Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.11.04. 21:23:41

Bob_Marley írta:De mondom, ha ez zavaró, akkor megvétózhatjátok. :D
Nem azért mondtam, hogy esetleg vétózni akarnék, csak érdekességként említést tettem róla. :D Ha nektek jó a csere, akkor legyen így, amúgy sem látok különösebb kivetnivalót benne. Arizának van 3 jó meccse aztán már próbálod jó áron eladni, kapsz egy C's játékost, ezen kívül sokat nem olvasok bele ebbe a trade-be most. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.04. 21:15:39

Bob_Marley írta:amolyan Power ranking gyanánt úgy érzem én előrébb leszek mint Gareth Tello (lehet nagyképű kijelentés. :D
Nem lehet ezt valahol csekkolni? Mármint nem pont rád vagyok kíváncsi érted, hanem úgy összességébe mindenkire meg a saját csapatomra. :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 21:14:12

kanty írta:Amúgy GT, neked ez a csere hol éri meg?
Szerinted ez nem jó csere? (kíváncsi vagyok a véleményedre)
Jelen értékre úgy érzem inkább a kérdés az lenne nekem hol éri meg? Nekem sok az egy csapatból 2 játékos, muszáj volt már cserélnem, meg Mariont már rég kinéztem magamnak.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.04. 21:10:32

Amúgy GT, neked ez a csere hol éri meg?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 21:07:03

MichaaBee írta:
De ha már így itt vagyok, megkérdezem: ez a 8. körös cetlicsere mi célt szolgál? Szezon végén értem, hogy tudni lehet ki hol draftol majd, de nekem ez így elég lutri (lenne ha én volnék az egyik fél). Ennyire biztosak vagytok benne, hogy ki lesz PO-s és ki nem? :D
Ez tavaly is felmerült. :D Akkor is pont így indítottam a szezont, hogy azonos körös pickcsere. :D Ez legalább ad egy kis pikantériát a dolognak, a nyolcadik körös cserének nincs nagy jelentősége, de van benne egy kis izgalom. De ha zavaró, akkor ki lehet venni, amúgy igazad van most amúgy sem lehet megmondani ki végez előrébb az meg hogy ki PO vagy ki nem amúgy sem, amolyan Power ranking gyanánt úgy érzem én előrébb leszek mint Gareth Tello (lehet nagyképű kijelentés. :D s nem PO-ról van szó, csak hogy előrébb sikerül végezni az alapszakaszban), ergo a nyolcadik körben matematikailag több esély lesz rá, hogy a saját pickem hamarabbi húzást eredményezzen. (lotteryt figyelembe véve). Lutri, de mivel nyolcadik kör ezért nem eget rengető, viszont mivel nem olyan emberek mennek, akik megváltják a világot, így egy ilyesfajta kis "játék" belefér. Én iszonyat szeretek játszani a draftcetlikkel, lehet ezért van ez. :D

De mondom, ha ez zavaró, akkor megvétózhatjátok. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.04. 21:11:03-kor.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.11.04. 20:51:55

Gareth Tello írta:
neobarca írta:Így lett egy Wall+T. Thompson+pick5 for Evans+O'neil+pick4. NA EZZZ A DURVAAA :!: Sírni tudnék! :lol: :lol: :lol:
Deal of the century :lol:
Egyébként ez tényleg abszolút megérte mindkettőtöknek. :) Neo úgyse keepelte volna, így bárminemű pickért megérte neki elajándékozni. GT neked meg kellett keeper és minimális picket kellett csak beáldozni érte, úgyhogy rendben volt ez. Nem értem mi a nagy felhajtás körülötte. :D

