint ti 12-vel.SEGÍTSETEK LÉGYSZIKÖSZÖNÖM
Nem neten nyomjuk, ezért is kértem a segítségeteket......sajna még nem kaptam választGame90 írta:Szerintem lehet, hogy a haver csal.varnagykrisztian írta:NBA FANTASY-ban kicsit irreálisnak tartom hogy az első héten nekem 28 játékosom szerepelt, a havernak 31......pár statban lenyomhattam volna......keserű a szőlő
Szerintem lehet, hogy a haver csal.varnagykrisztian írta:NBA FANTASY-ban kicsit irreálisnak tartom hogy az első héten nekem 28 játékosom szerepelt, a havernak 31......pár statban lenyomhattam volna......keserű a szőlő
Jogosvisca el barca írta:nah te csak csendbe legyél a makkolássalez ész játék... nem eurobarca tippjáték csukott szemű tippelgetéssel
![]()
Már megint makkolsz rendesenvisca el barca írta:amugy mai ügyes voltam, kurtoá gol nélkül, hátvéd gól, messi csk duplakár h a celtic nem birta 0-0-al kihuzni
hát pedig mindig ugy van hogy az első meccs előtt 15 perccel lehet legkésőbb transferolni/cserélni. ezzel csak akkor van baj, mikor a rohadt orosz csapatok otthon játszanak és 6-kor kezdődik a napBob_Marley írta:Aj Istenem olyan szutyok ez a BL fantasy.....5 perccel meccs előtt miért nem lehet cserélni? Meg mikor vége van a meccseknek, akkor is sokáig nem lehet...Tegnap nem tudtam, napközben ezer más dolgom volt, most meg nem engedte.
Végül is, pl simán cserélhettem volna csk-t de jó Alex Teixeirán összesen duplázva négy pontért.
Meg a Chelsea védelem a padon, ez a forduló így nagyon kevés pontot fog eredményezni, de tényleg az Uefa oldala egy vicc.... Yahoo fantasyban amíg nem dobják fel a labdát lehet cserélni.
Mindenki nyugodjon le a p...Bob_Marley írta:Keeperben nagyon jó FA-kat szedtetek fel, McLemore-t sajnálom a legjobban,
Eazzy, szedd már össze magad! Tök jó csapatod van. Dugd a fejed hideg víz alá és kezdj el játszani.Slither írta:Auction League: vki tudja hogy ki a Szebi team tulaja? Elegge inaktiv es nincs mar kedvem/idom minden nap beallitani a kezdojet.
Keeper League: @Eazzy: akarsz/van idod meg jatszani eezel? Jo parszor be kellett allitanom a kezdodet, es ha mar nincs kedved ezzel foglalkozni, akkor elkezdenenk keresgelni egy aktiv jatekos a csapatodnak.
Az eleg most, majd NFL vegeztevel talan ujrakedvet kapsz hozza.Eazzy írta:
Próbálom beállítani mostantól minden nap azért, meg trade-eket is nézek ha külditek, de ennél sokkal többet sajna nem tudok ígérni most.
Nem értek egyet. Azért nem, mert úgy gondolom egyenlő a csere, 2-2 ember mozog, akik egyenlő szinten vannak, ezt te is írtad hogy egyenlő, egy cserében ez a jó. Tudom te úgy gondolkodsz, hogy neked hú de érje meg, ezt tavaly már tapasztaltam, ezért nem tudtunk soha megegyezni.kanty írta:Bob_Marley írta:
Azért egy hét után a statokat nézni nem igazán éri meg. Ariza és Chalmers is hozott egy viszonylag kiugró hetet, főleg az első, ezt pedig Te okosan kihasználtad. Én is ezt tettem volna, nincs ezzel gond. Csak ezt a teljesítményt egyik sem fogja huzamosabb ideig hozni. Trevor idén is lesz egy 10/4-5-ös játékos, míg Chalmers ismerjük, kb. 8 pont és 3-4 assist néz ki neki. Míg a másik oldalon van két olyan játékos, akik jóval közelebb állnak jelenleg, ahhoz amit egész évben hozni fognak. Marion talán kicsit kevesebbet fog játszani, s esni fog a lepattanó száma, de például Bradley ennél egy hajszállal, de jobb lesz. S azt se feledjük, hogy egy kuka Bostonban játszik, ahol a percei is meglesznek, míg a másik oldalon kicsit meglepne, ha például Ariza 35 perces játékos lenne.
