Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.07. 23:51:14

MichaaBee írta:
varnagykrisztian írta:Bob_Marley, Game90, Gareth Tello, neobarca légszi segítsetek.Csináltam egy ligát, sikerült draftolnom, tudok cserélni stb., de valamit nem jól választottam ki és csak 9 (FG%,FT%,3PTM,PTS,REB,AST,ST,BLK,TO,) statot versenyeztet a gép én meg úgy akarom nyomni mint ti 12-vel.SEGÍTSETEK LÉGYSZI [-o< KÖSZÖNÖM :mrgreen:
Ha már lement a draft, akkor nem lehet a beállításokon módosítani. De egyébként nem rossz 9 kategóriával sem, csak kevesebbet nyomnak a latba a scorerek.
Köszi.Töröltem a ligát és mikor kiválasztom az újat akkor ott van 3 fül :mrgreen: A nagy izgalomban már nem nagyon emlékszem rá de a játékosok ára honnan indul draftkor :?:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.11.07. 23:45:10

varnagykrisztian írta:Bob_Marley, Game90, Gareth Tello, neobarca légszi segítsetek.Csináltam egy ligát, sikerült draftolnom, tudok cserélni stb., de valamit nem jól választottam ki és csak 9 (FG%,FT%,3PTM,PTS,REB,AST,ST,BLK,TO,) statot versenyeztet a gép én meg úgy akarom nyomni mint ti 12-vel.SEGÍTSETEK LÉGYSZI [-o< KÖSZÖNÖM :mrgreen:
Ha már lement a draft, akkor nem lehet a beállításokon módosítani. De egyébként nem rossz 9 kategóriával sem, csak kevesebbet nyomnak a latba a scorerek.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.07. 23:32:27

Bob_Marley, Game90, Gareth Tello, neobarca légszi segítsetek.Csináltam egy ligát, sikerült draftolnom, tudok cserélni stb., de valamit nem jól választottam ki és csak 9 (FG%,FT%,3PTM,PTS,REB,AST,ST,BLK,TO,) statot versenyeztet a gép én meg úgy akarom nyomni mint ti 12-vel.SEGÍTSETEK LÉGYSZI [-o< KÖSZÖNÖM :mrgreen:

szerk:MEGVAN :!: #-o :mrgreen: =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2013.11.07. 23:47:34-kor.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.07. 19:08:50

Game90 írta:
varnagykrisztian írta:NBA FANTASY-ban kicsit irreálisnak tartom hogy az első héten nekem 28 játékosom szerepelt, a havernak 31......pár statban lenyomhattam volna :roll: ......keserű a szőlő :mrgreen:
Szerintem lehet, hogy a haver csal.
Nem neten nyomjuk, ezért is kértem a segítségeteket......sajna még nem kaptam választ :(
PCsabi
aka Game90

2013.11.07. 18:26:19

varnagykrisztian írta:NBA FANTASY-ban kicsit irreálisnak tartom hogy az első héten nekem 28 játékosom szerepelt, a havernak 31......pár statban lenyomhattam volna :roll: ......keserű a szőlő :mrgreen:
Szerintem lehet, hogy a haver csal.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.07. 15:15:56

Sziasztok.Lenne pár kérdésem :D

-lehet regisztrálni egy gépről, 4 külömböző email-el 1 NBA FANTASY ligába (ugye tudtommal min. 4 játékossal lehet ligát indítani)

-a DRAFT-nál kiírja pl. hogy 06:30......ez gondolom nem magyar időszámítás

Ilyet szeretnénk nyomni mint ti:

http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blank

Itt miket kell választani
:?:

League Type:

-Head-to-Head
-Rotisserie
-Points Only
-Head-to-Head-Points
-Head-to-Head-One Wins

és itt:

Draft:

-Live Standard Draft
-Live Auction Draft

Azért akarjuk így nyomni hogy egy csapaton belül csak nagy sztárokkal nyomhassuk :mrgreen:

Bárki válaszát és véleményét szívesen várom és előre is KÖSZÖNÖM :wink:
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.07. 14:51:13

Meg lett az első döntetlen NFL ben, azert ez elég ritka, nyilván Bob az akivel megtörtént :D

Van freeagent munka mindenkinél rendesen, nem is merem. Chiefs defet kirakni :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.06. 23:05:41

visca el barca írta:nah te csak csendbe legyél a makkolással :lol: ez ész játék... nem eurobarca tippjáték csukott szemű tippelgetéssel :lol: :lol:
Jogos :lol:

Mondjuk a második helyen így is ott vagyok még mindig, következő fordulóban Zlatan lesz a csékád, fejel egy öngólt és kiállítják, aztán már meg is előztelek. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.06. 23:03:10

nah te csak csendbe legyél a makkolással :lol: ez ész játék... nem eurobarca tippjáték csukott szemű tippelgetéssel :lol: :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.06. 22:51:30

visca el barca írta:amugy mai ügyes voltam, kurtoá gol nélkül, hátvéd gól, messi csk dupla =D> kár h a celtic nem birta 0-0-al kihuzni :D
Már megint makkolsz rendesen :lol: Miranda :lol:

Én meg jó, hogy beraktam Bartrát, azt hittem, Tata folytatja a rotálást, de hát miért is csinálná. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.06. 22:36:25

Bob_Marley írta:Aj Istenem olyan szutyok ez a BL fantasy.....:? 5 perccel meccs előtt miért nem lehet cserélni? Meg mikor vége van a meccseknek, akkor is sokáig nem lehet...Tegnap nem tudtam, napközben ezer más dolgom volt, most meg nem engedte. :D Végül is, pl simán cserélhettem volna csk-t de jó Alex Teixeirán összesen duplázva négy pontért. :D Meg a Chelsea védelem a padon, ez a forduló így nagyon kevés pontot fog eredményezni, de tényleg az Uefa oldala egy vicc.... Yahoo fantasyban amíg nem dobják fel a labdát lehet cserélni.
hát pedig mindig ugy van hogy az első meccs előtt 15 perccel lehet legkésőbb transferolni/cserélni. ezzel csak akkor van baj, mikor a rohadt orosz csapatok otthon játszanak és 6-kor kezdődik a nap

amugy mai ügyes voltam, kurtoá gol nélkül, hátvéd gól, messi csk dupla =D> kár h a celtic nem birta 0-0-al kihuzni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.06. 22:14:58

NBA FANTASY-ban kicsit irreálisnak tartom hogy az első héten nekem 28 játékosom szerepelt, a havernak 31......pár statban lenyomhattam volna :roll: ......keserű a szőlő :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.06. 20:44:55

Aj Istenem olyan szutyok ez a BL fantasy.....:? 5 perccel meccs előtt miért nem lehet cserélni? Meg mikor vége van a meccseknek, akkor is sokáig nem lehet...Tegnap nem tudtam, napközben ezer más dolgom volt, most meg nem engedte. :D Végül is, pl simán cserélhettem volna csk-t de jó Alex Teixeirán összesen duplázva négy pontért. :D Meg a Chelsea védelem a padon, ez a forduló így nagyon kevés pontot fog eredményezni, de tényleg az Uefa oldala egy vicc.... Yahoo fantasyban amíg nem dobják fel a labdát lehet cserélni.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.06. 18:51:12

Bob_Marley írta:Keeperben nagyon jó FA-kat szedtetek fel, McLemore-t sajnálom a legjobban,
Mindenki nyugodjon le a p... :lol: :lol: :lol: Oda került ahova való. Hazajött. :wink:
Már így is pont egy meccsel többet volt FA-n mint kellett volna. Be is voltam tojva miatta, de amikor kitettem még gyengus volt és kellettek a statok.

Amúgy tényleg hihetetlen. Egész jól ment keeperben idáig, de most jött Chandler kidőlése 4-6 hétre és lepattanó, blok statok helló. :cry:
Ő már a második fontos láncszem Anderson mellett a gépezetben. Nem tudom hogy fogja ezt elviselni a Team. Ennek fényében Kanty, mostmár mindenképp ki kellene találnunk valamit a cserével kapcsolatban!

Game! Lehet hozzád is benézek majd. :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.11.06. 18:44:41

PL Fantasy: rendesen lecsúsztam, már csak 5. vagyok :?

NBA Auction League: elfelejtettem csapatot állítani, LBJ természetesen pont a padon maradt és pont most hozta a legjobb meccsét ebben a szezonban.

