recrea írta:
Nem tudom mióta figyeled a két csapatot és szurkolóit, de, amikor nem megy nekik, akkor mindig kiszúrnak 1-2 játékost, akit lehet szidni, mint a bokrot, aztán, ha lecserélik őt/őket és továbbra sem megy a szekér, akkor választanak másik focistát a csapatból, és tovább....és így tovább....most épp Khedira, Benzema, Arbeloa a bűnbak, miattuk sikertelenek, mert ha Vidal meg Falcao lenne, akkor bezzeg....közben meg kiszúrja a szemüket, h hosszú évek óta semmi sportszakmai koncepció, türelem, csapatépítés nincs náluk, persze nem ez a gond, hanem Khedira.
Én elismerem, h a világ legsikeresebb csapata, nagy megtiszteltetés itt játszani, én sem mondanék nemet a hívásuknak, de egyes csapathoz köthető elemek abból a 6 BL-ből élnek, amit a hőskorban nyertek.
Nekem pl nagyon szimpatikus, h ezen az oldalon sosem láttam olyan mértékű pocskondiázást, amit a sötét oldalon olvastam/olvasok, amikor szörnyen játszottunk, akkor is értelmes kritikákat olvasok itt és senki nem szidja teli torokból a játékosokat vagy a csapatot. Egész más a hozzáállás ezen a téren.
Lehet mondani, hogy hiteltelen a hozzászólásom, mert nem tudom a túloldalt hogy vélekednek, de úgy gondolom, nagyon fennkölt, hogy itt minden jó, a túloldalt minden rossz. Osasuna elleni meccs után mi volt, vagy említhetném, hogy adjuk el Xavit Katarba, Pedro érthetetlen miért játszik (miközben érdekes módon ő is játszik a válogatottban is), Alexis falábú, a csatár gólokért van, hozzuk Falcaot, Masi-Depay legendás s sorolhatnám.
Úgy gondolom mókuskerék az egész, mert teljesen igazad van, hogy meggondolatlan a csapatépítés, ami Madridban folyik, jönnek-mennek az emberek, de emlékezzünk nálunk is volt időszak, mikor 5-10 játékos megfordult nyaranta, Christanvaltól kezdve, Overmarson keresztül, Riquelmékig. Arra akarok kilyukadni, hogy egyszerűen türelmetlen a közeg (s ez itt is ugyanannyira igaz) és nem hagynak időt ha esetlegesen csapatépítésről lenne szó, ezért mókuskerék, mert eredmény nincs, változtatnak, s így megy tovább.....Nem jó irány, Mourinho elküldése szerintem pl nagy hiba volt, megint ott vannak x évet elpazaroltak, s kezdhetik elölről. De ez csak jó, megint betudunk remélhetőleg húzni pár bajnokságot zsinórban.

Aztán megint fejek fognak hullani, s megint nyerünk pár bajnokságot míg megint elindulnak egy x éves tervben.