Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azért mondtam, hogy esetleg vétózni akarnék, csak érdekességként említést tettem róla.Bob_Marley írta:De mondom, ha ez zavaró, akkor megvétózhatjátok.
Nem lehet ezt valahol csekkolni? Mármint nem pont rád vagyok kíváncsi érted, hanem úgy összességébe mindenkire meg a saját csapatomra.Bob_Marley írta:amolyan Power ranking gyanánt úgy érzem én előrébb leszek mint Gareth Tello (lehet nagyképű kijelentés.
Szerinted ez nem jó csere? (kíváncsi vagyok a véleményedre)kanty írta:Amúgy GT, neked ez a csere hol éri meg?
Ez tavaly is felmerült.MichaaBee írta:
De ha már így itt vagyok, megkérdezem: ez a 8. körös cetlicsere mi célt szolgál? Szezon végén értem, hogy tudni lehet ki hol draftol majd, de nekem ez így elég lutri (lenne ha én volnék az egyik fél). Ennyire biztosak vagytok benne, hogy ki lesz PO-s és ki nem?
Egyébként ez tényleg abszolút megérte mindkettőtöknek.Gareth Tello írta:Deal of the centuryneobarca írta:Így lett egy Wall+T. Thompson+pick5 for Evans+O'neil+pick4. NA EZZZ A DURVAAASírni tudnék!
![]()
![]()
![]()
![]()
Deal of the centuryneobarca írta:Így lett egy Wall+T. Thompson+pick5 for Evans+O'neil+pick4. NA EZZZ A DURVAAASírni tudnék!
![]()
![]()
![]()
Jó lesz ez.Bob_Marley írta:Amúgy PP most gyakorlatilag a legjobb támadójátékosa a Netsnek
Hát igen. Egy Evanst. Meg egy szupersztár O'neil-t.Bob_Marley írta:És akkor azt mondjam, hogy meg egy Tyreke Evans-t??? Meg utólag a pénztárnál való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
Viccet félre téve, előtte olyan ötletek voltak, amit gondolom nem hiába vétóztunk. (Idén amúgy is elvileg felének kell vétózni)
Te magad is írtad, hogy látszik mennyit ér a pick, ugrottál 1 kört előrébb úgyhogy kaptál egy 15-5-5 embert.Szóval annyira így utólag se zsák szotyi volt az.
És akkor azt mondjam, hogy meg egy Tyreke Evans-t??? Meg utólag a pénztárnál való távozás után reklamációt nem fogadunk el.neobarca írta:
És akkor most mondjam azt, hogy kb 4. 5. pickcserét kaptam érte, ami kb 5x lett megvétózva? Ilyenkor azért belegondolhatnának azok akik azzal magyarázták, hogy túl jól járnék. Mert konkrétan én buktam, nem is kicsit. Fél évig pihentettem a sérült listán aztán odaadtam neked egy zsák szotyiért. Na ez a nem mind1.
De nyugi, rád nem neheztelek, mert még én győzködtelek. Egy "titkot" viszont elárulok: nem tudtam volna keepelni. Így mivel nem volt első körösöm és 99%-ban biztosan elkelt volna a draft elején, cserélnem kellett. Örülök, hogy hozzád került.Te legalább megbecsülöd...
![]()
Tegnap még 6-5-re én vezettem de a mai nap nem sikerült valami fényesen......7-4-re kikaptam a havertólGareth Tello írta:Kedves tőled.![]()
A 13 játékosból 10 kap pontokat ebben a ligában. 1 PG, 1 SG, 1 G, 1 SF, 1 PF, 1 F, 2 C, 2 UTIL (ide akármilyen poszton játszó embert lehet tenni).
Három ember a padon van (BN), az ő statjaik nem számítanak.
Kedves tőled.varnagykrisztian írta:Néztem "GT's Terminators" (neki szurkolok) csapatát, 13 játékosa van, az összes kap pontot vagy pl. csak a kezdő 5-ös
Bocsi a hülye kérdésekért
Oké, és még odaadom mellé Holiday-t is, ha gondolod.neobarca írta:Hát. Nem is tudom. Esetleg ha még rádobnád az első körös pickedet én meg a 3.-at akkor deal.De lehet, akkor is még túl jól járnál!
![]()
Morrist meg ne cikizd! Jó lesz ő, csak bele kell jönnie.![]()
Egyébként lassan mindenki feltölthetné a Trading Block-ját (Slither és GT már mocorgott etéren), mert én már szívesen cserélnék, csak nem tudom ki mozdítható és ki abszolúúúúte nem.