Szóval nincs gond a cserével, s abszolút nem vétó kategória. Amúgy sem vagyok az a vétó párti, csak én ezt GT helyében semmiképp sem léptem volna meg.![]()
Olvastam, csak nem volt már időm agyalni. Rendben, körbenézek, de kérlek te is tedd meg. Hátha.kanty írta:Neo!
Hibbertes felvetésre válaszoltam, várom az ajánlatodat.
Hat ja, nincs iden szerencsem ezzel az NFL-el. Emellett ugye volt meg Game ellen is egy nagyon szoros veresegem, ahol az utolso 2 jatekosom nem birta megtartani az elonyomet 1 jatekosaval szemben. Ezek a hetfoi meccsnapok teljesen megolik a szezonomat, ha ezek nem lettek volna, akkor egy jo kis 6-3-mal allnek az egyik PO helyen, igy kb. meg kene nyernem a maradek 4 meccsemet hogy legyen barmi eselyem bekuszni... Roddy igazan visszaterhetne mar.Bob_Marley írta: szerk: NFL játék történelmünk első döntetlenje, századra azonos érték. Óriási meccsen nyert a Maci sereg Sajtföldön, Forte remekelt 1 árva yardot még futhatott volna, utolsó 3 futásból ha csak 1 az övé és nem Bushé
Nem érdemeltem volna győzelmet, vicc hogy kihagytam 1 embert, meg ugye Andre Johnson meccse is szürreális volt, őszintén sajnálom Slithert előző héten 0,04 ponttal maradt alul, most meg egy abszolút sima meccsből lett x. Előző héten 1yardon múlt neki, bárki a csapatából QB/WR/TE/RB csinál 1 yardot nyer, most meg döntetlen, tényleg sajnálom. A Bears győzelemnek viszont nagyon örülök, hetktikus a csapat, de 5-3 s ez a lényeg.
Azért egy hét után a statokat nézni nem igazán éri meg. Ariza és Chalmers is hozott egy viszonylag kiugró hetet, főleg az első, ezt pedig Te okosan kihasználtad. Én is ezt tettem volna, nincs ezzel gond. Csak ezt a teljesítményt egyik sem fogja huzamosabb ideig hozni. Trevor idén is lesz egy 10/4-5-ös játékos, míg Chalmers ismerjük, kb. 8 pont és 3-4 assist néz ki neki. Míg a másik oldalon van két olyan játékos, akik jóval közelebb állnak jelenleg, ahhoz amit egész évben hozni fognak. Marion talán kicsit kevesebbet fog játszani, s esni fog a lepattanó száma, de például Bradley ennél egy hajszállal, de jobb lesz. S azt se feledjük, hogy egy kuka Bostonban játszik, ahol a percei is meglesznek, míg a másik oldalon kicsit meglepne, ha például Ariza 35 perces játékos lenne.Bob_Marley írta:Szerinted ez nem jó csere? (kíváncsi vagyok a véleményedre)kanty írta:Amúgy GT, neked ez a csere hol éri meg?
Jelen értékre úgy érzem inkább a kérdés az lenne nekem hol éri meg? Nekem sok az egy csapatból 2 játékos, muszáj volt már cserélnem, meg Mariont már rég kinéztem magamnak.
Nincs semmi bele olvasnivaló a cserébe. 2 NYK, 2 Clipps, 2 Wizards, 2 Bucks játékos baromi sok. Clipps játékosokat nem tudom elengedni, egyik ugye keeper, DAJ meg pont amiért draftoltam arra jó, pattanó és blokk. 2 Bucks játékost szintén nem tudom elcserélni, Knightnak nincs értéke Mayora meg szükségem van. Melo szintén keeper, Felton-t meg szintén nem akarom elcserélni, marad a 2 Wizards, amiből Nené ugye most sérült nem sokat adna érte bárki, Ariza meg valóban jól tolja. Ebben a cserében mozog 4 ember, akik hasonló értéket képviselnek, forma alapján az én embereim sokkal jobbak, ezt vállalom de legalább megoldódik egy problémám, s Mariont vagy Calderónt meg már előző héten is próbáltam megszerezni. Előbbire volt nagyobb hajlandóság.MichaaBee írta: Nem azért mondtam, hogy esetleg vétózni akarnék, csak érdekességként említést tettem róla.Ha nektek jó a csere, akkor legyen így, amúgy sem látok különösebb kivetnivalót benne. Arizának van 3 jó meccse aztán már próbálod jó áron eladni, kapsz egy C's játékost, ezen kívül sokat nem olvasok bele ebbe a trade-be most.