De ha már így itt vagyok, megkérdezem: ez a 8. körös cetlicsere mi célt szolgál? Szezon végén értem, hogy tudni lehet ki hol draftol majd, de nekem ez így elég lutri (lenne ha én volnék az egyik fél). Ennyire biztosak vagytok benne, hogy ki lesz PO-s és ki nem? :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.04. 20:10:24

neobarca írta:Így lett egy Wall+T. Thompson+pick5 for Evans+O'neil+pick4. NA EZZZ A DURVAAA :!: Sírni tudnék! :lol: :lol: :lol:
Deal of the century :lol:
Bob_Marley írta:Amúgy PP most gyakorlatilag a legjobb támadójátékosa a Netsnek
Jó lesz ez. 8) Pedig hogy leoltott mindenki, hogy mekkora barom voltam, amiért behúztam mindkét ligában. :twisted: :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 20:05:25

Oneill most olyan mint Plumlee. Akkor eléggé magas volt az értéke, Evans meg kezdő volt, úgyhogy szintén. Na mindegy, akkor mikor vétóztunk, szerintem megvolt az oka. :D

Oké tegnap nem jött Arizának ki a lépés, de James ellen nem is egyszerű, meg úgy kezdte a meccset, hogy 2 falt, majd visszajött 3 falt. :D Első félidőben nem is játszott.

Végre van C's játékosom. :D Vagy csak lesz, illetve lehet. :D S nincs annyi ütközés, jah és a Magicet is utálom. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.04. 19:55:16

Bob_Marley írta:És akkor azt mondjam, hogy meg egy Tyreke Evans-t??? Meg utólag a pénztárnál való távozás után reklamációt nem fogadunk el. :D
Viccet félre téve, előtte olyan ötletek voltak, amit gondolom nem hiába vétóztunk. (Idén amúgy is elvileg felének kell vétózni)
Te magad is írtad, hogy látszik mennyit ér a pick, ugrottál 1 kört előrébb úgyhogy kaptál egy 15-5-5 embert.Szóval annyira így utólag se zsák szotyi volt az. :D
Hát igen. Egy Evanst. Meg egy szupersztár O'neil-t. :mrgreen:
Megnéztem, egyáltalán nem voltak durva ötletek.
Konkrétan Wall+pick5 for Evans+pick4. Ha ez dúrva, akkor szétosztom a csapatomat. :mrgreen:

Így lett egy Wall+T. Thompson+pick5 for Evans+O'neil+pick4. NA EZZZ A DURVAAA :!: Sírni tudnék! :lol: :lol: :lol:

De nem tudom hol láttad, hogy reklamálnék. Nem sajnálom egy cseppet sem már. :wink:

Jah és látom megegyeztél GT-vel pedig írtam rá, h így érdekel. Na mind1. Ariza 4/16-os dobásaitól úgy is fáztam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 19:20:50

neobarca írta:
És akkor most mondjam azt, hogy kb 4. 5. pickcserét kaptam érte, ami kb 5x lett megvétózva? Ilyenkor azért belegondolhatnának azok akik azzal magyarázták, hogy túl jól járnék. Mert konkrétan én buktam, nem is kicsit. Fél évig pihentettem a sérült listán aztán odaadtam neked egy zsák szotyiért. Na ez a nem mind1.
De nyugi, rád nem neheztelek, mert még én győzködtelek. Egy "titkot" viszont elárulok: nem tudtam volna keepelni. Így mivel nem volt első körösöm és 99%-ban biztosan elkelt volna a draft elején, cserélnem kellett. Örülök, hogy hozzád került. :wink: Te legalább megbecsülöd... 8)
És akkor azt mondjam, hogy meg egy Tyreke Evans-t??? Meg utólag a pénztárnál való távozás után reklamációt nem fogadunk el. :D
Viccet félre téve, előtte olyan ötletek voltak, amit gondolom nem hiába vétóztunk. (Idén amúgy is elvileg felének kell vétózni)
Te magad is írtad, hogy látszik mennyit ér a pick, ugrottál 1 kört előrébb úgyhogy kaptál egy 15-5-5 embert.Szóval annyira így utólag se zsák szotyi volt az. :D

Gareth Tello, tárgyaljunk.

