Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Csak az a különbség, hogy Reina már nem is lesz nagy valószínűséggel a közvetlen elitben, míg a 21 éves Ter Stegennek erre minden esélye megvan.barca99 írta: Nem mondom, hogy közvetlenül az elitben van, de a 21 éves Ter Stegenre főleg nem mondanám.

Valamivel el kellett adni a mai lapot is.Varatrix írta:Médiakoholmány, de cserének eltudnám képzelni.
Különben nem értem, hogy ilyen hírek után hogy 2 millióra vagyunk Ter Stegentől, hogyan jön képbe Courtois?
Én is a Belgát tartom nagyobbra. Zamora díjas, rutinos és fiatal, minden mellette szólna, ha nem a Chelsea lenne a tárgyaló partner.
Médiakoholmány, de cserének eltudnám képzelni.sörvirsli írta:Jöjjön csak a német de mihamarabb mert végén a nagy sóherkedés miatt megveszik inkább 5 misiér Reinát!

visca el barca írta:a harmadik golját láttam, mondjuk ott tényleg belebotlott egy kapufáról kijövő labdára, ugy 40 centire a gólvonaltól
a harmadik golját láttam, mondjuk ott tényleg belebotlott egy kapufáról kijövő labdára, ugy 40 centire a gólvonaltólGareth Tello írta:Hagyjad már, biztos csak bemakkolta az összeset. Tudod, nem tud focizni a tag.visca el barca írta:falábú 15 perc alatt vert 3-at

Hagyjad már, biztos csak bemakkolta az összeset. Tudod, nem tud focizni a tag.visca el barca írta:falábú 15 perc alatt vert 3-at

Egy 4-3-2-1 is lehet, ahol a szélen lenne Messi és Neymar előttük meg Lewandovski mögöttük egy szokásos középpája. A 4-2-3-1 meg jó lenne egy olyan csapat ellen, ahol fizikálisan jóval gyengébbek vagyunk egy Song-Busi vkp párossal.StickyFingaz írta:És ha jön Lewandovski akkor átállunk 4-2-3-1-re vagy mi?Vagy talán Tata Lewával is hamis kilencest akarna játszatni?