NBA Keeper League: akár le is lehetne fújni az alapszakaszt :mrgreen: Amúgy Korver, Shumpert, Bass, Amir Johnson, Varejao vihető tőlem.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.06. 17:11:55

Keeperben nagyon jó FA-kat szedtetek fel, McLemore-t sajnálom a legjobban, csak hát nem volt kit kitennem, pedig 3-4 napja kint sínylődött FA-n....Game-nek már szóltam, hogy vegye fel, csak nem vette a lapot. :D Tavaly Beal-t is simán kitettétek FA-ra, majd aztán én is mert kellett ember, persze hogy waiveren elvitték előlem, azóta is fogom a fejem miatta- McLemore-t még jobb shooternek tartom, az idei osztály egyik legtehetségesebb embere, nagy kár érte, na nem baj, majd hoz pár gyengébb meccset és cserélek érte. :lol:

McGee már alakul, csak a francért szedett be 5 faltot hamar, simán 15+ 10+ pattanós meccse lehetett volna 2-3 blokkal. Mindegy jó volt a tegnapi játéknap, így tovább. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.06. 11:39:24

Slither írta:Auction League: vki tudja hogy ki a Szebi team tulaja? Elegge inaktiv es nincs mar kedvem/idom minden nap beallitani a kezdojet.

Keeper League: @Eazzy: akarsz/van idod meg jatszani eezel? Jo parszor be kellett allitanom a kezdodet, es ha mar nincs kedved ezzel foglalkozni, akkor elkezdenenk keresgelni egy aktiv jatekos a csapatodnak. :wink:
Eazzy, szedd már össze magad! Tök jó csapatod van. Dugd a fejed hideg víz alá és kezdj el játszani. :lol:

Szebi team passz.

Viszont ha valaki csapatát mégis vinnie kell tovább valakinek, ha jól emléxem soció írta, hogy szívesen beszállna.

Kanty! Írtam, valamit találjunk ki. :wink:

Más: Valaki nem tudja mikor fog már visszatérni R. Anderson? Eléggé hiányoznak a statjai... :x

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.05. 17:15:18

Eazzy írta:
Próbálom beállítani mostantól minden nap azért, meg trade-eket is nézek ha külditek, de ennél sokkal többet sajna nem tudok ígérni most.
Az eleg most, majd NFL vegeztevel talan ujrakedvet kapsz hozza. :D

Amugy par napra elore is be tudod allitani a kezdodet, datumonkent 2 kattintas az egesz (elore nyil + set active players), szoval nem kell naponta belepned.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.05. 16:59:28

Ájj, beállítgattam párszor, de mindig elfelejtem, hogy ezt naponta kell :D

Őszintén szólva ha találsz egy nálam aktívabb embert, akkor nem bánom nagyon, ha Ő viszi tovább. Nálam az NFL jóval nagyobb teret nyert az NBA-vel szemben, nem követem eléggé ahhoz, hogy tudjam mi a pontos helyzet, így a top játékosokon kívül kb fogalmam sincs ki hol áll, hova fejlődgettek, ilyesmi, így pedig nehéz csinálni a dolgot, de leginkább jól csinálni nehéz.

Próbálom beállítani mostantól minden nap azért, meg trade-eket is nézek ha külditek, de ennél sokkal többet sajna nem tudok ígérni most.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.05. 13:53:37

Auction League: vki tudja hogy ki a Szebi team tulaja? Elegge inaktiv es nincs mar kedvem/idom minden nap beallitani a kezdojet.

Keeper League: @Eazzy: akarsz/van idod meg jatszani eezel? Jo parszor be kellett allitanom a kezdodet, es ha mar nincs kedved ezzel foglalkozni, akkor elkezdenenk keresgelni egy aktiv jatekos a csapatodnak. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.05. 11:00:51

