varnagykrisztian írta:
"Bob" jövőre el kell hogy magyarázd a regisztrálást + DRAFT-ot az NBA FANTASY-ra

Haverral elkezdtük nyomni a ti sémátok alapján......excel táblázaton vezetjük a statokat
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
......6-5-re én vezetek

A hajnali 6 meccsből 4-en érdekeltek vagyunk

Majd neobarca elmagyarázza, hidd el sokkal jobban jársz.

Iszonyat mennyire nincs érzékem a fantasyhoz, én nem tudok dicshimnuszokat zengeni 6 ligából 5-ben vereséget szenvedtem a héten, ráadásul 3 heti beállítású liga, azt hittem elég ha hétfőn állítok, hát nem, úgyhogy az is mind bukó ez a héten is.
Aukciósban, amit lehet próbálom megtenni, szerencsére Westbrook felépült, némileg pislákol egy gyertyaláng a borzasztó hosszú alagút egyik sarkában....
Keeper-t sajnálom, ebben a hétben több volt...4 hárompontos 5 assist és 3 blokk volt a különbség....

Ha azt veszem, hogy milyen erős csapat ellen voltam ez azért így derék, hogy 4-7 lett (Szerdán dőlt el minden, ott Knight sérülése nagyon betett főleg, hogy a padon Ariza 28 pontot gurított.....), de csak az eredmény számít. Ráadásul a hétre is vereséget kalkulálok, egyszerűen annyi sérültem van, még ha kisebb-nagyobb is, hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Draft jól sikerült (a sérülésekről nem tehetek, Harrist meg már írtam egy büdös szó nem volt arról, hogy ennyit kihagy day to dayből lett week to week....), McGee-től várom még a megváltást, remélem kap végre időt. Többi jó, s lesznek még jobbak is, Melo is belelendülhetne úgy igazán, de első hétnek nem volt rossz, csak tényleg sajnálom, hogy 1 hét után már sok a problémám....De ez van ezt kell szeretni.
ESPN-n viszont nyertem, de ott meg tavaly sem tudtam használni ezt az IR listát.

Emlékszem Wall-t folyamat a keretben tartottam, mikor kitehettem volna oda, s most meg látom Cumbee szépen betett oda pár sérültet, okos húzás volt, ESPN-t szokni kell.
Gratulálok Cumbeenak, nem volt neki se könnyű hete, Irving nem kezdte valami fényesen a szezont, de tegnap Kevin Martin s főleg a triplái s Bledsoe megnyerte neki a hetet.
NFL:
Hát ez egy vicc, én tényleg nem indulok jövőre.

Colstont benéztem, azt hagyjuk, de hogy itt tényleg valakinél 1 árva ember hoz ergy jó meccset meg a rohadt TD-k és ennyi. S annyira feltud húzni, hogy bármit csinálok, de tényleg bármit egyszerűen nincs eredménye, mert imádkozhatsz, hogy mi fog történni. Tegnap rég lemondtam az egészről, főleg miután egyel kevesebb emberem volt, erre Andre Johnson csinál egy 40 pontos meccset csak hogy fájjon. Tényleg vicc az egész, Houston ellen 1 pontot hoz a védelem, miközben átlagban elég jól termelnek ellenük, erre 1 pont. Andre Johnson egész szezonban nem kapott el TD-t ez a kilencedik hét!!!!Erre elkap hármat....Ezeket ha valaki betudja lőni az tényleg Nostradamus. Ott van Xanthor egész évben ő kapja a legtöbb pontot, most is sima 100+ felett és kikap....Pedig remek csapata van (Stacynek külön örülök, miután Richardsont draftoltam és hasonló eredményekben bíztam, erre ő kuka, jön a semmiből Stacy és bummm.....) s folyamat vereség. Minden héten "siránkozok", de nem is lenne baj ezzel a játékkal, mert ránézek belövöm mi a helyzet, s tudom mire számíthatok, próbálok erősödni s ennyi, de itt akkora lutri, hogy az hihetetlen. Ráadásul a tagok se túl aktívak, cserélni senki nem hajlandó, küldözgetem folyamat még válaszolni se szoktak.

FA pörög, de kb ennyi.
Hatalmas csalódás ez az NFL fantasy szezon, erről jövőre lemondok, mert csak idegeskedéssel jár, NBA-ben még ha ki is kaptam mindenhol, de látok esélyeket, itt még az sincs, ma hoz valaki 3 pontot jövő héten 25öt......Ja és T-Rich elcserélése a Coltshoz baromi jól jött....Idén iszonyat megutáltam az Indiannapolist.