félig off:
Amúgy PP most gyakorlatilag a legjobb támadójátékosa a Netsnek, KG meg a legjobb védője....Valami sosem változik. :D
Hello Paul:
http://www.youtube.com/watch?v=mHQ897YouGY" target="_blank
Tegnap pl mekkorát húzott, örülök neki, hogy jól érzi magát Brooklynban.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.04. 19:04:37

Gareth Tello írta:Kedves tőled. :mrgreen:

A 13 játékosból 10 kap pontokat ebben a ligában. 1 PG, 1 SG, 1 G, 1 SF, 1 PF, 1 F, 2 C, 2 UTIL (ide akármilyen poszton játszó embert lehet tenni).

Három ember a padon van (BN), az ő statjaik nem számítanak.
Tegnap még 6-5-re én vezettem de a mai nap nem sikerült valami fényesen......7-4-re kikaptam a havertól :( ......pedig még Westbrook is visszatért :roll: Ezzel a névsorral a jelenlegi ligaelső Dream Team-től 8-4-re kikaptam volna, a jelenlegi ligautolsó GT's Terminators-t 7-5-re legyőztem volna :wink:

James Harden, Derrick Rose, Carmelo Anthony, Dwight Howard, Blake Griffin,
Russell Westbrook, Stephen Curry, Paul George, Amar'e Stoudemire , Kevin Garnett

+ Lin, Asik, Parsons

u.i.: a posztok nem megfelelők......nem ez volt a szempontunk :D

Dream Team le a kalappal te tudsz valamit =D> :mrgreen:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2013.11.04. 19:28:42-kor.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.04. 17:38:56

varnagykrisztian írta:Néztem "GT's Terminators" (neki szurkolok :mrgreen: ) csapatát, 13 játékosa van, az összes kap pontot vagy pl. csak a kezdő 5-ös :?: Bocsi a hülye kérdésekért :oops:
Kedves tőled. :mrgreen:

A 13 játékosból 10 kap pontokat ebben a ligában. 1 PG, 1 SG, 1 G, 1 SF, 1 PF, 1 F, 2 C, 2 UTIL (ide akármilyen poszton játszó embert lehet tenni).

Három ember a padon van (BN), az ő statjaik nem számítanak.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.04. 17:00:41

Nah a ligába belépést jegelem mert mi egyenlőre csak ketten (minimum 4 kell :( ) akartuk nyomni épp azért hogy a nagy neveket választhassuk......marad az excel :D Néztem "GT's Terminators" (neki szurkolok :mrgreen: ) csapatát, 13 játékosa van, az összes kap pontot vagy pl. csak a kezdő 5-ös :?: Bocsi a hülye kérdésekért :oops:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.04. 16:45:16

neobarca írta:Hát. Nem is tudom. Esetleg ha még rádobnád az első körös pickedet én meg a 3.-at akkor deal. :wink: De lehet, akkor is még túl jól járnál! :lol:

Morrist meg ne cikizd! Jó lesz ő, csak bele kell jönnie. :wink:

Egyébként lassan mindenki feltölthetné a Trading Block-ját (Slither és GT már mocorgott etéren), mert én már szívesen cserélnék, csak nem tudom ki mozdítható és ki abszolúúúúte nem. :P
Oké, és még odaadom mellé Holiday-t is, ha gondolod.

Jó lesz, persze. :)

Jó, hogy szólsz, megcsináltam mindkét ligában, amit lehetett.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.04. 16:22:52

Gareth Tello írta:Mondjuk egy Markieff Morris for Thad Young cseréhez mit szólnál? :mrgreen: :mrgreen:
Hát. Nem is tudom. Esetleg ha még rádobnád az első körös pickedet én meg a 3.-at akkor deal. :wink: De lehet, akkor is még túl jól járnál! :lol:

Morrist meg ne cikizd! Jó lesz ő, csak bele kell jönnie. :wink:

Egyébként lassan mindenki feltölthetné a Trading Block-ját (Slither és GT már mocorgott etéren), mert én már szívesen cserélnék, csak nem tudom ki mozdítható és ki abszolúúúúte nem. :P

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.04. 16:16:32

neobarca írta:Örülök, hogy hozzád került. :wink: Te legalább megbecsülöd... 8)

Meg majd év közben egy esetleges cserénél meghálálhatod... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Megbecsülöm, az biztos, meg is szerettem, olyannyira, hogy auction league-ben is behúztam. :D

Persze, emlékezni fogok rád. :lol:
Mondjuk egy Markieff Morris for Thad Young cseréhez mit szólnál? :mrgreen: :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.04. 15:58:13

varnagykrisztian írta:Ti melyiket nyomjátok?

Free Yahoo League
Free Custom League
Pro League

-és azon belül mit válasszak?

head-to-head
rotisserie

KÖSZI :mrgreen:
Free Yahoo vagy Custom ha minden igaz. Azon belül head-to-head ha jól tudom. De ebben nem én vagyok a jártas.
Gareth Tello írta:Neo, köszi még egyszer Wallt, ha úgy teljesít a szezon hátralévő részében is, mint az első héten, akkor további tízezreket utalok a bankkártyádra. :lol:
És akkor most mondjam azt, hogy kb 4. 5. pickcserét kaptam érte, ami kb 5x lett megvétózva? Ilyenkor azért belegondolhatnának azok akik azzal magyarázták, hogy túl jól járnék. Mert konkrétan én buktam, nem is kicsit. Fél évig pihentettem a sérült listán aztán odaadtam neked egy zsák szotyiért. Na ez a nem mind1.
De nyugi, rád nem neheztelek, mert még én győzködtelek. Egy "titkot" viszont elárulok: nem tudtam volna keepelni. Így mivel nem volt első körösöm és 99%-ban biztosan elkelt volna a draft elején, cserélnem kellett. Örülök, hogy hozzád került. :wink: Te legalább megbecsülöd... 8)

Meg majd év közben egy esetleges cserénél meghálálhatod... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.04. 15:15:02

neobarca írta:Elmagyarázná, ha lenne rá ideje... :lol: Viszont nem nagyon van most.
Azt tanácsolom, hogy olyan internet programot használj ami fardító is egyben. Pl a Google Chrom-nak van ilyen verziója. Tegnap én idegen gépen beléptem és egész jól lefordította a dolgokat. Mondjuk nekem teljesen idegen volt és borzalmas, de angol nyelvtudás híján ennél jobb megoldást nem tudok. :wink:
Ti melyiket nyomjátok?

Free Yahoo League
Free Custom League
Pro League

-és azon belül mit válasszak?

head-to-head
rotisserie

KÖSZI :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.04. 14:34:07

Neo, köszi még egyszer Wallt, ha úgy teljesít a szezon hátralévő részében is, mint az első héten, akkor további tízezreket utalok a bankkártyádra. :lol:
Bob_Marley írta:Emiatt ne aggódj. FT%ot pl tutira nyered. :D Viccet félre téve, eléggé foghíjas a csapatom, én erre a hétre is vereséget kalkuláltam be. Persze Marionnal más lenne a helyzet. :D
Azért nálam is ott van Kobe, ha már a sérültekről van szó. :D Persze ebben a tekintetben jobban állok, mint te, de az embereid közül pár elég jól kapta el a rajtot, MCW-ről inkább nem is mondok semmit, Klay Thompson is megmutatta, hogy érdemes volt őt húznod, Howard brutál módon szedi a lepattanókat, Griffin se rossz, DAJ-Ariza-Stephenson szintén, Melo meg Melo. :D

Az ajánlatodat láttam, még agyalok rajta. :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.04. 14:31:30

Bob_Marley írta:Majd neobarca elmagyarázza, hidd el sokkal jobban jársz. :D
Elmagyarázná, ha lenne rá ideje... :lol: Viszont nem nagyon van most.
Azt tanácsolom, hogy olyan internet programot használj ami fardító is egyben. Pl a Google Chrom-nak van ilyen verziója. Tegnap én idegen gépen beléptem és egész jól lefordította a dolgokat. Mondjuk nekem teljesen idegen volt és borzalmas, de angol nyelvtudás híján ennél jobb megoldást nem tudok. :wink:
Slither írta:Sztem total felesleges belevagnia szinte 0 angol tudassal, mert meg a menupontokat se fogja tudni ertelmezni... :roll:
Sztem meg igen is érdemes belevágni. Annak idejé amikor még nem tudtam angolul, olyan lázán játszottam az NBA98-al meg NFS3, stb, stb, mint a huzat. Aztán előbb-utóbb rájöttem, mi mire jó. ;) 8) :mrgreen:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 14:04:12

Gareth Tello írta:Keeper League: hatalmas meglepetésre csak 7-5-re kaptam ki Slithertől, ezt nem vártam volna. :D Következik Bob, sok jót nem várok, cél, hogy ne legyek nagyon elverve. :lol:
Emiatt ne aggódj. FT%ot pl tutira nyered. :D Viccet félre téve, eléggé foghíjas a csapatom, én erre a hétre is vereséget kalkuláltam be. Persze Marionnal más lenne a helyzet. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.04. 14:00:14

Keeper League: hatalmas meglepetésre csak 7-5-re kaptam ki Slithertől, ezt nem vártam volna. :D Következik Bob, sok jót nem várok, cél, hogy ne legyek nagyon elverve. :lol:

Auction League: itt nem tudtam mit csinálni, Slither emberei monster meccseket hoztak, így hiába teljesítettek egész korrektül a játékosaim, így is 11-1-es vereséget szenvedtem. :? Jöhet a Veszprém Warriors, jó lenne javítani...

PL Fantasy: nem volt rossz hetem, Agüero megint állatkodott egy sort, de így sem tudtam feljebb lépni a tabellán.

Összességben nem volt egy kifejezetten jó hét, talán a mostani jobban sikerül majd... :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.04. 13:54:35

varnagykrisztian írta:
"Bob" jövőre el kell hogy magyarázd a regisztrálást + DRAFT-ot az NBA FANTASY-ra :mrgreen: Haverral elkezdtük nyomni a ti sémátok alapján......excel táblázaton vezetjük a statokat ](*,) ......6-5-re én vezetek =D> A hajnali 6 meccsből 4-en érdekeltek vagyunk [-o<
Majd neobarca elmagyarázza, hidd el sokkal jobban jársz. :D
Iszonyat mennyire nincs érzékem a fantasyhoz, én nem tudok dicshimnuszokat zengeni 6 ligából 5-ben vereséget szenvedtem a héten, ráadásul 3 heti beállítású liga, azt hittem elég ha hétfőn állítok, hát nem, úgyhogy az is mind bukó ez a héten is.

Aukciósban, amit lehet próbálom megtenni, szerencsére Westbrook felépült, némileg pislákol egy gyertyaláng a borzasztó hosszú alagút egyik sarkában....
Keeper-t sajnálom, ebben a hétben több volt...4 hárompontos 5 assist és 3 blokk volt a különbség....:? Ha azt veszem, hogy milyen erős csapat ellen voltam ez azért így derék, hogy 4-7 lett (Szerdán dőlt el minden, ott Knight sérülése nagyon betett főleg, hogy a padon Ariza 28 pontot gurított.....), de csak az eredmény számít. Ráadásul a hétre is vereséget kalkulálok, egyszerűen annyi sérültem van, még ha kisebb-nagyobb is, hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Draft jól sikerült (a sérülésekről nem tehetek, Harrist meg már írtam egy büdös szó nem volt arról, hogy ennyit kihagy day to dayből lett week to week....), McGee-től várom még a megváltást, remélem kap végre időt. Többi jó, s lesznek még jobbak is, Melo is belelendülhetne úgy igazán, de első hétnek nem volt rossz, csak tényleg sajnálom, hogy 1 hét után már sok a problémám....De ez van ezt kell szeretni. :D