kanty írta:
Bob_Marley írta:
Azért egy hét után a statokat nézni nem igazán éri meg. Ariza és Chalmers is hozott egy viszonylag kiugró hetet, főleg az első, ezt pedig Te okosan kihasználtad. Én is ezt tettem volna, nincs ezzel gond. Csak ezt a teljesítményt egyik sem fogja huzamosabb ideig hozni. Trevor idén is lesz egy 10/4-5-ös játékos, míg Chalmers ismerjük, kb. 8 pont és 3-4 assist néz ki neki. Míg a másik oldalon van két olyan játékos, akik jóval közelebb állnak jelenleg, ahhoz amit egész évben hozni fognak. Marion talán kicsit kevesebbet fog játszani, s esni fog a lepattanó száma, de például Bradley ennél egy hajszállal, de jobb lesz. S azt se feledjük, hogy egy kuka Bostonban játszik, ahol a percei is meglesznek, míg a másik oldalon kicsit meglepne, ha például Ariza 35 perces játékos lenne.
Szóval nincs gond a cserével, s abszolút nem vétó kategória. Amúgy sem vagyok az a vétó párti, csak én ezt GT helyében semmiképp sem léptem volna meg. :)
Nem értek egyet. Azért nem, mert úgy gondolom egyenlő a csere, 2-2 ember mozog, akik egyenlő szinten vannak, ezt te is írtad hogy egyenlő, egy cserében ez a jó. Tudom te úgy gondolkodsz, hogy neked hú de érje meg, ezt tavaly már tapasztaltam, ezért nem tudtunk soha megegyezni. :D Itt ami megéri, nekem hogy kevesebb az ütközésem, GT meg jó formában lévő embereket kap, plusz a Heat legalább sokszor van Csütörtökön.
Arizás résszel egyetértek, nem egy 15+os játékos, viszont Beal s Wall mellett sok helye van, s főleg utóbbi sokat keresi labdával, s hármasokra tökéletes, meg pattanó és labdaszerzés. Chalmers 8 és3-4 egy picit alulértékeltnek érzem. Azért Chalmers 10 pontnál mindig mozog valóban 3-4-5 assistal. De pl vegyük azt is hozzá, hogy idén nincs Mike Miller, több lehetősége van, mikor a cseresor feljön, hogy pontot dobjon. Nem lesz ő sem 15 pontos ember, de hármasra meg labdaszerzésre ős is teljesen jó, Szóval úgy gondolom neki az éri meg, hogy pl elpasszolhatja Bradley-t, aki borzasztóan játszik, s legalább szerez jó formában lévő embereket. De ezt ő fogja tudni megmondani, én ezért küldtem el neki, mert így gondolkoztam, amit lejjeb is írtam, hogy hogy tudom megoldani a duplajátékos kérdést, s GT keretében volt olyan, aki érdekelt is volna, s neki-nekem egy sima egyszerű csere. Tudom, hogy a kérdésed arra irányult, neki hol érte meg, de szerintem a válasz egyszerű, ő szerette volna Bradleyt elcserélni, kapóra jött neki, hogy legalább használható embereket kap érte. Legalábbis én így gondolkoznék fordítva. Ahogy számomra is megéri, még ha hárompontos kategóriában meg TO-ban eléggé gyengülök.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.05. 10:12:58

kanty írta:Neo!
Hibbertes felvetésre válaszoltam, várom az ajánlatodat.
Olvastam, csak nem volt már időm agyalni. Rendben, körbenézek, de kérlek te is tedd meg. Hátha. :wink:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.05. 10:10:27

Bob_Marley írta: szerk: NFL játék történelmünk első döntetlenje, századra azonos érték. Óriási meccsen nyert a Maci sereg Sajtföldön, Forte remekelt 1 árva yardot még futhatott volna, utolsó 3 futásból ha csak 1 az övé és nem Bushé :D
Nem érdemeltem volna győzelmet, vicc hogy kihagytam 1 embert, meg ugye Andre Johnson meccse is szürreális volt, őszintén sajnálom Slithert előző héten 0,04 ponttal maradt alul, most meg egy abszolút sima meccsből lett x. Előző héten 1yardon múlt neki, bárki a csapatából QB/WR/TE/RB csinál 1 yardot nyer, most meg döntetlen, tényleg sajnálom. A Bears győzelemnek viszont nagyon örülök, hetktikus a csapat, de 5-3 s ez a lényeg.
Hat ja, nincs iden szerencsem ezzel az NFL-el. Emellett ugye volt meg Game ellen is egy nagyon szoros veresegem, ahol az utolso 2 jatekosom nem birta megtartani az elonyomet 1 jatekosaval szemben. Ezek a hetfoi meccsnapok teljesen megolik a szezonomat, ha ezek nem lettek volna, akkor egy jo kis 6-3-mal allnek az egyik PO helyen, igy kb. meg kene nyernem a maradek 4 meccsemet hogy legyen barmi eselyem bekuszni... Roddy igazan visszaterhetne mar.
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.05. 09:22:09