Hát. Nem is tudom. Esetleg ha még rádobnád az első körös pickedet én meg a 3.-at akkor deal.Gareth Tello írta:Mondjuk egy Markieff Morris for Thad Young cseréhez mit szólnál?![]()
Megbecsülöm, az biztos, meg is szerettem, olyannyira, hogy auction league-ben is behúztam.neobarca írta:Örülök, hogy hozzád került.Te legalább megbecsülöd...
![]()
Meg majd év közben egy esetleges cserénél meghálálhatod...![]()
![]()
Free Yahoo vagy Custom ha minden igaz. Azon belül head-to-head ha jól tudom. De ebben nem én vagyok a jártas.varnagykrisztian írta:Ti melyiket nyomjátok?
Free Yahoo League
Free Custom League
Pro League
-és azon belül mit válasszak?
head-to-head
rotisserie
KÖSZI
És akkor most mondjam azt, hogy kb 4. 5. pickcserét kaptam érte, ami kb 5x lett megvétózva? Ilyenkor azért belegondolhatnának azok akik azzal magyarázták, hogy túl jól járnék. Mert konkrétan én buktam, nem is kicsit. Fél évig pihentettem a sérült listán aztán odaadtam neked egy zsák szotyiért. Na ez a nem mind1.Gareth Tello írta:Neo, köszi még egyszer Wallt, ha úgy teljesít a szezon hátralévő részében is, mint az első héten, akkor további tízezreket utalok a bankkártyádra.![]()
Ti melyiket nyomjátok?neobarca írta:Elmagyarázná, ha lenne rá ideje...Viszont nem nagyon van most.
Azt tanácsolom, hogy olyan internet programot használj ami fardító is egyben. Pl a Google Chrom-nak van ilyen verziója. Tegnap én idegen gépen beléptem és egész jól lefordította a dolgokat. Mondjuk nekem teljesen idegen volt és borzalmas, de angol nyelvtudás híján ennél jobb megoldást nem tudok.![]()
Azért nálam is ott van Kobe, ha már a sérültekről van szó.Bob_Marley írta:Emiatt ne aggódj. FT%ot pl tutira nyered.Viccet félre téve, eléggé foghíjas a csapatom, én erre a hétre is vereséget kalkuláltam be. Persze Marionnal más lenne a helyzet.
Elmagyarázná, ha lenne rá ideje...Bob_Marley írta:Majd neobarca elmagyarázza, hidd el sokkal jobban jársz.
Sztem meg igen is érdemes belevágni. Annak idejé amikor még nem tudtam angolul, olyan lázán játszottam az NBA98-al meg NFS3, stb, stb, mint a huzat. Aztán előbb-utóbb rájöttem, mi mire jó.Slither írta:Sztem total felesleges belevagnia szinte 0 angol tudassal, mert meg a menupontokat se fogja tudni ertelmezni...
Emiatt ne aggódj. FT%ot pl tutira nyered.Gareth Tello írta:Keeper League: hatalmas meglepetésre csak 7-5-re kaptam ki Slithertől, ezt nem vártam volna.Következik Bob, sok jót nem várok, cél, hogy ne legyek nagyon elverve.
![]()
Majd neobarca elmagyarázza, hidd el sokkal jobban jársz.varnagykrisztian írta:
"Bob" jövőre el kell hogy magyarázd a regisztrálást + DRAFT-ot az NBA FANTASY-raHaverral elkezdtük nyomni a ti sémátok alapján......excel táblázaton vezetjük a statokat
......6-5-re én vezetek
A hajnali 6 meccsből 4-en érdekeltek vagyunk
neobarca írta:Regisztrálj/atok. Itt simán leírjuk neked, de egyébként egyszerű. Van gyakorlási lehetőség. Mock Draft résznél annyit próbálkozhatsz, amennyit csak akarsz tét nélkül és ki tudod tapasztalni mi micsoda...
Sztem total felesleges belevagnia szinte 0 angol tudassal, mert meg a menupontokat se fogja tudni ertelmezni...neobarca írta:Regisztrálj/atok. Itt simán leírjuk neked, de egyébként egyszerű. Van gyakorlási lehetőség. Mock Draft résznél annyit próbálkozhatsz, amennyit csak akarsz tét nélkül és ki tudod tapasztalni mi micsoda...varnagykrisztian írta:Csatlakoznánk de kéne hozzá egy kis segítség pl.SKYPE-on.A pontozásos részét vágom de a draft kicsit kínai