ESPN-n viszont nyertem, de ott meg tavaly sem tudtam használni ezt az IR listát. :D Emlékszem Wall-t folyamat a keretben tartottam, mikor kitehettem volna oda, s most meg látom Cumbee szépen betett oda pár sérültet, okos húzás volt, ESPN-t szokni kell. :D

Gratulálok Cumbeenak, nem volt neki se könnyű hete, Irving nem kezdte valami fényesen a szezont, de tegnap Kevin Martin s főleg a triplái s Bledsoe megnyerte neki a hetet.

NFL:
Hát ez egy vicc, én tényleg nem indulok jövőre. :D Colstont benéztem, azt hagyjuk, de hogy itt tényleg valakinél 1 árva ember hoz ergy jó meccset meg a rohadt TD-k és ennyi. S annyira feltud húzni, hogy bármit csinálok, de tényleg bármit egyszerűen nincs eredménye, mert imádkozhatsz, hogy mi fog történni. Tegnap rég lemondtam az egészről, főleg miután egyel kevesebb emberem volt, erre Andre Johnson csinál egy 40 pontos meccset csak hogy fájjon. Tényleg vicc az egész, Houston ellen 1 pontot hoz a védelem, miközben átlagban elég jól termelnek ellenük, erre 1 pont. Andre Johnson egész szezonban nem kapott el TD-t ez a kilencedik hét!!!!Erre elkap hármat....Ezeket ha valaki betudja lőni az tényleg Nostradamus. Ott van Xanthor egész évben ő kapja a legtöbb pontot, most is sima 100+ felett és kikap....Pedig remek csapata van (Stacynek külön örülök, miután Richardsont draftoltam és hasonló eredményekben bíztam, erre ő kuka, jön a semmiből Stacy és bummm.....) s folyamat vereség. Minden héten "siránkozok", de nem is lenne baj ezzel a játékkal, mert ránézek belövöm mi a helyzet, s tudom mire számíthatok, próbálok erősödni s ennyi, de itt akkora lutri, hogy az hihetetlen. Ráadásul a tagok se túl aktívak, cserélni senki nem hajlandó, küldözgetem folyamat még válaszolni se szoktak. :D FA pörög, de kb ennyi.
Hatalmas csalódás ez az NFL fantasy szezon, erről jövőre lemondok, mert csak idegeskedéssel jár, NBA-ben még ha ki is kaptam mindenhol, de látok esélyeket, itt még az sincs, ma hoz valaki 3 pontot jövő héten 25öt......Ja és T-Rich elcserélése a Coltshoz baromi jól jött....Idén iszonyat megutáltam az Indiannapolist. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.04. 14:00:29-kor.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.04. 13:52:58

neobarca írta:Regisztrálj/atok. Itt simán leírjuk neked, de egyébként egyszerű. Van gyakorlási lehetőség. Mock Draft résznél annyit próbálkozhatsz, amennyit csak akarsz tét nélkül és ki tudod tapasztalni mi micsoda... :wink:

A yahoo-n megtettem :D , Slither azért megpróbálom :mrgreen:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.04. 13:48:52

neobarca írta:
varnagykrisztian írta:Csatlakoznánk de kéne hozzá egy kis segítség pl.SKYPE-on.A pontozásos részét vágom de a draft kicsit kínai :mrgreen:
Regisztrálj/atok. Itt simán leírjuk neked, de egyébként egyszerű. Van gyakorlási lehetőség. Mock Draft résznél annyit próbálkozhatsz, amennyit csak akarsz tét nélkül és ki tudod tapasztalni mi micsoda... :wink:
Sztem total felesleges belevagnia szinte 0 angol tudassal, mert meg a menupontokat se fogja tudni ertelmezni... :roll:
Válasz küldése