Bob_Marley írta:
kanty írta:Amúgy GT, neked ez a csere hol éri meg?
Szerinted ez nem jó csere? (kíváncsi vagyok a véleményedre)
Jelen értékre úgy érzem inkább a kérdés az lenne nekem hol éri meg? Nekem sok az egy csapatból 2 játékos, muszáj volt már cserélnem, meg Mariont már rég kinéztem magamnak.
Azért egy hét után a statokat nézni nem igazán éri meg. Ariza és Chalmers is hozott egy viszonylag kiugró hetet, főleg az első, ezt pedig Te okosan kihasználtad. Én is ezt tettem volna, nincs ezzel gond. Csak ezt a teljesítményt egyik sem fogja huzamosabb ideig hozni. Trevor idén is lesz egy 10/4-5-ös játékos, míg Chalmers ismerjük, kb. 8 pont és 3-4 assist néz ki neki. Míg a másik oldalon van két olyan játékos, akik jóval közelebb állnak jelenleg, ahhoz amit egész évben hozni fognak. Marion talán kicsit kevesebbet fog játszani, s esni fog a lepattanó száma, de például Bradley ennél egy hajszállal, de jobb lesz. S azt se feledjük, hogy egy kuka Bostonban játszik, ahol a percei is meglesznek, míg a másik oldalon kicsit meglepne, ha például Ariza 35 perces játékos lenne.
Szóval nincs gond a cserével, s abszolút nem vétó kategória. Amúgy sem vagyok az a vétó párti, csak én ezt GT helyében semmiképp sem léptem volna meg. :)

Neo!
Hibbertes felvetésre válaszoltam, várom az ajánlatodat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 21:37:36

MichaaBee írta: Nem azért mondtam, hogy esetleg vétózni akarnék, csak érdekességként említést tettem róla. :D Ha nektek jó a csere, akkor legyen így, amúgy sem látok különösebb kivetnivalót benne. Arizának van 3 jó meccse aztán már próbálod jó áron eladni, kapsz egy C's játékost, ezen kívül sokat nem olvasok bele ebbe a trade-be most. :)
Nincs semmi bele olvasnivaló a cserébe. 2 NYK, 2 Clipps, 2 Wizards, 2 Bucks játékos baromi sok. Clipps játékosokat nem tudom elengedni, egyik ugye keeper, DAJ meg pont amiért draftoltam arra jó, pattanó és blokk. 2 Bucks játékost szintén nem tudom elcserélni, Knightnak nincs értéke Mayora meg szükségem van. Melo szintén keeper, Felton-t meg szintén nem akarom elcserélni, marad a 2 Wizards, amiből Nené ugye most sérült nem sokat adna érte bárki, Ariza meg valóban jól tolja. Ebben a cserében mozog 4 ember, akik hasonló értéket képviselnek, forma alapján az én embereim sokkal jobbak, ezt vállalom de legalább megoldódik egy problémám, s Mariont vagy Calderónt meg már előző héten is próbáltam megszerezni. Előbbire volt nagyobb hajlandóság.

Erősorrendet lehetne állítani, anno Slither ezt osztotta meg:
http://www.fantasysp.com/team_analyzer/nba/" target="_blank
Itt az újoncoknak nem adnak indexszámot, így elég fals, két csapatra ránéztem, mondom nem nagyképűségből úgy értékeltem az enyém erősebb mint GT csapata. Ahol az egyik keeper sérült (nálam legalább ők egészségesek) s vannak gondjai pl SG/Sf poszton. Valamint, ahogy várni lehetett Valanciunas hiába tehetséges eddig nem váltja meg a világot (keveset játszik tudom). Attól még adott hét, meg adott forma tekintetében más lehet a szitu, a héten nekem sok a sérültem így egymás ellen baromira nem lesz egyszerű, de hosszútávon a saját csapatomat erősebbnek tartom. (Jövő héten kidől nálam 4 ember, s borul minden :lol: )

szerk: NFL játék történelmünk első döntetlenje, századra azonos érték. Óriási meccsen nyert a Maci sereg Sajtföldön, Forte remekelt 1 árva yardot még futhatott volna, utolsó 3 futásból ha csak 1 az övé és nem Bushé :D
Nem érdemeltem volna győzelmet, vicc hogy kihagytam 1 embert, meg ugye Andre Johnson meccse is szürreális volt, őszintén sajnálom Slithert előző héten 0,04 ponttal maradt alul, most meg egy abszolút sima meccsből lett x. Előző héten 1yardon múlt neki, bárki a csapatából QB/WR/TE/RB csinál 1 yardot nyer, most meg döntetlen, tényleg sajnálom. A Bears győzelemnek viszont nagyon örülök, hetktikus a csapat, de 5-3 s ez a lényeg.

Jah és látom NBA-ben MCW azért csak elkezdte 4/17 ezt már szeretem. :mrgreen: Curry biztos felvolt paprikázva, hogy nehogy már az újonc pattogjon neki, csinált is egy tripla-duplát a Philly ellen, Iggy meg ha már visszatért Philadelphiába gurított egy 32-3-3 és 3 labdalopás meccset.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése